Reisetilbud

Bangkok, Hua Hin og Koh Samui – 12 dager/11 netter (TH23)

12  dager
Fra kr
14.260,-

Bangkok, Koh Samui og Koh Phangan - 10 dager/9 netter (TH24)

10  dager
Fra kr
14.290,-

Avslappende Krabi, Koh Lanta og Phuket (TH53)

13  dager
Fra kr
16.490,-

Luksuriøse Rayavadee i vakre Krabi (TH52)

8  dager
Fra kr
18.970,-

Historiske og avslappende Thailand - 11 dager/10 netter (TH38)

11  dager
Fra kr
20.950,-

Koh Samui Reise til Koh Samui

Reis til idylliske Koh Samui, som tilbyr alt fra langstrakte strender til vannsportaktviteter, opplevelsesturisme og familieaktiviteter som gjør at stadig flere velger å feriere på denne øya. Siden backpackere først "oppdaget" Koh Samui i 1970, har flere og flere utforsket Koh Samui. På 1980-tallet åpnet de første hotellene og i dag er øya et fullt utstyrt reisemål komplett med alle fasiliteter, utflukter og utmerkede hoteller. Øyas opprinnelige sjarm er fortsatt til stede. Øya Koh Samui, landets tredje største, ligger i sørøst i Thailand i Surat Thani-provinsen sør for den thailandske hovedstaden Bangkok. Koh samui har egen flyplass og gode flyforbindelser til og fra Phuket, Bangkok og andre steder i Thailand og Sør-øst Asia.

Gjennomsnittstemperaturen ligger på rundt 27 grader året rundt. Regntiden er fra september til november, men fortvil ikke da skurene som regel ikke pleier å vare lenge. Den varmeste tiden på året er mellom mars og august med temperaturer opp mot 34 grader. 


Strender
Koh Samui har en rekke strender som du kan velge mellom. Strandområdet rundt Chaweng er mest populært. I området rundt Chaweng-stranden vil du finne en rekke hoteller, restauranter, strandbarer mulighet for vannsport med mer. Lamai Beach er også en annen strand som kan nevnes. Området er noe roligere med avslappet stemning. Videre kan også området rundt Ao Thang Sai og Bophut anbefales. 


Mat og utflukter
Mange av hotellene har egne restauranter som tilbyr mat fra alle verdenshjørner. Utforsk gjerne de ulike matbodene som du finner rundt om på hele øya for å smake på autentisk thai mat. Du vil finne fersk sjømat som krydres og lages mens du ser på. Er du mer interessert i å lage thailandsk mat, arrangeres det også kokkekurs på ulike steder. Ta gjerne kontakt for mer informasjon. 

Du kommer deg rundt på øya ved å bruke tuk-tuk eller taxi. Det er også mulig å leie mopeder, motorsykler og biler.
Ang Thong Marine National Park anbefales som en dagstur. Marineparken består av 42 beskyttede øyer og er mer uberørt enn Koh Samui. Du vil få muligheten til å snorkle, padle, svømme og klatre dersom du ønsker det. Vi tilbyr turer til Ang Thong – ta kontakt for mer informasjon.