Amerika 
Amerika er delt opp i to kontinenter og verdensdeler,  Nord-Amerika og Sør-Amerika. Nord-Amerika består av en rekke land; blant annet Canada, Mexico, Bermuda, USA,  samt mange av øyene i Karibia. Sør-Amerika strekker seg fra Panama og nesten helt ned til Antarktis.

Turistenes favoritt i Nord-Amerika, er enorme USA som består av 50 stater og strekker seg fra Atlanterhavet i øst til Stillehavet i vest. Landet har mye variasjoner i klimaet og naturen. Det betyr at du vil oppleve mye uansett hvor du reiser i USA. 

 

Canada består av tretten provinser og er landet for deg som ønsker en virkelig villmarksferie, skiferie eller storbyferie. Canada, med verdens nest største landareal, er faktisk større enn USA, men det bor bare omkring 30 millioner der. Mange store områder er satt av til nasjonalparker. Canadiere er vennlige og høflige, det er derfor deilig å være turist i et land som Canada. Dessuten får man mye for pengene, både i forhold til norske kroner og nabolandet, USA.

 

Sør-Amerika er et utrolig variert kontinent. Det vil si at mulighetene er mange og at det er veldig mye som kan kombineres. Hvorfor ikke inkludere Sør-Amerika i din reise jorden rundt? Mange av de reisende som velger Sør-Amerika, drar for å oppleve historien som strekker seg tilbake til inkariket. Macchu Picchu i Peru er en anerkjent severdighet og regjerer fortsatt. En rundreise i regionen kan anbefales på det sterkeste, på den måten kan du få med deg mest mulig. Land som Brasil, Ecuador, Peru og Bolivia passer godt til å kombineres.