Reisetilbud

Strandparadiset Seychellene - 8 dager/7 netter (SE04)

8  dager
Fra kr
13.950,-

Øyhopping Seychellene - 14 dager/13 netter (SE05)

14  dager
Fra kr
25.450,-

Le Domaine de la Reserve - 8 dager/7 netter (SE06)

8  dager
Fra kr
17.250,-

Seychellene - Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa (SE01)

8  dager
Fra kr
22.490,-

Praslin Reise til Praslin

Reis til naturparadiset Praslin. Dette er den nest største øya på Seychellene, men en tur rundt tar bare 2 timer. Øya har en befolkning på 6500 mennesker og ligger 45 km fra nordøstkysten på Mahè. Navnet Praslin kommer fra Duc de Praslin, den frankse marineministeren  i 1768. Som Mahè er Praslin en granitt øy med en liten fjellkjede fra øst til vest. Her finner du også buede åser, frodig jungel og silkemyke strender omgitt av krystallklart vann og tropiske palmer. Naturen her er som en drøm.

På Praslin ligger det berømte naturreservatet Vallèe de Mai, en av Seychellenes to steder som ligger på UNESCOs verdensarvliste. Her finner du verdens tyngste nøtt, Coco-de-Mer, som vokser høyt oppe på gamle palmetrær. I naturreservatet finner du også 6 arter av palmer som kun finnes på Seychellene. På 1800-tallet ble General Gordon overbevist om at dette var det opprinnelige området fra Edens Hage, på grunn av dens unike skjønnhet.  

Her finner du også fantastiske strender som Anse Lazio og Anse Georgette, som begge ligger på topp 10 lister over verdens beste strender fra de siste årene.  Her kan du ligge i timesvis og bare nyte det uforglemmelige synet. Dykking, snorkling og båtutflukter til nærliggende øyer er behagelige og svært populære aktiviteter på Praslin.