Utforsk Vietnam og Kambodsja - 18 dager / 17 netter (VN26)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Vietnam
 • Gyldig fra
  01-01-2019
 • Gyldig til
  31-12-2022
 • Varighet
  18 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 32.950,-
Program
Våre rundreiser


Denne fantastiske rundturen tar dere hele veien fra nord til sør i Vietnam, og byr på de beste opplevelsene i Kambodsja. Dette er en unik mulighet til å få med seg flotte kulturskatter og imponerende natur fra begge land. 

(F) = Frokost. (L) = Lunsj. (M) = Middag.
 

Dag 1: Ankomst Hanoi
Velkommen til Vietnam og Hanoi! Dere blir møtt av vår representant ved ankomst og blir transportert til hotellet. Innsjekk og resten av dagen til fri disposisjon.
 
Overnatting i Hanoi.
 
 
Dag 2 : Hanoi (F/L)
Bli med på en utflukt i hovedstaden Hanoi. Guiden kan tilpasse opplegget i henhold til deres ønsker, men det anbefales å besøke steder som Ho Chi Minh’s Masoleum, One Pillar Pagoda og Hoan Kiem Lake. For mange er også Litteraturtempelet et høydepunkt som er verdt å se. For å oppleve byens sjarm og få et innblikk i dets historie kan dere vandre rundt i Old Quarter, før dere beveger dere videre til Dong Xuan Market. Etter lunsj kan dere besøke det populære Ethnology museet eller Hoa Lo Prison.
 
Overnatting i Hanoi.
 
 
Dag 3: Hanoi / Lao Cai (F)
I dag kan dere vandre rundt i byen på egenhånd. På kvelden blir dere transportert til togstasjonen for å ta nattoget til Lao Cai.
Avreise ca. 21:00 og ankomst Lao Cai ca. 06:00 neste dag.
 
Overnatting på toget
 
 
Dag 4:  Lao Cai / Sapa (F/L)
Ved ankomst på på stasjonen blir dere transportert til en lokal restaurant for frokost og besøker deretter et av de fargerike minoritetsmarkedene i nærheten av Sapa. Transport videre til hotellet for innsjekk.
 
Tirsdag: Coc Ly Market
Torsdag: Lung Khau Nhin Market
Lørdag: Can Cau Market
Søndag: Bac Ha Market eller Muong Khuong Maket.
 
På ettermiddagen blir dere med på en gåtur fra Sapa til Cat Cat Village. Vandreturen går gjennom et vakkert landskap og gir dere flott utsikt over grønne hager og risterrasser. I landsbyen vil dere få mulighet til å besøke de lokale familiene og lære om deres tradisjoner. Tilbake i Sapa har dere resten av dagen til egen disposisjon.
 
Overnatting i Sapa
 
 
Dag 5: Sapa (F/L/M)
Etter frokost på hotellet og litt tid på egenhånd, sjekker dere ut og møter guiden. Bli med på en vandretur gjennom vakker natur til landsbyer som Giang Ta Chai, Su Pan og Ban Ho. Her kan dere få et innblikk i innbyggernes hverdagsliv og lære om tradisjonelt håndtverk og byggeteknikker. Etter lunsj får dere muligheten til å slappe av og nyte omgivelsene rundt. Transport til togstasjonen på kvelden.
Avreise ca. 20:00 og ankomst Hanoi ca. 05:00 neste dag.
 
Overnatting på toget.
 
 
Dag 6:  Hanoi / Halong Bay (F/L/M)
Ved ankomst Hanoi vil dere få servert frokost før dere reiser videre til Halong Bay som står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Vel ombord på en tradisjonell båt vil dere bli servert lunsj mens dere nyter synet av tusenvis av kalksteinklipper som stiger opp fra vannet. På ettermiddagen går dere i land ved Cua Van fiskelandsby, nyter en tur med bambusbåt gjennom landsbyen og besøker Tien Ong Cave. Tilbake ombord slapper dere av i solnedgangen. Middag blir også servert ombord.
 
Overnatting ombord på båten.
 
 
Dag 7: Halong Bay (F/L/M)
Etter frokost ombord, tar dere en mindre båt med privat crew med på en dagstur til de bortgjemte delene av bukta, hvor dere kan ta en dukkert i havet eller sole dere på en øde strand. Lunsj serveres ombord på båten. På ettermiddagen returnerer dere til den store båten.
 
Overnatting ombord på båten.
 
 
Dag 8: Halong Bay / Hanoi / Da Nang / Hoi An (F/L)
På morgen drar dere til Surprise Cave, den største og vakreste grotten i bukta med utrolige bergformasjoner opplyst i ulike farger. Deretter tar dere båten tilbake til havna og returnerer til Hanoi. Fly til Da Nang hvor dere dere blir møtt av vår representant som vil transportere dere videre til Hoi An.
 
Overnatting i Hoi An.


