Reisetilbud

Seychellene - Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa (SE01)

8  dager
Fra kr
22.490,-

Strandparadiset Seychellene - 8 dager/7 netter (SE04)

8  dager
Fra kr
13.950,-

Øyhopping Seychellene - 14 dager/13 netter (SE05)

14  dager
Fra kr
25.450,-

Le Domaine de la Reserve - 8 dager/7 netter (SE06)

8  dager
Fra kr
17.250,-

Seychellene 

Seychellene – Another world
 
Republikken Seychellene består av 115 øyer og ligger i en ekslusiv økonomisk sone på 1,4 km ² i den vestlige Indiahavet. Øyene representerer legendarisk skjønnhet som strekker seg fra mellom 4 og 10 grader sør for ekvator og som ligger mellom 480 km og 1600 km fra østkysten av Afrika. Av disse 115 øyene, utgjør 41 av disse de eldste mid-oseanisk granitt øyene på jorden.
 
De granittiske øyene i Seychellene klynger rundt hovedøya Mahè, også hjemmet til den internasjonale flyplassen og hovedstaden Victoria, samt månene Praslin og La Digue. Sammen danner disse øyene den kulturelle og økonomiske sentrum i landet og inneholder de fleste av landets fasiliteter for turister, inkludert de vakreste strendene i Seychellene.
 
Videre er det alltid perfekt tid å reise til Seychellene, da øyene er velsignet med en varm tropisk klima hele året rundt.  Temperaturen utenom de fjerneste øyene i landet går sjelden under 24 grader eller stiger over 32 grader.
 
I løpet av de nord-vest passatvindene som besøker øygruppen i månedene oktober og mars, er havet generelt rolig og været varmt og rolig. I januar og februar får øyene sin livgivende regn, som forynger både elver og bekker. Ønsker du utmerkede forhold til bading, snorkling og spesielt dykking, bør du besøke Seychellene i april og oktober.