Utforsk naturparadiset Borneo - 10 dager/9 netter (MY10)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Malaysia
 • Gyldig fra
  01-01-2021
 • Gyldig til
  31-12-2023
 • Varighet
  10 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 16.950,-
Program
Våre rundreiserBorneo er kjent for sin rike natur med tusenvis av unike dyre- og plantearter. På denne rundreisen får du oppleve snorkling utenfor vakre Kota Kinabalu og utforske Selingan Turtle Island, samt eksotisk jungel med orangutanger i Sandakan. Turen avsluttes med noen dager i den spennende storbyen Kuala Lumpur.


(F) = Frokost. (L) = Lunsj. (M) = Middag.


Dag 1: Ankomst Kota Kinabalu 
Velkommen til Borneo i Malaysia! Ved ankomst på flyplassen i Kota Kinabalu vil dere bli møtt vår representant og kjørt til hotellet for innsjekk. Resten av dagen til egen disposisjon.

Overnatting i Kota Kinabalu.


Dag 2:  Kota Kinabalu (F/L)
Etter frokost vil dere få oppleve Tunku Abdul Rahman Marine Park som består av fire øyer beliggende litt utenfor Kota Kinabalu. Den mest populære øya, Manukan Island, ligger bare 20 minutter unna med båt. Strendene har fin og hvit sand, og vannet er krystallklart og perfekt for snorkling. Til lunsj vil det være grilling på Sapi Island før dere kan fortsette å nyte dagen i marineparken.

Overnatting i Kota Kinabalu.


Dag 3: Kota Kinabalu / Sandakan (F)
Etter frokost vil dere bli kjørt til flyplassen for å fly til Sandakan. Når dere ankommer flyplassen i Sandakan vil dere bli møtt og kjørt til hotellet for innsjekk. Resten av dagen får dere til å utforske byen på egenhånd.

Overnatting i Sandakan.


Dag 4: Sandakan / Selingan Island (F/L/M)
Etter frokost på hotellet vil dere blir hentet og kjørt til havna hvor en hurtigbåt vil ta dere med til Selingan Turtle Islands Park, en tur på litt over en time. Ved ankomst her vil dere sjekke inn før lunsj blir servert. Resten av dagen kan dere snorkle og svømme, alt etter hva dere ønsker, før dere etter middag på kvelden vil få være med å se skilpadder legge egg.  Dere vil så frakte eggene til klekkeriet, og hvis dere er heldige vil dere kunne observere nyklekkede skildpadder som settes fri ut i sjøen.

Overnatting på Selingan Island.


Dag 5: Selingan Island / Sepilok / Sukau (F/L/M)
Dere reiser tidlig om morgenen fra Selingan Island til Sandakan hvor dere vil få servert frokost. Dere vil så kjøre en drøy halvtime til Sepilok Orangutan Rehabilitation Center hvor dere kan se orangutangene på nært hold. Mens dere er på senteret vil dere kunne gå en skogstur i området, samt besøke unge, foreldreløse orangutanger som blir tatt vare på av senteret.

Etter dette vil ferden gå videre med båt til Sandakan, før dere fortsetter med båtcruise til Lower Kinabatangan River Sanctuary hvor dere vil få lunsj servert på Abai Jungle Restaurant. Etter lunsj vil dere fortsette båtcruiset gjennom mangroveskogen mot landsbyen Sukau mens dere observerer de spesielle neseapene (Proboscis Monkeys), samt en rekke fargerike fugler og andre dyr. Når dere kommer til Sukau, sjekker dere inn på Kinabatangan Riverside Lodge. På ettermiddagen er det mulighet for å bli med på et elvecruise til Menanggul River før dere returnerer for middag.

Overnatting i Sukau.


Dag 6:  Sukau (F/L/M)
Dagen starter tidlig med en tur på elva til Ox-Bow Lake for å oppleve dyrelivet på morgenen langs Sabahs lengste elv. Dere returnerer så til lodgen for frokost før dere får tid til å utforske på egenhånd frem til etter lunsj. Dere vil får muligheten på ettermiddagen til å kunne reise på enda et elvecruise for å se etter flere dyr.  

Overnatting i Sukau.


Dag 7:  Sukau / Sandakan / Kuala Lumpur (F) 
Etter frokost vil dere begynne ferden ned elva tilbake til Sandakan. Turen tar omtrent 2 ½ time og det blir muligheter for å se på dyrelivet langs elva på denne turen også. Ved ankomst i Sandakan vil dere få ta en tur på det travle, lokale markedet hvor det er mye spennende å se, før dere kjøres til flyplassen for videre fly til Kuala Lumpur. Ved ankomst i Kuala Lumpur vil dere bli møtt på flyplassen og kjørt til hotellet for innsjekk. Resten av dagen til egen disposisjon.

Overnatting i Kuala Lumpur.


Dag 8 - 9:  Kuala Lumpur (F)
Dagene til egen disposisjon.

Overnatting i Kuala Lumpur.


Dag 10: Kuala Lumpur / Hjemreise (F)
Dagen til fri disposisjon frem til avreise. Dere vil bli kjørt fra hotellet til flyplassen for hjemreisen.

 

 
Pakkepris:
fra kr 16 950,- per person
 

Prisen gjelder for per person og inkluderer følgende:
 
 • Fly, Oslo – Kota Kinabalu / Kuala Lumpur - Oslo inkludert alle skatter og avgifter.
 • