Reisetilbud

Rundreise i Thailand - 13 dager/12 netter (TH03)

13  dager
Fra kr
14.590,-

Thailand - Storby, regnskog og strand (TH47)

11  dager
Fra kr
20.950,-

Bangkok, Koh Samui og Koh Phangan - 10 dager/9 netter (TH24)

10  dager
Fra kr
14.290,-

Utenfor allfarvei i Thailand (TH50)

11  dager
Fra kr
15.750,-

Historiske og avslappende Thailand - 11 dager/10 netter (TH38)

11  dager
Fra kr
20.950,-

Chiang Mai Reise til Chiang Mai

Reis til Thailands ”Rose of the North”, Chiang Mai. Byen er en kulturell og et naturlig eventyrland med et mangfold av attraksjoner og innbydende gjestfrihet. Chiang Mai betyr bokstavlig talt ”ny by”, og har beholdt navnet selv om byen er over 700 år gammel. Kong Meng Rai, grunnleggeren av byen, grunnla også flere av templene som består den dag i dag.

Byen tilbyr fantastisk natur; uberørte fjell, fosser og elver. Fjellstammene med ulike kulturer bidrar til byens særegne mangfold. Den kulturelle identiteten inkluderer ulike dialekter, utmerket mat, særpreget arkitektur, tradisjonelle verdier, livlige festivaler, tradisjonell massasje og klassiske danser. Besøk en av disse landsbyene og lær mer om deres spennende kultur.

I Chiang Mai kan man oppleve både historisk og moderne thailandsk kultur. Pagodaer som er flere hundre år gamle står ved siden av moderne butikker og boutique hoteller. Her finner du også en rekke elefantleire, matlaging-og massasjeskoler og kulturelle forestillinger. Man kan også reise til verksteder for lære om produksjonen av silke eller sølv, og kjøpe håndlagde suvenirer. I mange år reiste turister til Chiang Mai kun for en base til videre trekking eller landsby besøk, men når de først kom hit oppdaget de hvor mye det faktisk var å gjøre her.