REISEMÅL

Reisetilbud

Tahiti - Eksotisk reise til Bora Bora (TI01)

8  dager
Fra kr
26.950,-

Reise til tropiske Bora Bora – Rohutu Fare Lodge (TI02)

8  dager
Fra kr
24.950,-

Magiske Moorea på Fransk Polynesia (TI03)

8  dager
Fra kr
21.450,-

Reis til tropiske Fiji (FJ01)

11  dager
Fra kr
27.450,-

Øyhopping på Fiji (FJ02)

12  dager
Fra kr
34.950,-

Fiji 


Reise til Fiji

En vennlig fijiansk velkomst og brede smil venter deg i dette tropiske paradiset av vakre strender, blå laguner og svaiende palmer. Fiji er kjent for sine fantastiske solnedganger, vakre fosser, flotte surfemuligheter og uberørte regnskoger, som lokker til seg tusenvis av besøkende hvert år.

Beliggende i hjertet av det sørlige Stillehavet er Fiji velsignet med over 300 tropiske øyer der 110 er bebodd av folk som sies å være noen av de lykkeligste menneskene på jorden. Landet er en pulserende smeltedigel av kulturer, der øst indisk, polynesisk, kinesisk og europeisk kommer sammen. Engelsk er utbredt, noe som gjør kommunikasjon til en lek! Fiji er fylt til randen med fargerike attraksjoner, imponerende natur, vennlige mennesker og kulturelle og sportslige aktiviteter - noe for en hver smak.

Fiji-øyene er hjem for mange kulturer og har en interessant historie. Disse faktorene bidrar til de mange unike suvenirene og stilige internasjonale boutique klærne som fås kjøpt i diverse butikker. Fiji er kjent for sine vevde produkter som kurver, vesker, vifter og matter. Noen andre vanlige varer som selges er ”bula” skjorter (bula betyr ”hallo” på fijisk), utskårede Tanoa boller (som Fijis nasjonaldrikk ”yaqona” eller kava blir blandet og servert i) eller Masi (tapa tepper). Øyene er også kjent for sine vakre svarte perler som plukkes fra havet utenfor Savusavu Bay.

Fijis klima er varmt og tropisk året rundt, selv i øyenes ”vinter” måneder. Den gjennomsnittlige temperaturen på Fiji er 25°c, men kan klatre til over 30°c i sommermånedene desember og januar og ned til 18°c i vintermånedene juli og august. Mange mener at den fijianske vinteren  (mai til oktober), for å være den beste tiden å besøke øyene. Denne sesongen har lavere luftfuktighet og er noe kjøligere, så aktiviteter ute i naturen oppleves mer behagelig.