Den dominikanske republikk 


Reise til Den dominikanske republikk


I hjerte av Karibien ligger Den dominikanske republikk, med Atlanterhavet i nord og Det karibiske hav i sør. Landet tilbyr varmt behagelig vær året rundt. Her er det ikke regntid, kun kort og forfriskende regn. De lange kritthvite stedene er gjerne omringet av grønne palmer på den ene sidene og krystallklart vann på den andre siden. Vannet holder en svært behagelig temperatur på 27 grader. Det deilige klimaet og den vakre naturen utgjør et perfekt bakteppe for en romantisk ferie. Derfor er det mange som reiser til Den dominikanske republikk for å gifte seg i paradis eller ha en uforglemmelig bryllupsreise.

Den karibiske atmosfæren er tilstede overalt. Det dominikanske folket har en glad, utadvent og avslappet livsstil som smitter over på turister. Bli med og danse til merengue på en spontan fest, eller på karneval med tusenvis av farger og lyder. Dominikanerene er også svært opptatt av å ta vare på gamle tradisjoner som produksjon av sigarer i verdensklasse, rom, sjokolade, kaffe og deilige Casabe-brød.

Hvis du ønsker god kvalitet og rimelige priser i Karibien, enten på luksurise resorter eller en bungalow på stranden, er dette stedet å reise. I 2010 fikk Den dominikanske republikk tildelt en pris for å være reisemålet der man får mest valuta for pengene. I tillegg fikk landet prisen for beste golfdestinasjon i regionen, på grunn av sine golfbaner i verdensklasse.

Den dominikanske republikk er også perfekt for den eventyrlystne. Uansett om du liker terrengsykling, klatring, rafting eller fotturer, så finner du det her. Dyreelskere kan utforske både hvaler, delfiner, flamingoer, krokodiller og papegøyer her, samt nyte fantastisk natur. Det omkringliggende vannet i Den dominikanske republikk er perfekt for alle typer vannsport og aktiviteter. Snorkle eller dykk med tusenvis av fargerike fisk og koraller, eller surf på bølgene som har blitt brukt i internasjonale surfekonkurranser.