Reisetilbud

Øyhopping på Filippinene - 14 dager/13 netter (PH02)

14  dager
Fra kr
18.620,-

Coco Beach - et tropisk paradis på Filippinene (PH01)

8  dager
Fra kr
11.450,-

Naturskjønne Bohol og avslappende Cebu (PH05)

9  dager
Fra kr
23.390,-

Øyperlene Ticao og Siargao (PH06)

10  dager
Fra kr
22.950,-

Filippinene 

Mabuhay!
 
Velkommen til Filippinene.
 
La oss ta deg med på en reise til Filippinene, til tropiske regnskoger, hvite sandstrender, elver, innsjøer og til landets største øyer som Luzon, Visayas og Mindanao. Landet er en øygruppe i Asia som består av 7000 øyer, hvor samtlige er bebodd. Filippinene har tropisk klima med en gjennomsnittstemperatur på behagelig 26 grader. Øyriket kan tilby et paradis for deg som er ute etter en eksotisk ferie. Frister snorkling, dykking og svømming? Ja, da er Filippinene landet for deg!
 
I Filippinene er Manila hovedstaden med et folketall på cirka 12 millioner innbyggere. Hovedstaden ligger på øya Luzon og er en av de viktigste havnebyene i Sørøst-Asia. 
 
Borocay Island er en av de mest kjent øyene i landet med sine sukkerholdige hvite sandstrender og azurblått vann.  Øya ligger på nordvestspissen av Panay, Western Visayas. Her har du hele seks kilometer med strender og ’’White Beach’’ er nok den vakreste av dem alle med hvit sand, krystallklart vann og vakre omgivelser.
 
Camiguin er også en annen kjent øy i Filippinene. På lokalt betyr stedet ’’komme igjen’’ og øya er blant landets vakreste. Tilstedeværelse av en rekke majestiske fossefall som skaper både varme og kalde kilder er bare ett av de mange attraksjonene på denne øya.
 
Filippinene er reisemålet for deg som vil utforske og oppleve Sørøst-Asia på sitt beste med regnskog, vakre strender og den filippinske gjestfriheten.