Dag 9: Hoi An (F/L)
Nyt en utflukt i Hoi An. Dere begynner dagen med å besøke et tempel med forgylte statuer og pagodaer dedikert til sjømenn og et kapell med opprinnelse fra 1700-tallet. Deretter reiser dere videre til SaHuynh Museum, som inneholder utstillinger fra den tidligste perioden av Hoi Ans historie. Sent på ettermiddagen blir dere med på en båttur langs Thu Bon-elven til Kim Bong Village hvor dere kan lære om tradisjonell skipsbygging. Kvelden stilles til fri disposisjon.
 
Overnatting i Hoi An.
 
 
Dag 10 - 12: Hoi An (F)
Dagene til egen disposisjon.
 
Overnatting i Hoi An.
 
 
Dag 13: Hoi An / Da Nang / Ho Chi Minh (F)
Dagen til egen disposisjon fram til avreise til Saigon fra flyplassen i Da Nang. Kvelden til egen disposisjon etter innsjekk på hotellet.   
Overnatting i Ho Chi Minh.
 
 
Dag 14: Ho Chi Minh / Mekong Delta (F/L)
I dag får dere oppleve Mekong på et cruise på den luksuriøse trebåten Mekong Queen. Først drar dere til det fargerike, flytende markedet Cai Be. Her kan dere observere den travle handelsvirksomheten mellom de lokale handelsmennene. Dere fortsetter cruiset til en lokal fabrikk, hvor dere lærer hvordan popris, popcorn, rispapir og kokosnøttgodteri lages. Neste stopp er Dong Hoa Hiep Island og en landsby hvor dere kan omgås med lokalbefolkningen og lære om arbeidet deres. Dere vil få servert lunsj hjemme hos Mrs. Kiet, eieren av et 100 år gammelt mandarinhus.
 
Returner til Mekong Queen ved å ta en liten robåt gjennom Dong Phu-kanalen. Deretter besøker dere Mr. Tam Ho, som vil gi gi en omvisningstur i hagen sin mens dere nyter tropisk frukt, vin og tradisjonell musikk kalt Tai Tu. Dere reiser tilbake til Mekong Queen for å krysse Co Chien River, en av de to grenene til Mekong. Dere går i land ved Vinh Long Pier og transporteres tilbake til Ho Chi Minh.  
 
Overnatting i Ho Chi Minh.
 
 
Dag 15: Ho Chi Minh / Siem Reap (F/L)
Bli med på en byutflukt i Ho Chi Minh etter frokost. Dere kan selv komme med innspill til guiden, men steder som anbefales er blant annet Reunification Palace, Notre Dame Cathedral, det gamle postkontoret, Thien Hai Pagoda, Chinatown og krigsmuseet. Dere spiser lunsj på en lokal restaurant før dere flyr videre til Siem Reap. Dere blir møtt av vår guide og blir transportert til hotellet. Resten av dagen til fri disposisjon.
 
Overnatting i Siem Reap.
 
 
Dag 16: Siem Reap (F/L)
Start dagen med å utforske Angkor Thom City. Høydepunktet er byen, The Bayon, som inneholder 54 tårn dekorert med over 200 gåtefulle smileansikter. Besøk deretter Terrace of Elephants, Terrace of the Leper Kings og Ta Prohm-tempelet. Nyt lunsj før dere tar turen videre til Angkor Wat, det mest kjente og best bevarte tempelet.
 
Tilbake til hotellet før dere får muligheten til å besøke et SPA for å få en tropisk massasje.
 
Overnatting i Siem Reap.
 
 
Dag 17: Siem Reap (F/L/M)
Etter frokost reiser dere til Banteay Srey. Tempelet har et utvalg av den fineste klassiske Khmer kunsten. Etter besøket reiser dere tilbake til hotellet for litt avslapning.
 
På ettermiddagen blir dere hentet og kjørt til Tonle Sap Lake. Økosystemet her ble  klassifisert som et biosfærereservat av UNESCO i 1997. En privat båt tar dere med forbi den flytende landsbyen Chong Khneas. Ombord får dere servert sjampanje og frukt mens dere nyter solnedgangen. Middag blir servert på kvelden.
 
Overnatting i Siem Reap.
 
 
Dag 18: Siem Reap / Hjemreise (F)
Dagen til fri disposisjon før dere blir transportert til flyplassen for hjemreise.

 
Pakkepris:
Fra kr 32 950,- per person.

Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende: 
 
 • Fly Oslo – Vietnam t/r inkludert alle skatter og avgifter. 
 • Fly Ho Chi Minh – Siem Reap t/r inkludert alle skatter og avgifter.
 • Overnatting  som spesifisert i programmet. 
 • Cruise Halong Bay og Mekong Delta som spesifisert i programmet.
 • Trekking Lao Cai, Sapa som spesifisert i programmet.
 • Utflukter og engelsktalende guide som spesifisert i programmet.
 • Transport med bil, båt og tog som spesifisert i programmet. 
 • Inngangspenger og måltider som spesifisert i programmet. 


Rundreisen inkluderer ikke: 
Personlige utgifter som visum, forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips etc. 


Merknader: 
 • Rundreisen kan endres med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller og utflukter. 
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes. 
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil. 


Utvalgte hoteller:
Ta kontakt for mer informasjon!Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!