REISEMÅL
DESTINASJON

Reisetilbud

Omans høydepunkter - 7 dager/6 netter (OM05)

7  dager
Fra kr
20.950,-

Rundreise i Oman - 9 dager / 8 netter (OM03)

9  dager
Fra kr
30.950,-

Oman 


Reise til Oman

Sultanatet Oman kan by på sol hele året og flotte luksushoteller, men også et dramatisk landskap fylt med bølger av sand, utsmykkede moskeer og eldgamle tradisjoner. Omaneres særpreg er ofte et bredt smil om munnen og autentisk arabisk generøsitet. Den omanske gjestfriheten er utbredt over hele landet, og viser seg gjerne som en aromatisk kopp kaffe til gjester.
 
I Oman har man lett tilgang til store turistattraksjoner og stor variasjon i aktiviteter. Landet har en overflod av naturlig skjønnhet. For naturelskere finner du både lange sandstrender, gyldne sanddyner i ørkenen, forfriskende oaser, bratte fjellområder, utallige wadis (daler) og laguner. Oman er også det ultimate reisemålet for kulturinteresserte; her finner du hundrevis av slott, borger og museer som dateres tilbake til ulike historiske epoker. Byene i Oman er enkle og har beholdt sin tradisjonelle sjarm.
 
Et besøk til Oman er ikke komplett uten en shoppingrunde i et tradisjonelt Souq. Disse markedene er fulle av håndverk som sølv, gull og tekstiler, samt klær, sko, godteri og krydder . Her er man alltid på jakt etter best mulig pris.