REISEMÅL

Reisetilbud

Bangkok, Phuket og Khao Lak - 13 dager/12 netter (TH16)

13  dager
Fra kr
17.650,-

Historiske og avslappende Thailand - 11 dager/10 netter (TH38)

11  dager
Fra kr
20.950,-

Bangkok, Koh Samui og Koh Phangan - 10 dager/9 netter (TH24)

10  dager
Fra kr
14.290,-

Absolutt Thailand - 16 dager/15 netter (TH01)

16  dager
Fra kr
23.650,-

Thailand - Storby, regnskog og strand (TH47)

11  dager
Fra kr
20.950,-

Koh Lanta Reise til Koh Lanta

Reis til vakre Koh Lanta neste gang du besøker Thailand. Koh Lanta er en øyprovins bestående av 52 øyer. Koh Lanta Yai er den største av øyene og ligger ca. 70  kilometer fra Krabi. Når man refererer til Koh Lanta er det ofte denne øya de fleste mener, siden de fineste strendene og de fleste turistattraksjonene ligger her. Koh Lanta Yai er 6 kilometer bred og 30 kilometer lang, og består av ni gylne strender, varierende terreng med grotter, fosser og grønne fjelltopper. En av hovedattraksjonene her er den avslappende atmosfæren.  En asfaltert vei går fra nord til sør, parallelt til kysten og gir deg lett tilgang til Mu Koh Lanta National Park og fyrtårnet på sørspissen. Koh Lanta er også et paradis for dykkere. Her er det mange korallrev, kalksteinklipper og undersjøiske grotter rundt Koh Lanta og dens nærliggende øyer.
 
Reisende ankommer øya i den lille byen Baan Saladan med ferje eller båt fra Krabi, Koh Phi Phi eller Phuket. Her finner du også banker, dykkebutikker, markeder, legekontor og moped-utleie. De mest utviklede områdene på øya er på nordvest kysten, spesielt ved stredene Klong Dao og Long Beach. Ved disse strendene er det mange resorter og forskjellige typer turistservice. Lengre sør finner du bortgjemte og roligere strender. Strandhopping fra nord til sør en er populær aktivitet på Koh Lanta. Dette kan gjøres med både bil, moped eller tradisjonell long-tail båt.
 
Koh Lanta er øya for de som drømmer om en rolig thailandsk øy som ikke er for utviklet, men samtidig har akkurat nok med overnattingsmuligheter og aktiviteter.