Reisetilbud

Eksotiske Le Mauricia på Mauritius (MR09)

8  dager
Fra kr
13.950,-

Tropical Attitude med All Inclusive til knallpris (MR05)

8  dager
Fra kr
15.650,-

Bo på eksklusive Shanti Maurice Mauritius! (MR06)

8  dager
Fra kr
21.950,-

Recif Attitude på Mauritius med All Inclusive (MR08)

8  dager
Fra kr
17.150,-

Mauritius 

Reise til Mauritius

Mauritius er et anerkjent dykkerparadis som ligger i Det Indiske Hav. Landet vil fortrylle deg og løfte din sjel slik at du føler at du tilhører de få utvalgte. Hver besøkende nyter personlig oppmerksomhet. Hvert møte er en mulighet til å oppdage et vennlig ansikt. Bak hvert smil ligger løftet om en unik ferie. Kontrasten av et mangfold av farger og smaker, en oase av fred og ro, samt at alle typer mennesker og kulturer som lever i fred og harmoni.

Øya befinner seg omtrent 2000 kilometer fra den sørøstlige kysten i Afrika og ligger øst for Madagaskar. Landet har et areal på 1865 kvadratkilometer, hvorav 330 kilometer er strandlinje! Innlandet har subtropiske skoger, elver, vannfosser med mer. 

Det er ikke uten grunn at over 400 000 mennesker besøker denne øya hvert år. Halvparten er på bryllupsreise eller for å gifte seg. Det er mange som reiser hit mange ganger i løpet av livet sitt, og grunnen til det er jo på grunn av den fantastiske maten og en ubeklagelig service. De som du møter her er mennesker som virkelig viser ekte omsorg. I tillegg bidrar det klare varme vannet og de hvite sandstrendene til at den tropiske drømmen blir en virkelighet i Mauritius

Mauritius er et perfekt reisemål for deg som vil ta det med ro. Men hvis du er en aktiv person, så er det veldig mange aktiviteter som tilbys, både til lands og til vanns. Vindsurfing, svømming, padling, dykking, surfing er noen av aktivitetene. Det er et meget behagelig klima året rundt, og temperaturene varierer mellom 22 - 27 grader.