Enestående Kerala - 14 dager/13 netter (IN07)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  India
 • Gyldig fra
  01-01-2021
 • Gyldig til
  31-12-2023
 • Varighet
  14 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 24.650,-
Program
Våre rundreiserBo på eksklusive boutique hoteller og resorter og opplev indisk gjestfrihet i den vakre delstaten Kerala. Rundreisen tar dere blant annet med til byen Cochin,  elefant- og tigersafari i Pollachi, samt på cruise i en autentisk husbåt. Avslutt med noen avslappende dager ved Det arabiske hav på den luksuriøse resorten Surya Samudra i Kovalam.


(F) = Frokost. (L) = Lunsj. (M) = Middag.


Dag 1: Ankomst Cochin
Velkommen til India og Cochin! Dere blir møtt av våre lokale representanter og kjørt til hotellet for innsjekk. Bli med for å oppleve den verdenskjente ‘Kathakali Dance’ på et lokalt teater på kvelden.

Trident Hotel 
Dette 5-stjernes hotellet har en fin beliggenhet på Willingdon Island bare 20 minutter unna bykjernen, og i nærheten av de kjente turistattraksjonene. De stilrene rommene er plassert rundt en vakker hage med et stort basseng.

Overnatting i Cochin.
 
 
Dag 2: Cochin (F)
Bli med på en halvdagsutflukt i Cochin på ettermiddagen. Cochin er den finansielle og den mest kulturelle byen i delstaten Kerala. Dere besøker blant annet ”The Dutch Palace” (stengt på fredager og hellidager) som er kjent for sine veggmalerier fra skriftsamlingen Ramayana. Videre besøkes den jødiske synagogen som ligger i hjertet av byen som kalles Jew Town (stengt på lørdager og jødiske hellidager). Deretter besøkes St. Francis Church, den eldste europeiske kirken i India som opprinnelig ble bygd i 1557 av portugiserne.

Overnatting i Cochin.
 
 
Dag 3: Cochin / Pollachi (F/L/M)
Etter frokost reiser dere til Pollachi, en kjøretur på ca 3-4 timer. Pollachi er kjent for sine landbruksprodukter, spesielt kokosnøtter. Området er også populært for filminnspillinger da landskapet er svært naturskjønt og idyllisk. Etter ankomst sjekker dere inn på hotellet og har resten av dagen til fri disposisjon.

Coco Lagoon Resort
Denne resorten ligger svøpt i Pollachis vakre, grønne daler. Her blir gjestene tilbudt spennende utflukter for å se Pollachis nydelige natur og mangfoldige dyreliv, men har også et omfattende spa- og rekreasjonsanlegg for avslappende dager. Coco Lagoon har 32 attraktive rom som er romslige med et luksuriøst preg. Alle rommene har en fin utsikt til resortens store dam og infinity pool. 

Overnatting i Pollachi.
 
 
Dag 4: Pollachi / Parambikulam / Pollachi (F/L/M)
I dag besøker dere Parambikulam, et tigerreservat hvor dere vil få bli med på safari i jeep for å se etter blant annet tigre i vakre omgivelser. Etter turen vil det bli servert lunsj i reservatet før dere reiser videre til Topslip. Her besøker dere Topslip-museet før dere får være med på safari på elefantryggen. Etter dette får dere nok en skogssafari på utkikk etter tigre, samt et besøk til Kozhikamuthi Elephant Camp.

Overnatting i Pollachi.
 
 
Dag 5: Pollachi / Valparai / Pollachi (F/L/M)
Etter frokost reiser dere mot Valparai hvor dere blant annet stopper ved et utkikkspunkt som har en fantastisk utsikt over Pollachi. Dere vil også besøke noen vakre fossefall hvor det blir muligheter for å bade, samt Kadamparai Dam og stammelandsbyen Poonachi.

Overnatting i Pollachi.
 
 
Dag 6: Pollachi (F/L/M)
Dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Pollachi.
 
