REISEMÅL
HOTELL

Reisetilbud

En smak av Thailand – 11 dager/10 netter (TH06)

11  dager
Fra kr
16.690,-

Historiske og avslappende Thailand - 11 dager/10 netter (TH38)

11  dager
Fra kr
20.950,-

Thailand - Storby, regnskog og strand (TH47)

11  dager
Fra kr
20.950,-

Utenfor allfarvei i Thailand (TH50)

11  dager
Fra kr
15.750,-

Rimelig luksus i sjarmerende Thailand (TH25)

11  dager
Fra kr
16.450,-

Krabi 


Reise til Krabi 

Reise til Krabi for å utforske idylliske øyer, frodige jungler og et praktfullt landskap. Krabi er beliggende langs Andaman-kysten i hjertet av en av Sørøst-Asias mest spektakulære regioner som er kjent for sine fantastiske kalksteinklipper, hvite sandstrender og krystallklart vann. Mange foretrekker Krabi som et alternativ til hektiske og tidvis folksomme Phuket. Dra på avslappende dagsturer til noen av øyene for å snorkle, padle og dykke. Krabi tiltrekker seg også fjellklatringsentusiaster fra hele verden. Fra Krabi er det også mulig å reise ta turen til paradisøyene Koh Phi Phi og Koh Lanta. 

Krabi er som regel kompakt nok slik at man kan komme seg rundt til fots med mindre man bor langt fra Ao Nang, som betraktes som bykjernen. I Ao Nang finner du en rekke overnattingssteder, barer, restauranter som sprer seg nordover inn i området til Noppharat Thara, som er en del av nasjonalparken som omfatter Phi Phi-øyenene. De fleste utfluktene med båt til de nærliggende øyene og isolerte strendene starter fra Ao Nang. 

For reiser over lengre avstander kan de atmosfæriske små tuk-tukene benyttes (motorsykkeldrosjene). Det er også mulig å leie motorsykler og biler dersom man ønsker å utforske omgivelsene i et eget tempo. 

Krabi har et tropisk klima med temperaturer rundt 27 grader hele året. Den beste tiden å reise på er mellom november og april. Regnsesongen varer fra mai til oktober.

De fleste hoteller tilbyr egne restauranter med stort utvalg hvor internasjonale retter er tilgjengelige. Mange reisende velger også å prøve ut lokal mat. Det mest interessante er å prøve ut maten som kan kjøpes i de ulike matbodene i sentrum hvor fersk sjømat og thailandske godbiter tilberedes mens du ser på. Lokalbefolkningen velger også spise mat fra de ulike matbodene, så standarden og hygienen er god.