Utforsk unike Madagaskar (MG04)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Madagaskar
 • Gyldig fra
  01-01-2019
 • Gyldig til
  31-12-2022
 • Varighet
  10 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 22.550,-
Program
Våre rundreiser


Denne fortryllende 10-dagers rundreisen på Madagaskar vil du garantert huske resten av ditt liv. Camp under åpen stjernehimmel og dans rundt leirbålet med barn fra en lokal landsby, se de naturlige underverkene i nasjonalparken Tsingy av Bemaraga, besøk plantasjer og landsbyer for å oppleve litt av den varierte kulturen og lær om dyr, insekter, natur og historie på en guidet tur gjennom det beskyttede området Menabe Antimena.

Dag 1 – Ankomst i Tana (M)
Ved ankomst på Tana flyplass vil dere bli møtt og transportert til deres hotell i Tana for innsjekk. Resten av dagen til fri disposisjon. Middag og overnatting på hotellet.

Overnatting på Residence Lapasoa
 

Dag 2 – Tana – Miandrivazo (F/M)
Etter frokost vil dere reise tidlig fra Tana til Miandrivazo, en stor fredelig landsby som er utgangspunktet for elven Tsiribihina. Middag og overnatting på hotellet.

Overnatting på Hotel Lakana
 

Dag 3 – Miandrivazo – Masekampy – Tsiribihina elv (F/L/M)
I dag vil dere kjøres til Masekampy kai, en tur på ca. 1 time. Ved ankomst vil dere gå ombord på en båt og seile ned Tsiribihina elv, gjennom Menabes landskap av mangotrær, tobakk plantasjer og Sakalava landsbyer. Etter lunsj vil dere dra inn i juvet for å se etter noen lemurer. Dere vil avslutte båtturen rundt kl. 16:00 og sette opp en leir på en stor sandbanke som grenser til skogen. Overnatting og middag i leiren.

Overnatting i telt på deres utvalgte leirsted
 

Dag 4 – Tsiribihina elv (F/L/M)
I dag vil dere fortsette reisen med båt nedover Tsiribihina elv. Første stopp er ved en vakker foss. Ved en fottur på 30 minutter vil dere komme til et vakkert naturlig basseng. Etter en forfriskende pause vil dere fortsette reisen nedover elven, hvor dere vil seile forbi høye klipper og små landsbyer. Ved ankomst til gapahuken dere skal overnatte på vil barna fra en nærliggende landsby bli med dere og det vil bli holdt en liten fest med musikk og sang til ære for gjestene. Middag og overnatting i leiren.

Overnatting i telt på deres utvalgte leirsted
 

Dag 5 – Tsiribihina elv – Bekopa (F/L/M)
Etter frokost vil landsbyen ønske dere videre god reise før dere seiler videre nedover elven. På veien vil dere se de første baobab-trærne. Dere vil gå i land i Belo Tsiribihina, hvor en bil venter på dere for å ta dere med til Tsingy av Bemaraga i Bekopaka, en kjøretur på ca. 4 timer. På veien vil dere krysse elven Manambolo før dere ankommer Bekopa hvor dere vil tilbringe natten. Nyt en god middag på hotellet.

Overnatting på Hotel Tanankoay
 

Dag 6 – Tsingy av Bemaraha (F/M)
Etter frokost på hotellet vil dere bruke hele dagen på å utforske nasjonalparken av Tsingy de Bemaraha. Tsingy er en svært særegen fjellformasjon som kun eksisterer på Madagaskar. Det er kalkstein tinder, dannet ved en langsom sedimentering av koraller og skall, formet av vind og vann etter at Madagaskar ble skilt fra Afrika for 165 millioner år siden. Disse merkelige tårnene kan bli flere hundre meter høye. Dette spesielle naturreservatet er klassifisert som en UNESCO World Heritage site. Disse ”steinskogene” har grotter, underjordiske elver og daler der den bestemte floraen har gjort disse områdene spesielt tilpasset flaggermus, lemurer og fugler. Etter turen vil dere dra tilbake til hotellet for middag og overnatting.

Overnatting på Hotel Tanankoay
 

Dag 7 – Bekopaka – Morondava (F/M)
Etter frokost vil dere kjøre tilbake til Morondava, hvor dere vil krysse elvene Manambolo og Tsiribihina med ferge. Før dere når Morondava vil dere stoppe på ”allée des Baobab” for å se baobabtrær i solnedgangen.

Overnatting på Sun Beach
 

Dag 8 – Morondava (F/M)
Etter frokost vil dere bruke hele dagen på å besøke det beskyttede området Menabe Antimena. Området ligger ca. 40 km nord for Morondava og er preget av tett og tørr skog vekslende med landskap av mangroveskog og noen våtmarker. Området dekker et areal på 195 000 hektar hvorav og har en rik fauna. Her kan dere finne 8 forskjellige arter lemur, 5 arter gnagere, 3 arter rovdyr, 7 arter kjøttetende planter og 11 arter flaggermus. Senere på ettermiddagen vil dere dra tilbake til Morondava for middag og overnatting.

Overnatting på Sun Beach
 

Dag 9 – Morondava – Tana (F/M)
Frokost på hotellet og morgenen til fri disposisjon hvor dere kan oppdage litt av byen Morondava til fots med sine fargerike markeder og det spesielle snekkerverkstedet for båter. På ettermiddagen vil dere kjøres til flyplassen i Morondava for innenriksfly tilbake til Tana. Middag og overnatting på hotellet.

Overnatting på Residence Lapasoa
 

Dag 10 – Hjemreise (F)
Etter frokost på hotellet og med henhold til deres flytid vil dere bli transportert til flyplassen for hjemreise.

Pakkepris:

Fra kr 22 550,- per person. 

Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende: 
 

 • Fly Oslo - Madagaskar t/r inkludert alle skatter og avgifter. 
 • Innenriksfly som spesifisert i programmet. 
 • Overnatting  som spesifisert i programmet. 
 • Utflukter og engelsktalende guide som spesifisert i programmet. 
 • Transport med bil som spesifisert i programmet. 
 • Inngangspenger og måltider som spesifisert i programmet. Rundreisen inkluderer ikke: 
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips etc.


Merknader:   

 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Rundreisen kan endres med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller og utflukter. 
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil. Utvalgte hoteller:

 • Tana: Residence Lapasoa
 • Miandrivazo: Hotel Lakana
 • 2 dagers tur ned elven Tsiribihina: I oppslått leir
 • Bekopa: Tanankoay
 • Morondava: Sun Beach
 Ta kontakt for mer informasjon!Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!