Avslappende Vietnam - 14 dager/13 netter (VN04)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Vietnam
 • Gyldig fra
  01-01-2022
 • Gyldig til
  31-12-2023
 • Varighet
  14 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 21.450,-
Program
Våre rundreiser


Eastern Travel & Tours tilbyr en avslappende tur til Vietnam, hvor du får en smakebit av Vietnam i tillegg til et avslappende opphold i Hoi An.


(F) = Frokost. (L) = Lunsj. (M) = Middag. 


Dag 1: Ankomst Hanoi 
Velkommen til Hanoi og Vietnam! Dere blir møtt av vår guide på flyplassen. Transport til hotellet og resten av dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Hanoi.  


Dag 2: Hanoi (F/L)
Utflukt i Hanoi. Besøk blant annet Ho Chi Minh Mausoleum, One Pillar Pagoda, Litteraturtempelet og Hilton-fengselet. Nyt også en rickshaw tur i hovedstaden og tilbring tid i "Old Quarter".

Overnatting i Hanoi.


Dag 3: Hanoi / Halong Bay (F/L/M)
Tidlig frokost på hotellet. Transport med bil til berømte Halong Bay. Halong Bay står forøvrig på UNESCOs verdensarvliste. Ved ankomst, gå ombord en båt for et cruise gjennom mystiske Halong Bay, og opplev en av de mest vidunderlige stedene i Vietnam. Besøk ulike øyer og grotter, og nyt omgivelsene rundt. Fersk sjømat vil bli servert ved lunsjtider. Nyt solnedgangen med en fersk middag ved siden av.

Overnatting i Halong Bay: ombord i båten.


Dag 4: Halong Bay (F/L/M)
Frokost ombord i båten, får dere går ombord i dagbåten får å cruise i buktas mest uberørte områder. Benytt dagen til å besøke en rekke fiskelandsbyer og padle med kajakk i Ho Ba Ham-området før solnedgang. Middag serveres ombord i båten. 

Overnatting i Halong Bay: ombord i båten. 


Dag 5: Halong Bay / Hanoi / Da Nang / Hoi An (F/L)
Våkn opp til fersk espresso, kjent i Vietnam som ”Trung Nguyen”. Nyt omgivelsene rundt mens båten seiler tilbake til Halong. Transport tilbake til Hanoi og fly videre til Da Nang. Dere. Ved ankomst blir dere møtt av vår representant som vil transportere dere videre til hotellet i Hoi An for innsjekk. Resten av dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Hoi An.


Dag 6: Hoi An (F/L)
Utflukt i elvebyen Hoi An, som var en viktig handelsby i det 16. århundre. Nyt  en tur i denne historiske byen til fots. Opplev den japanske broen, Phuc Kien Pagoda, Phung Old Merchant House, Hoi og Quang Dong Assembly Hall. Lunsj på en lokal restaurant vil bli servert. Utflukten avsluttes med en avslappende båttur langs Thu Bon-elven. Resten av dagen til fri disposisjon. 

Overnatting i Hoi An.


Dag 7 - 11: Hoi An (F)
Dagene til fri disposisjon.

Overnatting i Hoi An.


Dag 12: Hoi An / Da Nang / Ho Chi Minh (F)
Frokost, og deretter morgenfly til Ho Chi Minh. Dere vil bli møtt av vår guide på flyplassen og transportert til hotellet. Resten av dagen til fri disposisjon. 

Overnatting i Ho Chi Minh. 


Dag 13: Mekong Delta (F/L)
I dag får dere oppleve Mekong på et cruise på den luksuriøse trebåten Mekong Queen. Først drar dere til det fargerike, flytende markedet Cai Be. Her kan dere observere den travle handelsvirksomheten mellom de lokale handelsmennene. Dere fortsetter cruiset til en lokal fabrikk, hvor dere lærer hvordan popris, popcorn, rispapir og kokosnøttgodteri lages. Neste stopp er Dong Hoa Hiep Island og en landsby hvor dere kan omgås med lokalbefolkningen og lære om arbeidet deres. Dere vil få servert lunsj hjemme hos Mrs. Kiet, eieren av et 100 år gammelt mandarinhus.

Returner til Mekong Queen ved å ta en liten robåt gjennom Dong Phu-kanalen. Deretter besøker dere Mr. Tam Ho, som vil gi gi en omvisningstur i hagen sin mens dere nyter tropisk frukt, vin og tradisjonell musikk kalt Tai Tu. Dere reiser tilbake til Mekong Queen for å krysse Co Chien River, en av de to grenene til Mekong. Dere går i land ved Vinh Long Pier og transporteres tilbake til Ho Chi Minh.  

Overnatting i Ho Chi Minh.


Dag 14: Ho Chi Minh / hjemreise (F/L)
Morgenen til fri disposisjon. Dere møtes av vår guide midt på dagen for å spise lunsj på en lokal restaurant før dere opplever pulserende Ho Chi Minh; nyt en tur i berømte Dong Khoi Street, og opplev blant annet Independent Palace, operahuset, Notre Dame-katedralen (som ble bygd i det 19. århundre) og krigsmuseet.Etter utflukten transporteres dere til Ho Chi Minh flyplass for hjemreise.

 

Pakkepris: 
fra kr 21 450,- per person.
 

Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende: 
 

 • Fly Oslo – Hanoi / Hanoi – Da Nang / Da Nang - Ho Chi Minh / retur fra Ho Chi Minh inkludert alle skatter og avgifter.
 • Overnatting inkludert frokost som nevnt i programmet.
 • Transport i en privat bil med a/c som nevnt i programmet.
 • Engelsktalende guide som nevnt i programmet.
 • Inngangspenger som nevnt i programmet.
 • Måltider som nevnt i programmet


Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som visum, forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.
 
 

Merknader:

 • Mulig å oppgradere hoteller mot tillegg.
 • Mulig å endre reiserute med flere reisemål, flere/færre netter etc.
 • Mulig med rabatt ved 3 eller flere reisende.
 • Forbehold om prisendringer, trykkfeil og ledige plasser.Utvalgte hoteller:

Hanoi: La Casa Hanoi Hotel, Superior Room.
Halong: Pelican Cruise, Deluxe Room.
Hoi An: Boutique Hoian Resort, Superior Room.
Ho Chi Minh: Paragon Saigon Hotel, Deluxe Room. 

Ta kontakt for mer informasjon!Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!