Reisetilbud

Madagaskars høydepunkter (MG03)

11  dager
Fra kr
21.950,-

Safari i Krugerparken og avslappende Mosambik - 9 dager/8 netter (SA02)

9  dager
Fra kr
18.650,-

Utforsk unike Madagaskar (MG04)

10  dager
Fra kr
22.550,-

Eksotisk rundreise i Mosambik (MO04)

13  dager
Fra kr
31.540,-

Luksuriøs rundreise med Rovos Rail i Sør-Afrika (SA01)

11  dager
Fra kr
37.590,-

Afrika 

 


Afrika som et kontinent tilbyr en reiseopplevelse utenom det vanlige, godt vekk fra backpacked og klimatiserte turistløyper i Sørøst-Asia eller ’’cash-cow’’ temaparker i Australia eller Europa. Dette er en ekte opplevelesreise med stor variasjon som er både ren og rå!

Afrikas naturhistorie alene ville gjøre et dusin besøk verdt, hvor ellers i verden kan du sovne til lyden av løver eller se millioner av flamingoer ta av fra vannet? Rundt et av verdens mest berømte fossefall, Victoria-fallene, ligger et av de rikeste villdyromårdene på jorden. Deler av Afrika er så spektakulært at den vil blåse dine forventninger om regionen over ende. Essensen av dette kontinentet er ikke ørken, fjell eller innsjo, men en ånd av folket - skyve, dytte, svetting, dans og sang!

Når turister velger å dra til Afrika, velger de helst å dra til sør. I Sør-Afrika er det mest å oppleve av naturen, attraksjoner og kulturopplevelser. Strender, jungel, kultur og deilig klima er bare noen få stikkord av hva Sør-Afrika har å tilby. Snorkling, rafting og golf er også veldig populært blant turister. Videre kan du reise til de tropiske øyene som Seychellene eller Mauritius som vil gjøre din tropiske drøm til en virkelighet!

Hvis du vil oppleve et kontinent som kommer til å gi deg de mest uforglemmelige opplevelsene, så nøl ikke med å ta turen ned til Afrika.