Shanti Maurice 


Shanti Maurice er beliggende på Mauritius vakre sørkyst og har en av øyas beste strender. Den hvite sandtranden strekker seg ned til det klare turkisblå vannet i Det indiske hav, og kan kan sees fra alle suiter og villaer. Mellom grønne fjell og krystallklart hav vil du fort finne ut at dette er det perfekte stedet for å krølle seg sammen under en parasoll med en god bok og en klassisk cocktail.

Hotellrestauranten serverer lokale retter tilberedt med ferske råvarer fra havet, feriesenterets hage eller nærliggende gårder. Restauranten tilbyr deg også grillmat på stranden, wokmåltider og diettmåltider.

AKTIVITETER

Resorten tilbyr et bredt utvalg av sports- og fritidsaktiviteter inkludert vannsport, tennis, golf, jogging, trekking, power walks, aquafit, pilates, fingermaling, hageturer og matlagingskurs. Feriestedet ligger omgitt av vakre korallrev, så nyt en dykke- eller snorkletur og se den fantastiske undervannsverdnen. Du kan også besøke treningssenteret eller velge mellom en rekke velvære behandlinger i Nira Spa.

SUITER OG VILLAER

Junior Suite 81 kvm
Disse suitene er designet for å blande modernitet med det praktiske, og finnes i attraktive villaer som inneholder fire suiter per villa. Som alle rommene på Shanti Maurice er suitene utstyrt med plasma-TV, DVD-spiller og WiFi.

Suitene i første etasje har direkte tilgang til stranden samt en utendørs regndusj, mens suitene i andre etasje har store balkonger med utsikt over Det indiske hav. I tillegg til store soverom og bad, har hver Juniorsuite en egen garderobe med åpent skap og sminkebord.

Luxury Villas 208 kvm
Med tette private hager som skjermer villaen fra stranden og omkringliggende stier, vil du føle en fullstendig ro når lunsj serveres i din private skyggefulle paviljong.

De 8 Luxury villaene har eget svømmebasseng, en tropisk hage og en lukket gårdsplass med utendørs regndusj og lounge senger. Villaene har også egen paviljong for servering eller avslapping. Innredet med et stort soverom og bad, egen garderobe med walk-in closet og sminkebord.

Luxury Suite Villas 376 kvm
De fem Luxury Suite Villaene har et 54 kvadratmeter stort basseng, en privat hage og lukket gårdsplass med utendørs regndusj og lounge senger. Villaene har også egen paviljong for servering eller avslapping. Innredet med et stort soverom og bad, egen garderobe med walk-in closet og kommode.

2 Bedroom Suite Villa
Med to soverom, to bad med separat garderoberom og en stor stue. Den store plassen gir familiemedlemmer eller venner friheten til å tilbringe tid sammen eller hver for seg. Måltidene kan inntas i den store spisesalen eller ”al fresco” i en av de flotte hagepaviljongene.

Villaen har et 54 kvadratmeter stort svømmebasseng med innebygd boblebad, en privat hage og en lukket gårdsplass med lounge senger. Det finnes også en utendørs regndusj som gir muligheten til å dusje under åpen himmel blant palmer og tropiske blomster.

Shanti Villa 800 kvm
Disse villaene tilbyr uovertruffen plass og privatliv og er et stilfullt fristed med fenomenal utsikt over bukten. Villaen har et stort svømmebasseng med innebygd boblebad, utendørs regndusj, en privat hage og en lukket gårdsplass med lounge senger. Innredet med stor stue, to soverom, eget butler rom og tre bad.