REISEMÅL

Reisetilbud

Utforsk Kenyas savanner - 8 dager/7 netter (KE01)

8  dager
Fra kr
26.380,-

Masai Mara Reise til Masai Mara 

Masai Mara National Reserve er en av det mest populære turistdestinasjonene i Kenya. Ingen steder i Afrika har rikere dyreliv enn Masai Mara og sjansen for å se ”The Big Five” (bøffel, elefant, leopard, løve og neshorn) er stor her. I tillegg til disse finner du gepard, sebra, bavianer, krokodiller, flodhester, vortesvin, hyene, gaseller og flere typer antiloper her. Masai Mara er også et paradis for fugletittere, da det finner over 400 forskjellige fuglearter her. Konsentrasjonen av dyr er størst i vest, så dette området er å foretrekke. Reservatet ligger i The Great Rift Valley og består hovedsaklig av åpne gressletter. Savannene strekker seg så langt øye kan se, og møter himmelen i horisonten. Du vil bli overveldet over det enorme naturlandskapet.
 
Den beste tiden å besøke Masai Mara på er mellom juli og november, under migreringen. Da strømmer nærmere en million gnuer, tusner av sebraer og andre dyr fra Tanzania til Masai Mara for å finne gress. Dette er et spektakulært syn som du ikke bør gå glipp av.
 
I reservatet er det også mulig å ta en tur i varmluftsballong. Dette gir det et unikt perspektiv på savannen og dyrene. Utsikten fra luften er et uforglemmelig syn, og turen er en spennende opplevelese i seg selv.