Reisetilbud

Eksotiske Vietnam og Kambodsja – 14 dager/13 netter (VN02)

14  dager
Fra kr
23.890,-

Avslappende Da Nang med stopover i Singapore - 13 dager/12 netter (VN12)

13  dager
Fra kr
18.790,-

Rundreise i fascinerende Kina og Vietnam - 12 dager/11 netter (CN02)

12  dager
Fra kr
35.460,-

Luksus og velvære i eksotiske Vietnam - 9 dager/ 8 netter (VN09)

9  dager
Fra kr
22.950,-

Utforsk Vietnam og Kambodsja - 18 dager / 17 netter (VN26)

18  dager
Fra kr
32.950,-

Vietnam 

Reise til Vietnam

Reis til Vietnam, som lokker med en vennlig befolkning, eksotisk kultur, fantastiske strender og en spennende historie.

Mange nordmenn har i løpet av de senere årene oppdaget Vietnam, landet som tidligere var forbundet med krig og konflikt, er i dag kjent som et land med uberørt og fantastisk natur, ferieparadiser, kultur og historie. Vietnam er også blant de tryggeste landene i Asia. Det vietnamesiske folkeslaget er vennlige og sjenerøse, og en rundreise i dette S-formede landet er en fryd. 


Yrende folkeliv
Livet i urbane Vietnam skjer i gatene. I bia hois (fortauspubene) drikker menn iskald øl mens lukten fra de eksotiske matbodene fyller neseborene. Lukten kan stamme fra en dampende Pho, en nuddelsuppe med grillede kyllingføtter. Stør, krabber og frosker (fortsett en delikatesse som stammer fra kolonitiden) er blant noe av det du får kjøpt på markedene


Det rurale livet
Livet på landsbygden står i stor kontrast til bylivet. Det er ikke uvanlig å se vannbøfler som velter seg i grønne rismarker og elegante kvinner iført tradisjonelle koniske hodeplagg. Vietnams bemerkelsesverdige geografi, fra det frodige Mekongdeltaet i sør til Sapadalen i nord, viser at en tradisjonell livsstil fortsatt eksisterer i Vietnam. 


Strender
Vietnam har en kystlinje som er nesten 3 500 kilometer lang. Det er med andre ord en rekke strender å velge mellom i Vietnam. De fleste er sandstrender, og vender mot Sørkinahavet og Thailandgulfen. De beste strendene er å finne langs den sentrale kysten og på øyene, selv om det finnes noen få unntak.

De fleste vietnamesere soler seg ikke, i motsetning til nordmenn. De fleste strender ligger praktisk talt øde på dagen, men er populære blant vietnamesere tidlig på morgenen og kvelden, når solen er på sitt svakeste.


Halong Bay
I nordområdene er det få strender, men i den østlige delen av Halong Bay kan Cat Ba Island anbefales. Øya har noen få, men populære strender.


Da Nang til Nha Trang
De gode strendene begynner fra Da Nang, med China Beach som ble kjent under krigen. Det er utmerkede strender langs kysten fra Da Nang til Nha Trang.

Cua Dai stranda, ved Hoi An, er omringet av palmer og er en strand som er både attraktiv og rolig.


Nha Trang
Doc Let stranda kan anbefales, samt Whale Island som ligger et kort stykke unna Nha Trang. Både Whale Island og Nha Trang har dykkesentre.


Mui Ne
Beliggende omkring 200 kilometer fra Ho Chi Minh, finner du Mui Ne som har 18 kilometer lange strender, samt mange gode hoteller. Utviklingen har skjedd på en god måte, og det er noe for enhver smak – fra luksuriøse bungalow resorts til enkle backpacker resorts.


Phu Quoc
På øya Phu Quoc finner du blant Vietnams beste strender, kun en time med fly fra Ho Chi Minh. I løpet av de senere årene har flere hoteller blitt åpnet på Phu Quoc. Gode snorkle- og dykkemuligheter.


Con Dao
Con Dao er også en øy som tilbyr fine strender og gode dykkemuligheter, men det er begrenset med hoteller. Nylig åpnet Six Senses en resort som kan anbefales på det varmeste.


Eastern Travel & Tours tilrettelegger for reiser i dette eksotiske landet som passer for både familier, par og bryllupsreisende.