Rundreise i Colombia - 8 dager/7 netter (CO08)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Colombia
 • Gyldig fra
  01-01-2019
 • Gyldig til
  31-12-2021
 • Varighet
  8 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 21.350,-
Program
Våre Rundreiser


Oppdag den colombianske karibiske kysten ved denne naturskjønne rundreisen. Nyt høydepunktene Colombia har å tilby, som et besøk til Gold Museum i Bogotá, se de høyeste voks-palmene i verden i Coffee-regionen og dra til historiebyen Cartagena - "The Pearl of the Caribbean" - den mest besøkte byen i landet.


Dag 1 - Ankomst Bogotá
Ved ankomst i Bogotá vil dere bli møtt og transportert til hotellet.
Bogotá – Den colombianske hovedstaden ble grunnlagt i 1538 av spanjolen Gonzalo de Quesada Jiménez under navnet Santa Fe. Her møter dere både den forfalne koloniale stolthet og moderne storby. Den konstant rene luften, friske morgenen, varme ettermiddag og kjørlige kvelden gjør at du glemmer det faktum at det ikke er noen sesonger. I tillegg til den store sørlige slummen, ligger det gamle bygninger i de rolige, gamle bydelene.

Overnatting på Hotel Casa Deco 3, Standard rom
 

Dag 2 - Bytur i Bogotá (F)
Etter frokost på hotellet vil dere bli med på en tur for å bli kjent med Bogotá’s mest berømte matmarked. I hjertet av byen finner dere tidlig på morgenen et vakkert blomstermarked i front. Inne på selve markedsplassen vil dere se forskjellige boder som selger ulike typer frukt, grønnsaker, urter, fisk, sjømat, kylling og kjøtt. Ta en pause og nyt deilig mat i en av matbodene hvor dere får muligheten til å smake typiske måltider av denne regionen.

Besøk La Candelaria som er et historisk nabolag i sentrum av Bogotá. Det er tilsvarende gamlebyen i andre byer. Arkitekturen av gamle hus, kirker og bygninger har spansk kolonial og barokk stil. Det huser flere universiteter, biblioteker og museer. Kryss torget Simon Bolivar, her vil dere se myndighetenes bygninger og det berømte Gold Museum som huser verdens største samling av pre-spansk gull kunst. Besøk også Fernando Botero Museum, den kjente colombianske maleren og billedhuggeren. Ettermiddagen til fri disposisjon.

Overnatting på Hotel Casa Deco, Standard rom
 

Dag 3 - Heldagstur på landet, Bogotá (F/L)
Etter frokost på hotellet vil dere kjøre fra Bogotá via det pruktbare platået til Zipaquirá. Dere besøker den berømte jordiske saltkatedralen, 120 m lang og totalt mer enn 8.500 kvadratmeter. Solluset opplyser veggene i katedralen, et monumentalt arkitektonisk mesterverk bygget med hendene av gruvearbeidere. Inne i katedralen finnes kors, engler og en Madonna statue, i små kapeller og stasjoner. 14 stasjoner er koblet sammen gjennom labyrintiske tunneler. Dra videre til en liten landsby for et stopp på dere lokale torg, før dere kjører opp til over 3000 m til inngangen av den legendariske lagunen Guatavita. Herfra vil dere gå en halvtimes tid til lagunen. Ifølge legenden brakte de unge herskerene av Musica (en Chibcha stamme) et offer til solguden over lagunen. Den nakne kroppen til prinsen ble belagt med en krem laget av gull-støv. Prinsen la seg så på en flåte og drev ut til midten av innsjøen og hoppet i vannet hvor gullet ble vasket av han sammen med smaragder gitt av presten. Som bevis ligger en miniatyr av gull-håndverket i Gold Museum den dag i dag. Videre vil dere kjøre inn i fjellene, på en landevei uten asfalt. Her vil dere dra innom en lokal landsby hvor dere vil spise lunsj og slå av en prat med en av familiene i landsbyen. Det blir også satt av tid til å gå rundt for å se hvordan bøndene lever. På ettermiddagen vil dere kjøre tilbake til Bogotá, og på veien vil dere avslutte turen med å smake områdets typiske arepas (kornbrød).

