REISEMÅL

Reisetilbud

Utforsk Kenyas savanner - 8 dager/7 netter (KE01)

8  dager
Fra kr
26.380,-

Diani Reise til Diani

Diani er et rolig lite kystparadis kun 19 km fra byen Mombasa. Det er en svært populær destinasjon med lange, hvite strender, tropiske palmer og perfekte surfebølger. De sterke kystvindene gjør dette til et ideelt sted for kiting eller vindsurfing. For de som ønsker å dykke finnes det 25 verdensklasses dykkesteder i område, og ved et av stedene ligger det et gammelt flyvrak. Snorketurer, delfinsafari og hvalhai-safari kan også arrageres i området. Diani er et passende reisemål for både festglade, familier, bryllupsreisende, backpackere og vannsports entusiaster. Her er det overnattingsmuligheter for et hvert budsjett og de fleste ligger rett ved stranden med nydelig utsikt over havet. 

Besøk Kongo Mosque, Dianis siste overlevende relikvie etter den gamle swahili sivilisasjonen som kontrollerte kysten på det 16 århundre. Dette er en av få korall-moskeer som fortsatt er i bruk i Kenya.  

Besøk den hellige skogen, Kaya, hvor guidene klemmer trær. Det sies at viss treet et gammelt snakker det til folket når de holdet rundt det. På denne måten føler de seg nærmere forfedrene sine når de er nærme trærne. Mange av trærne er opptil 600 år gamle, noe som stemmer med tiden da de første Mijikenda-folkene kom hit.Ta også turen til Monkey Sanctuary, viss du er glad  i dyr.