Maldivene - Lily Rest (ML07)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Maldivene
 • Gyldig fra
  01-01-2019
 • Gyldig til
  31-12-2021
 • Varighet
  8 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 13.690,-
Program
Våre rundreiser


Reis til fortryllende Maldivene! Denne drømmedestinasjonen trenger ikke å være dyr som mange tror, og man kan få mye for pengene ved å bo på sjarmerende Lily Rest. Dette lille gjestehuset er beliggende på den vakre øya Maafushi, hvor strender, vannsport og avslapping er i fokus. 
 F = Frokost. L = Lunsj. M = Middag. 


DAG 1: Ankomst på Male
Ved ankomst på flyplassen i Male blir dere møtt av vår lokale representant. Deretter tar dere ferje fra Male til den lille øya Maafushi, en tur på ca. 35 minutter. Her har dere resten av dagen til disposisjon.
 
Lily Rest
Lily Rest er et sjarmerende 3-stjerners gjestehus beliggende helt nede ved stranden på Maafushu, kun et steinkast unna havnen og Maafushi rev. Her er det kun 8 rom, og dette gjør at dere får en helt unik og personlig service. Gjestehuset har egen utendørs lekeplass for barn og eget piknikområde med grillutstyr disponibelt for gjestene. De har også egen solterrase, fellesstue med TV og Playstation, minibank, mulighet for barnepass og klesvask.
 

DAG 2: Maafushi / Fisketur i solnedgang  (F/M)
Frokost på gjestehuset. Bruk formiddagen til å slappe av og nyte omgivelsene. Rundt kl. 17.45 reiser dere på en båttur like utenfør Maafushi, rett før solen går ned. Dere setter dere godt tilrette i båten, har kameraet klart og nyter den vakre solnedgangen mens dere kjenner den varme brisen på kroppen. Om dere ønsker kan dere prøve fiskelykken, og eventuell fangst blir grillet til kveldens middag. Etter ca. 2 timer på sjøen drar dere tilbake til hotellet og samles på stranden for å grille fisk.
 

DAG 3: Maafushi (F)
Frokost på hotellet. Dagen til egen disposisjon.
 

DAG 4: Maafushi / Snorkling med delfiner og skilpadder (F/L)
Frokost på hotellet. Rundt kl. 10.00 tar dere speedbåt til et sted det er mulighet for å se delfiner. Dette er en kjøretur på ca. 20 minutter. Dere kan se delfinene svømme rundt båten og de kommer ofte nærme. Viss muligheten byr seg så kan dere snorkle med delfinene, og se de svømme under dere. Dette er en minneverdig opplevelse. Snorkleutstyr kan dere få låne gratis, men det anbefales å ta med egen maske. Ta også gjerne med et undervannskamera, det kommer du til å ha stor glede for.  Deretter drar dere videre for å snorkle med skilpadder, koraller og fargerike fisk. Det tar ca. 5 minutter å kjøre med speedbåt. Her snorkler dere i ca. 1 time. Etterpå fortsetter dere til en sandbank, der dere kan bade, ta bilder, nyter solen og spiser en enkel lunsj. Dere er tilbake på Maafushi rundt kl. 15.00.
 

DAG 5 og 6: Maafushi (F)
Frokost på hotellet. Dagen til egen disposisjon.
 

DAG 7: Maafushi / Banana Reef (F/L)
Frokost på hotellet. Ved 10-tiden tar dere 15 minutters båttur til Banana Reef, som ligger rettt utenfor øya Gureidhoo. Dette er et langt rev formet som en banen, derav navnet, og et  fantastisk sted å snorkle. Her snorkler dere blandt flotte koraller og fargerik fisk i ca. 1 time. Deretter tar dere båten videre for å lete etter mantaer (avhengig i sesong). Disse dyrene er et fantastisk syn og de kan bli opptil 9 meter mellom vingene. Det vil også være mulig å snorkle med disse dyrene om det er ønskelig. Deretter reiser dere videre til øya Gureidhoo som ligger kun 2 minutter unna. Dette er en liten øy med smale gater og bilfritt miljø. Dere får en guidet tur på øya og koser dere med lunsj i solen. Deretter reiser dere tilbake til Maafushi, en tur på ca. 15 minutter.


DAG 8: Avreise fra Maafushi (F)
Frokost på hotellet. Tid til egen disposisjon, før avreise med ferje fra Maafushu til Male. Herfra flyr dere tilbake til Norge. 

Pakkepris:
Fra kr 13 690,- per person.

Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende: 
 
 • Fly Oslo – Male t/r inkludert alle skatter og avgifter. 
 • Transfer, ferje Male - Maafushi t/r
 • 7 netter, Lily Rest, Dobbeltrom inkludert frokost.
 • Utflukter, som spesifisert i programmet.


Merknader: 
 • Vi tilbyr andre resorts og tilslutning fra andre byer i Norge. 
 • Forbehold om ledige plasser, prisendringer og trykkfeil.
 • Vi kan tilby flere utflukter til andre øyer om dette er ønskelig. 


Ta kontakt for mer informasjon!


Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!