Balis høydepunkter - 13 dager/ 12 netter (ID09)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Bali
 • Gyldig fra
  01-01-2019
 • Gyldig til
  31-12-2021
 • Varighet
  13 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 19.840,-
Program
Våre rundreiser


Eastern Travel & Tours tilbyr en spennende rundreise hvor dere får opplevd Balis høydepunkter på autentisk vis.


(F) = Frokost. (L) = Lunsj. (M) = Middag.


Dag 1: Ankomst Bali / Umabian
Velkommen til Bali! Dere blitt møtt av vår lokale representant ved ankomst. Transport videre til hotell i Umabian som ligger noen kilometer nord for Tabanan. Benytt resten av dagen til å slappe av. 

Overnatting i Umabian.Dag 2: Umabian / Tanah Lot (F/L/M)
Frokost etterfulgt av utflukt til Taman Sari Buwana gård som gir deg innblikk i lokal balinesisk kultur. Her vil du oppleve hvordan lokale bønder dyrker ris og andre grønnsaker. Det besøkes flere plantasjer, inkludert en kokosplantasje hvor dere får en demonstrasjon på hvordan man klatrer i trær og samler inn ferske kokosnøtter.

Videre nytes lunsj som er tilberedt i den tradisjonelle kjøkkenet. Senere besøkes det kongelige tempelet Mengwi. Tempelet ble bygget i 1634 for å tjene som familiens tempel i Mengwi-dynastiet. Dette er et imponerende bygg som byr på historisk arkitektur og som omgitt av vollgraver. På slutten av dagen besøkes Tanah Lot Temple som befinner seg på en liten øy cirka 100 meter utenfor kysten. Dette er et av Balis mest berømte templer.

Overnatting i Umabian.
 
 
Dag 3: Umabian / Bedugul / Lovina (F/L/M)
Etter frokost drar dere videre til det noe mer kjøligere høylandet i Bedugul for å utforske mange av Balis kjente innsjøer og åser. Dere vil også få anledning til å besøke lokale markeder, hvor dere finner utallige ulike typer frukt, grønnsaker og orkideer fra nærområdet.

På vei til Lovina vil dere kjøre forbi frodige skoger, plantasjer og besøke det ikoniske Ulun Danu-tempelet.  I tillegg stoppes det ved to flotte innsjøer, Buyan og Tamblingan. Innsjekk hotell og resten av dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Lovina.


Dag 4: Lovina / Amed (F)
Ved tidlig daggry blir dere med ombord i en tradisjonell outrigger-båt for å spotte delfiner. Båtturen  varer i cirka 90 minutter, hvor dere vil få anledning til å komme tett innpå disse fantastiske delfinene. Bruk resten av dagen til å slappe av på stranden. Mot slutten av dagen er det transport til den rolige kystlandsbyen, Amed.               
                                                    
Overnatting i Amed.


Dag 5: Amed / Sidemen (F)
Etter frokost utforsker dere den vakre og mindre besøkte provinsen Karangasem. Dere starter med å besøke den lille landsbyen Tirta Gangga, som betyr ’’vann i Ganges’’. Landsbyen byr på mange dekorative dammer og fontener, frodig planteliv og naturlige ’’badebassenger’’ for å kjøle ned kroppen.

Når dere har besøkt landsbyen blir dere med videre med på en to-timers lang trekkingtur fra landsbyen Kastala til Tenganan. Her vil dere få mulighet til å gå gjennom vakre rismarker og flere gamle landsbyer. Turen avsluttes med transport til hotellet i Sidemen.

Overnatting i Sidemen. 


Dag 6: Sidemen / Ubud (F/L)
Utsjekk fra hotellet i Sidemen og transport langs naturskjønne veier til Besakih, også kjent som ’’Mother Temple’’ av Bali og er det viktigste tempelet på øya. Templet er plassert på den vestlige skråningen av Mount Agung, Bali’s høyeste vulkan (2 567 meter over havet).   