 
Dag 7: Pollachi / Kollam (F/L/M)
Etter frokost reiser dere med tog til Kollam, en by som er kjent for cashew- og fiskehandel. Dere vil så ta et spennende båtcruise på en av Keralas største ferskvannsinnsjøer, Sasthamcotta. Resten av dagen til egen disposisjon.

Fragrant Nature Resort
Resorten har en idyllisk beliggenhet ved innsjøen Mala, rammet inn av svaiende palmetrær og med 29 rom og villaer som alle har utsikt til vannet. Fragrant Nature tilbyr også god mat og fasiliteter som svømmebasseng og spa-anlegg, og har stort fokus på miljøvennlighet og bevaring av de naturlige omgivelsene.

Overnatting i Kollam.

 
Dag 8: Kollam (F)
Dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Kollam
 
 
Dag 9: Kollam (F/L/M)
Etter frokost sjekker det ut fra hotellet og blir transportert til en husbåt, også kjent som Kettuvallam. Gjør dere klare for en uforglemmelig tur på overnattingcruise i Keralas vakre kanaler. Båten vil cruise til solnedgangen før båten ankrer for natten.

Husbåtene har et unikt design med bruk av lokale materialer som bambusstenger, kokosfibertau og bambusmatter. Husbåtene ble tidligere brukt til å frakte ris. Vannkalene i Kerala spiller en viktig rolle i delstatens økonomi og knytter de avsidesliggende landsbyene og øyene med fastlandet. Båten har blant annet en privat balkong med komfortable stoler. Rommene er godt utstyrt med eget bad og air-condition. I tillegg har båten et fullt utstyrt kjøkken og en personlig og erfaren kokk til å forberede delige sjømattsretter. Dette er deres sjanse til å plukke opp noen fantastiske matoppskrifter!

Overnatting ombord i husbåten.
 
 
Dag 10:  Kollam / Trivandrum / Kovalam  (F)
I dag reiser dere videre til Trivandrum for en utflukt i Keralas hovedstad. Besøk blant annet Napier Museum, et flott museum bygget av engelske arkitekten Chrisholm (stengt på mandager), Sri Chitra Art Gallery (stengt på mandager) og Padmanabhaswamy-temepet fra utsiden som er et arkitekturisk ikon i byen. Videre til stranddestinasjonen Kovalam.Innsjekk hotell og resten av dagen til fri disposisjon.

Surya Samudra Resort
Denne luksuriøse 5-stjerners resorten ligger omkranset av frodige grøntområder langs stranden ved Det arabiske hav. De elegante villaene og rommene er inspirert av tradisjonelle keralske hjem og tilbyr derfor unike og eklusive design. Med sin perfekte beliggenhet på stranden, spafasiliteter, infinity pool med havutsikt og utsøkt mat, er du garantert et magisk opphold på Surya Samudra.

Overnatting i Kovalam. 

 
Dag 11 - 13: Kovalam  (F)
Dagene til fri disposisjon.

Overnatting i Kovalam.
 
 
Dag 14: Hjemreise (F)
Dagen til fri disposisjon frem til avreise.

 
Pakkepris:
Fra kr 24 650,- per person. 

Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende:
 
 • Fly Oslo – Cochin og Trivandrum – Oslo inkludert alle skatter avgifter.
 • Overnatting  i 4* og 5* hoteller  inkludert frokost, som spesifisert i programmet.
 • Overnatting i husbåt inkludert helpensjon.
 • Utflukter og engelsktalende guide som spesifisert i programmet.
 • Privat transport med bil og båt som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider, som spesifisert i programmet.


Rundreisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som visum, forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips etc.


Merknader:
 • *Gjelder ikke mellom 19.12.14 - 15.01.15. Ta kontakt for priser i denne perioden.
 • Rundreisen kan endres med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller og utflukter.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.


Utvalgte hoteller:
 • Cochin: Trident Hotel, Superior Room.
 • Pollachi: Coco Lagoon,Preimum Garden Villa.
 • Kollam: Fragrant Nature, Premuim Lake View Villa.
 • Kollam: Husbåt.
 • Kovalam: Surya Samudra, Heritage Classic


Ta kontakt for mer informasjon!Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!