Overnatting på Hotel Casa Deco, Standard rom
 

Dag 4 - Bogotá / Armenia (F)
Etter frokost på hotellet vil dere bli kjørt til flyplassen for et innenriks fly til Armenia. Ved ankomst i Armenia vil dere bli møtt og transportert til deres hotell.

På ettermiddagen vil dere bli introdusert til en verden av kaffe. Gjennom syv stasjoner vil dere passere, lukte, føle, prøve og plukke bønner, lære om tørking og steking. En medfølgende spesialist i kaffe vil i løpet av turen gi dere nyttig informasjon om prosessen. Ved slutten av turen venter en personlig blandet kaffe på dere.

Overnatting på Hotel Finca Combia, Standard rom
 

Dag 5 - Kaffe-triangelen (F)
Nyt en god frokost på hotellet før dere blir med på en kjøretur gjennom det fortryllende landskapet av kaffe-området i Cocoradalen. Dette området er dekorert med voks palmer som kan strekke seg opp til 60 meter. Videre vil dere besøke Salento, en idyllisk landsby med tradisjonell arkitektur og til slutt vil dere dra til Filandia. Dette stedet ligger på en høyde og har fantastisk utsikt over Cordillera. På en klar dag kan du se de snødekte toppene i Nevados Nasjonalpark i bakgrunnen. Etter turen blir dere transportert tilbake til hotellet.

Overnatting på Hotel Finca Combia, Standard rom
 

Dag 6 - Armenia / Bogotá / Cartagena (F)
Etter frokost vil dere bli transportert til flyplassen i Armenia for innenriks fly til Cartagena via Bogotá. Ved ankomst på flyplassen i Cartagena vil dere bli transportert til hotellet.

Cartagena ble grunnlagt i 1533 av spanjolen Pedro de Heredia. I lang tid var Cartagena knutepunktet for leveranser av varer og slaver. I 1822 ble Cartagena uavhengig og i dag er byen en gammel historisk perle. Øy-kjeder og strendene rundt buen gjør den til et populært turistmål.

Overnatting på Hotel Don Pedro de Heredia, Standard rom
 

Dag 7 - Halvdags tur i Cartagena (F)
Etter frokost vil dere bli med på en bytur i Cartagena. Først vil dere dra til klosteret La Popa. Klosteret ligger på toppen av de høyeste fjellet i byen. Herfra kan dere nyte en fantastisk utsikt over byen og bukten. Deretter vil dere kjøre til Fort San Felipe hvor dere vil ha et foto-stopp ved denne mektige festningen. Turen fortsetter inn i kolonigamlebyen i Cartagena. Dere vil spasere gjennom byen og se dens flotte herskapshus, trange smug og kirker. Til slutt vil dere besøke jesuitt kirken og klosteret San Pedro Claver.

Overnatting på Hotel Don Pedro de Heredia, Standard rom

 
Dag 8 - Hjemreise (F)
Nyt frokost på hotellet før dere med henhold til tiden blir transportert til flyplassen i Cartagena for hjemreise.

Pakkepris:
fra kr 21 350,- per person som inkluderer følgende:
 
 • Fly Oslo – Bogotá t/r inkludert alle skatter og avgifter.
 • Innenriksfly Bogotá - Armenia inkludert alle skatter og avgifter
 • Innenriksfly Armenia - Cartagena inkludert alle skatter og avgifter
 • Overnatting som nevnt i programmet.
 • Inngangspenger til utflukter som nevnt i programmet.
 • Måltider som nevnt i programmet.
 • Lokale engelsktalende guider og sightseeing som nevnt i programmet.


Pakkeprisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, visum, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc. 


Merknader:
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Mulig å endre reiseruten med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller, utflukter etc.


Utvalgte hoteller:
 • Bogotá - Hotel Casa Deco, Standard rom
 • Armenia - Hotel Finca Combia, Standard rom
 • Cartagena - Hotel Don Pedro de Heredia, Standard rom

Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!