Reisetilbud

Øyhopping Seychellene - 14 dager/13 netter (SE05)

14  dager
Fra kr
25.450,-

Strandparadiset Seychellene - 8 dager/7 netter (SE04)

8  dager
Fra kr
13.950,-

Le Domaine de la Reserve - 8 dager/7 netter (SE06)

8  dager
Fra kr
17.250,-

Seychellene - Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa (SE01)

8  dager
Fra kr
22.490,-

La Digue Reise til La Digue
 
Reis til den tropiske paradisøya La Digue. Her finner du jadegrønt vann, fortryllende bukter og utrolige strender med kokospalmer, høye trær og jungel som bakteppe. La Digue er den fjerde største øya på Seychellene. Øya er lett tilgjengelig med båt fra Praslin som ligger kun 5 km unna. Den er også ideelt som springbrett til de nærliggende øyene Félicité, Grande Soeur og Île Cocos. Navnet La Digue kommer fra en av fartøyene til utforskeren Marion Dufresne, som ble sent av Frankrike for å utforske Seychellenes granittøyer i 1768.      
  
Den vennlige atmosfæren og det rolige tempoet på La Digue gir en følelse av at tiden står stille. Transporten her skjer hovedsaklig med oksevogn eller sykkel. Tradisjonelle metoder for båtbygging og produkter laget av kokosnøtt er fortsatt praktisert her. La Digue har klart å beholde den avslappede og mer naturlige stemningen, selv om den ikke er så uoppdaget lenger.

La Digue er et eventyr for naturelskere. På denne øya finner du en av de skjeldneste fuglene i verden, Seychelle’s black paradise flycatcher, i tillegg til en utrolig flora med delikate orkideer. Utforsk også den tradisjonelle arkitekturen rundt om på øya.  I tillegg til 5 stjerners drømmeresorter har øya også flere rimeligere overnattingsmuligheter som gjestehus hos lokale familier og selvbetjente leiligheter.

Et must når man er å La Digue er å besøke den legendariske stranden Anse Source d’Argent som er omgitt av granitt steiner og er den mest fotograferte stranden i verden. Denne stranden blir ofte brukt i bryllupssermonier på grunn av sin skjønnhet. Øya har også mange andre vakre strender og er ideel for snorklig og dykking.