Viderer til Mount Batur som ligger cirka 1 412 meter over havet, som er den mest aktive vulkanen på Bali og omgitt av imponerende natur. Fortsett videre til den tradisjonelle landsbyen Panglipuran som er kjent for sin unike arkitektur. Dagen avsluttes med et besøk til det hellige Kehen-templet.         

Overnatting i Ubud. 


Dag 7: Ubud (F/L)
På morgenen vil dere få anledning til å delta på et matlagingskurs. Dere vil lære om lokal balinesisk mat, råvarer og kultur. Etter lunsj er det en kort bytur i Ubud som tar dere med gjennom lokale markeder og ’’The Royal Palace’’ som ble oppført i det 16. århundre. Slottet er fortsatt hjemmet til kongen av Ubud og hans familie. På vei tilbake til hotellet tas turen innom ’’Monkey Forest’’. I skogen finnes også tre hellige templer, inkludert den hellige Pura Dalem Agung (Temple of the Dead). Resten av dagen til fri disposisjon.           
Overnatting i Ubud. 


Dag 8:  Ubud (F)
Dagen til fri disposisjon. Benytt anledningen til rafting på Ayung-elven eller for å utforske Ubud mer på egen hånd.

Overnatting i Ubud. 


Dag 9: Ubud / Sanur (F/L)
Morgenen til fri disposisjon. Dere møtes av vår guide midt på dagen for transport til Sanur. På vei til Sanur besøkes landsbyen Mas for en ekte smak av lokal kultur, tradisjoner og livsstil. Her vil dere lære mer hvordan de lokale jobber med treskjæring og håndverk. Innsjekk ved ankomst Sanur og resten av dagen til fri disposisjon.                                   

Overnatting i Sanur.  


Dag 10 - 11: Sanur (F)
Dagene til fri disposisjon.

Overnatting i Sanur.  


Dag 12: Sanur (F)
På ettermiddagen kjører dere til Bukit som ligger helt sør på øya. Her finner dere Uluwatu-tempelet som er blant et av Balis mest imponerende templer. Uluwatu befinner seg på kanten av en bratt skrent med fantastisk utsikt. Avslutter dagen med en tradisjonell balinesisk danseforestilling.

Overnatting i Sanur.  


Dag 13: Sanur (F)
Dagen til fri disposisjon før dere transporteres til flyplassen på kvelden. Hjemreise.  


Pakkepris:
fra kr 19 840,- per person.

  

Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende:

 
 • Fly, Oslo – Bali t/r inkludert alle avgifter.
 • Overnatting i delt dobbelt/twinrom, som spesifisert i programmet.
 •  Utflukter, som spesifisert i programmet.
 • Privat transport, som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider, som spesifisert i programmet.
 • Engelsktalende guide, som spesifisert i programmet.
  


Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.

  
 

Merknader:

 • Prisen gjelder for minimum to reisende (tillegg for enkeltreisende).
 • Avreiseskatt på 200 000 IDR per person må betales ved avreise fra Bali i lokal valuta (ca. USD20,- per person).
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Dette er kun et reiseforslag, så rundreisen kan legges opp etter ønske med andre reisemål, hoteller, flere/færre netter etc.
 • Mulig med rabatt ved 3 eller flere reisende.
 • Norske borgere kan også få utstedt visum ved ankomst Indonesia. Dette visumet gir maksimum 30 dagers gyldighet. Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder utover oppholdets varighet. Dette visumet kan ikke endres eller forlenges. Visumgebyret er USD 15,- for turistvisum gyldig inntil 7 dager og USD 35,- for turistvisum gyldig inntil 30 dager. Gebyret anbefales betalt i kontanter i USD eller andre større valutaer.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil. 

 

Utvalgte hoteller:
 • Umabian: Puri Taman Sari, Standard Room.
 • Lovina: Puri Bagus Lovina, Superior Garden View Room.
 • Amed: Santai Bungalow, Garden View Bungalow.
 • Sidemen: Sawah Indah Villa, Deluxe Room.
 • Ubud: Tepi Sawah Villa, Batuan Room.
 • Sanur: Mercure Sanur, Superior Room. 
   

Ta kontakt for mer informasjon!


Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!