Le Mauricia Le Mauricia er et sjarmerende 4 stjerners resort som ligger rett ved stranden i en naturskjønn bukt på nordkysten av Mauritius. Resorten ligger i hjertet av Grand Baie, som er et område med flere restauranter, barer, nattklubber og butikker.

Le Mauricia er en koselig og avslappet resort med arkitektur i tradisjonell middelhavstil. Komfort og enkelhet står i sentrum her. Rundt de to store bassengene er det bygd to restauranter og en bar med unik panoramautsikt over Mauritius fineste bukt. Når du ankommer restaurantene vil du kjenne den avslappende og behagelige atmosfæren.

Resorten har en egen Kids Club for barn mellom 3 og 12 år, hvor hotellets ansatte holder de små underholdt fra morgen til kveld. Her har de en lekeplass, innendørs spill og leker, og TV med DVD-spiller.  Klubben arrangerer også aktiviteter som modelleringsleire, maskelaging, indisk kveld med kostymer, tur i glassbunnbåt og sandslottbygging.

Sportssenteret er perfekt for både par og familier som ønsker en aktiv ferie. Her finner du utstyr til styrketrening, bordtennis, volleyball, terrengsykler og tennisbaner. Her finner du også en butikk som selger tennisutstyr, tilbehør og treningsklær, slik at du er utrustet til en god treningsøkt. Etter økten kan du la kroppen slappe av i badstuen eller det tyriske badet på sportssenteret. Resorten tilbyr også utstyr til flere spennende vannaktiviteter som vannski, seiling, dykking, glassbunnbåt, snorkling, kajakk, vindsurfing og mer. Alle vannaktivitetene er under oppsyn av erfarne intruktører.

For de som ønsker å ta det mer med ro og slappe helt av er et besøk til resortens velværesenter et godt alternativ. Her finner du basseng, tyrkisk bad og badstue, samt et utvalg av herlige spabehandlinger. 
 

Standard Room
Standard rommene er 32 kvadratmeter store og tilbyr fasiliteter som dobbeltseng, TV, gratis WiFi tilgang og bad med dusj. De friske og fargerike rommene har også en koselig ballkong med utsikt over hotellets tropiske hager.

Superior Room
Superior rommene er 38 kvadratmeter store og har eget privat hageområde.

Family Apratment
Familieleilighetene er 70 kvadratmeter og ligger på bakkeplan i hotellets tropiske hage. Noen av leilighetene er på to plan, der barnerommet er i etasjen over.

Honeymoon Suite
Gjør bryllupsreisen ekstra spesiell ved å bo i Le Mauricia’s topp etasje, i en av de romantiske bryllups suitene. Rommene er 75 kvadratmeter store, elegant innredet med romantisk dekor. Suiten har sitt eget private svømmebasseng med tilhørende utedusj.

Villa
Det er en flott, eksklusiv 2 soveroms villa på Le Mauricia. Villaen er 160 kvadratmeter stor, rommene har hvert sitt bad og villaen har privat svømmebasseng med en egen hage.