Belle Mare 


Reise til Belle Mare

Belle Mare ligger på østkysten med hvite strender og kokospalmer. Noen hundre meter fra land går det et flere mil langt korallrev som beskytter mot bølger og innbyr til snorkling.

Belle Mare er navnet på en av flere lyse, finkornede sandstrender og en vanntemperatur som sjelden er under 24 grader. Her ligger det små tettsteder som Flacq og Bel Air, samt rolige badesteder som Lafayette og Trou d'Eur Douce. De fleste hotellene ligger for seg selv ved private deler av stranden.

Dra på shopping

Det finnes et lite shoppingsenter og en bazar med ca. 40 butikker med lokal shopping i Belle Mare. Når du vil se mer av folkeliv, museer og butikkgater anbefaler vi en utflukt til øyas hovedstad Port Louis. Enda nærmere ligger markedet i Flacq. Du kan også dra til Mauritius største badested  Grand Baie med mange hoteller nær stranden, shoppingsenter og restauranter.

Klima

Den varmeste perioden strekker seg fra november til april. Det kan forekomme sykloner i perioden desember til februar. Været er noe svalere fra mai til oktober. Høy luftfuktighet.