Reisetilbud

Le Domaine de la Reserve - 8 dager/7 netter (SE06)

8  dager
Fra kr
17.250,-

En eventyrlig rundreise i Indonesia (ID20)

13  dager
Fra kr
20.450,-

Seychellene - Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa (SE01)

8  dager
Fra kr
22.490,-

Rimelig luksus i sjarmerende Thailand (TH25)

11  dager
Fra kr
16.450,-

Rundreise i Peru - 14 dager/13 netter (PE01)

14  dager
Fra kr
37.890,-

Hvorfor velge oss?


Hva er avgjørende for at du skal velge Eastern Travel & Tours som reisearrangør? Vi mener selv at høy kompetanse, kvalitet og fleksibilitet og god kundeservice er nøkkelfaktorer som vi som reisearrangør har. 


Høy kompetanse. Vi har god kjennskap til eksotiske reisemål som for eksempel Thailand, Malaysia, Vietnam, India, Sri Lanka, Indonesia, Kambodsja, Peru, Sør-Afrika, Maldivene, Seychellene og Mauritius. Kom med dine reiseønsker så vil vi legge opp en reise i henhold til det som ønskes. 


Kvalitet. Vi kvalitetsikrer hoteller, guider, biler og utflukter som benyttes for at du som reisende skal være sikker og trygg på tur. 


Fleksibilitet. Fordelen med våre reiser er at du selv bestemmer når du ønsker å reise, og er dermed ikke avhengig av å melde deg på store gruppereiser til fastsatte datoer. Alle våre rundreiser er private, så du vil få følelsen av høy personlig service og kvalitet når du er ute på reise da det benyttes private biler, sjåfører og guider. Vi tilbyr også fleksibilitet dersom du kun ønsker flybilletter hvor det er mulig å oppgradere kabinklasse, opparbeide poeng eller endre billett.


Valuta for pengene. Vi ønsker selvsagt at alle våre reisende føler at de får valuta for pengene. Det er derfor viktig for oss å tilby innholdsrike reiser til riktige og konkurransedyktige priser.


Kundeservice. Vi skal yte best mulig kundeservice overfor nye og gamle kunder både før og etter reisen. Kundens behov står i sentrum og vi gjør alltid det vi kan for å oppfylle de ønskene man måtte ha.


Vi er godkjent av Fair Trade Tourism. Vi er en turoperatør som er godkjent av Fair Trade Tourism, som betyr at vi samarbeider med bærekraftige og ansvarlige aktører i reiselivsbransjen rundt om i verden som utgjør en forskjell både lokalt og nasjonalt. Mer informasjon finner du her


Solid selskap. Vi er e telskap med god kredittverdighet og sterk økonomi. Videre er vi et veletablert selskap med ingen registrerte betalingsanmerkninger eller revisoranmerkninger.