Reisetilbud

En smak av Thailand – 11 dager/10 netter (TH06)

11  dager
Fra kr
16.690,-

Thailand - Storby, regnskog og strand (TH47)

11  dager
Fra kr
20.950,-

Avslappende Krabi, Koh Lanta og Phuket (TH53)

13  dager
Fra kr
16.490,-

Rundreise i Thailand - 13 dager/12 netter (TH03)

13  dager
Fra kr
14.590,-

Bangkok, Hua Hin og Koh Samui – 12 dager/11 netter (TH23)

12  dager
Fra kr
14.260,-

ShaSa Resort & Residences  


Dette 5-stjerners hotellet ligger i en tropisk åsside, og har 3 bassenger ved stranden og romslige suiter med utsikt over den vakre Siambukten. Her får du imøtekommende service, solide buffeer og gratis Wi-Fi. Shasa Resort & Residences,

Koh Samui ligger et stykke unna folkemengdene i Samui, og tilbyr transport til strendene Chaweng og Lamai. Hotellet ligger en 45-minutters kjøretur fra Samui internasjonale lufthavn.

Beyond The Sea Siamese Brasserie serverer et utvalg av gode thailandske og internasjonale retter. Det har også en omfattende vinliste og gourmetkaffe. 

AKTIVITETER

ShaSa Resort & Residences er et av de mest prestisjefylte luksus hoteller i Koh Samui. De tilbyr en rekke utflukter og aktiviteter som snorkling og dykking, elefantridning, golf, øyhoppingsturer og utflukter til templer og historiske steder. Det finnes også en Kids Club der de tilbyr forskjellige aktiviteter for barn og barnepass for de voksne. Feriestedet har også treningssenter og spa med et utvalg av velvære behandlinger.

SUITER

Presidential Deluxe Seaview Suite
Presidential Deluxe Seaview er plassert i øverste etasje av hotellet, med hele 259 kvm innendørs plass og en fantastisk utsikt over Siambukten fra din egen private romslige veranda.
 
Beachfront Pool Villa
Det er den eneste ShaSa Beachfront Pool Villa med et totalareal på 320 kvm, komplett med to romslige soverom og eget basseng. Denne praktfulle premium villaen er elegant utformet for maksimal avslapning.

Presidential Seaview Suite
Seaview Suites ligger på en kupert skråning mot havet med fantastisk utsikt over Siambukten. Alle suitene er designet med romslige verandaer. Tre soverom fordelt på 259 kvm.

Deluxe Seaview Suite
Deluxe Seaview Suite ligger i øverste etasje av resorten. Suitene tilbyr uhindret utsikt over Siambukten fra store private verandaer, perfekt for soling eller romantiske middager.
- Et soverom 120 kvm
- To soverom 144 kvm
- Tre soverom 221 kvm