REISEMÅL

Reisetilbud

Aruba - Amsterdam Manor Beach Resort (AW02)

8  dager
Fra kr
17.750,-

Aruba - MVC Eagle Beach (AW03)

8  dager
Fra kr
15.450,-

Avslappende Bucuti and Tara på Aruba (AW01)

8  dager
Fra kr
20.450,-

Aruba 


Reis til Aruba


Oppdag Karibien med en reise til Aruba. Denne idylliske øya, med sine kritthvite strender og azurblå hav, ligger like utenfor Venezuela og befinner seg utenfor orkanbeltet. Øya har derfor ikke en regnsesong, og har en jevn temperatur på rundt 28 grader året rundt. At det er så lite regn gjør at man kan besøke Aruba året rundt og nyte solfylte dager. Aruba er en vakker øy og trekker besøkende fra verden over. Nyt den varme gjestfriheten, gode servicen og de mange aktivitetene man kan ta del av her. Aruba er kjent som en av de beste stedene i verden for å dykke. Her finner man korallrev, sunkne skip og styrtede fly. Man kan også utforske livet under vann ved å snorkle eller med en tur i en mini-ubåt. Prøv også ut andre populære vannaktiviteter som seiling, fisking, surfing og vindsurfing. Man kan også slappe av og sole seg på en av de mange hvite strendene.    

Selv om Aruba er berømt for sitt vakre hav finner man mange spennende aktiviteter i innlandet også. Man kan for eksempel utforske øya med leiebil, på sykkel eller fra hesteryggen. Nasjonalparken Arikok er et imponerende syn. Her kan man se de flotte klippeformasjonene eller besøke de mange flotte grottene.  Hvis man er litt eventyrlysten kan man forsøke seg på landseiling eller fallskjermhopping. Besøk også de mange museene og lær om øyas mangfoldige historie og kultur. Ta gjerne turen inn til sentrum og de mange butikkene  for en minneverdig suvenir eller to som du kan ta med hjem.  Man finner også mange restauranter på øya som tilbyr mat fra alle verdenshjørner. Før man drar hjem bør man prøve ut den lokale retten, Keshi Yena – en karibisk lasagne.

Dagen er ikke over selv om mørket senker seg. Utforsk de lokale pubene eller se en av de lokale forestillingene som arrangeres.