REISEMÅL

Reisetilbud

Utforsk Kenyas savanner - 8 dager/7 netter (KE01)

8  dager
Fra kr
26.380,-

Naivasha Reise til Naivasha

En kort kjøretur fra Nairobi vil du finne den sjarmerende lille markedsbyen Naivasha. I selve byen er det ikke mye å gjøre, men ved innsjøen som ligger bare 18 km unna er det er bredt utvalg av overnattingsmuligheter og naturopplevelser.
 
Lake Naivasha er den høyeste av innsjøene i Rift Valley og ligger 1884 meter over havet. Om du står på den ene siden av innsjøen vil du ikke klare å se den andre siden. Du vil bare se rosa flodhestører som titter opp av vannet og vannfugler som flyr over innsjøen. Stjernehimmelen her er også noe for seg. Mennesker fra hele Kenya kommer til Naivasha for å jobbe på blomsterfarmene ved innsjøen. Her dyrkes blandt annet roser som sendes til Europa.
 
Besøk Elsamere, det tidligere hjemmet til den avdøde forfatteren av Born Free; Joy Adamson. Hun og mannen hennes, George, oppdro den foreldreløse løveungen Elsa og slapp henne ut i det fri da hun ble voksen. Elsamere er i dag et gjestehus. Om du ikke ønsker å overnatte her, kan du likevel besøke stedet, spise lunsj her og utforkse det lille museet de har.
 
Crater Lake Game Sanctuary er også verdt et besøk for natur-og dyreelskere. Denne parken ligger rundt en vakker vulkansk krater-innsjø og har mange stier som tilbyr fine gåturer. Her finnes det over 150 fuglearter, sjiraffer, sebraer, bøffler, leoparder og magne andre dyr.