Utenfor allfarvei i Thailand (TH50)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Thailand
 • Gyldig fra
  01-01-2019
 • Gyldig til
  31-12-2022
 • Varighet
  11 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 15.750,-
Program
Våre rundreiser


Reis utenfor allfarvei på denne sjarmerende rundreisen i Thailand. Start reisen med byliv i Bangkok, og reis deretter videre til naturskjønne Chiang Mai for vandreturer og landsbybesøk. Avslutt rundreisen med strandliv og avslapping på den rolig øya Koh Samet. 

(F)  = Frokost. (L) = Lunsj. (M) = Middag.
 

Dag 1 - Ankomst i Bangkok
Velkommen til Thailand og Bangkok! Dere blir møtt av vår representant ved ankomst. Transport til hotellet og innsjekk. Resten av dagen til fri disposisjon.
 
Overnatting i Bangkok.
 
 
Dag 2 - Bangkok (F)
Frokost før dagen begynner med en utflukt til Chinatown. Utforsk det livlige gatemarkedet før dere krysser den mektige Chao Phraya-elven. Herfra går dere gjennom noen bakgater i Thonburi-distriktet utenom de vanlige turistattraksjonene. Her finner man mindre kjente templer, markeder og steder som blant annet Princess Mother Memorial Park. Parken besøkes av svært få turister selv om den har en fortryllende atmosfære og attraksjoner. Dere vil også finne et lite og historisk museum som er vel verdt et besøk. Deretter forsetter ferden videre til Santa Cruz Catholic Church hvor dere får smakt på en tradisjonell portugisisk dessert. Etterpå reiser dere til et av Bangkoks høydepunkter, Temple of the Dawn, også kjent som Daggryets Tempel. Dette er en arkitektonisk imponerende bygning som er dekorert med biter av kinesisk porselen.
 
Overnatting i Bangkok.
 
 
Dag 3 - Bangkok / Chiang Mai (F/L)
I dag besøker dere den gamle hovedstaden Ayutthaya (ca 1 ½ time med bil). Her får dere blant annet se det kongelige tempelet Wat Phta Si Sanphet. Dette tempelet ble bygd av Kong U-Thong under grunnleggingen av byen og var det største tempelet i Ayutthaya på den tiden. Dere får også se Wat Yai Chai Mongkhon med den store liggende Buddha-statuen og Wat Phanan Choeng med nydelig utsikt over elven. Siste stopp før dere returnerer til Bangkok er Bang-Pa-In, det tidligere kongelige sommerhuset som har nydelig thailandsk arkitektur. Deretter kjøres dere til togstasjonen i Bangkok hvor dere  tar nattoget til Chiang Mai.
 
Overnatting på toget, 2. klasse sovekupé.
 
 
Dag 4 - Chiang Mai (F)
Ved ankomst Chiang Mai blir dere plukket opp av vår sjåfør som kjører dere til hotellet hvor dere sjekker dere inn og spiser frokost.
 
Senere på ettermiddagen besøker dere fjelltempelet Wat Doi Suthep som ligger 1050 meter over havet. På skyfrie dager kan dere nyte flott utsikt over Chiang Mai og områdene rundt. Deretter reiser dere tilbake til byen og bytter transport til en mer tradisjonell trishaw. I denne kjøres dere gjennom de mest historiske delene av Chiang Mai. Dere stopper og besøker Wat Phrasing som huser det nydelige kapellet Lai Kham. Fortsett til Wat Chedi Luang som inneholder en enorm pagoda som ble delvis ødelagt av et jordskjelv i 1545. Vandre gjennom et lokalt marked hvor de fleste av varene kommer rett fra gården. Noen varer er så ferske at de selges rett fra lasteplanene på bilene.
 
Overnatting i Chiang Mai.
 
 
Dag 5 - Chiang Mai / Mae Taeng (F/L/M)
Frokost på hotellet. Senere kjøres dere til et lokalt market i en pick-up bil, før dere reiser videre til en ’Akha’ landsby hvor dere spiser lunsj. Etter lunsj starter dere trekkingen for å oppdage fjellstammene i området. Middag spises underveis og overnatting i homestay ved en av disse landsbyene.
 
Merk: Vandreturene foregår med andre reisende.
 
Overnatting i Mae Taeng.
 
 
Dag 6 - Mae Taeng (F/L/M)
Etter en god frokost i landsbyen begynnen dagen med en to timers vandretur til en ’Karen’ landsby hvor dere nyter de flotte omgivelsene underveis. Etter vandringen fortsetter dere med bil i en time til en elefantcamp som ligger i nydelige omgivelser. Herfra forsetter dere til fots til en ’Lahu’ landsby hvor dere spiser middag og overnatter.
 
Overnatting i Mae Taeng.
 
 
Dag 7 - Mae Taeng / Chiang Mai (F/L)
Frokost etterfulgt av en raftingtur fra ’Lahu’ landsbyen til ’Shan’ landsbyen. Lunsj blir servert i Shan landsbyen før dere fortsetter med bil til en nydelig foss. Her kan dere slappe av eller ta et forfriskende bad i fossen. Dere returnerer til Chiang Mai sent på ettermiddagen hvor dere sjekker inn.
 
Resten av kvelden til fri disposisjon.
 
Overnatting i Chiang Mai.
 

Dag 8 – Chiang Mai / Bangkok / Koh Samet (F)
Ettet frokost sjekker dere ut og kjøres til flyplassen. Her fly dere til Bangkok, hvor dere blir plukket opp ved ankomst. Dere kjøres til Rayong og herfra tar dere båt til den sjarmerende øya Koh Samet.
 
Overnatting på Koh Samet.
 
 
Dag 9 og 10 - Koh Samet (F)
Dagene på egen disposisjon. Nyt livet på stranden eller utforsk den lille øya.
 
Overnatting på Koh Samet.
 
 
Dag 11 - Koh Samet / hjemreise (F)
Dagen til fri disposisjon før dere transporteres til flyplassen i Bangkok for hjemreise.  

 
Pakkepris:
fra kr 15 750,- per person som inkluderer følgende:
  
 • Fly Oslo – Bangkok / Chiang Mai – Oslo inkludert alle avgifter.
 • Overnatting som spesifisert i programmet.
 • Utflukter og engelsktalende guide som spesifisert i programmet.
 • Transport som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider, som spesifisert i programmet.
 
 
Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.
 

Merknader:
 • Når dere overnatter i landsbyene i Mae Taeng på dag 5 og 6 er standarden veldig enkel. 
 • Rundreisen kan endres etter ønske med flere/fære netter, andre reisemål, utflukter, hoteller etc. 
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.  
 • Rabatt kan tilbys dersom dere er 3 personer eller flere som reiser sammen.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.


Utvalgte hoteller:
 • Bangkok: Furama Silom, Superior Room.
 • Chiang Mai: Empress Chiang Mai Hotel, Superior Room.
 • Mae Taeng: Hilltribe Villages, Standard room.
 • Koh Samet: Baan Supparod Resort, Garden View Room. 


Ta kontakt for mer informasjon!


Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!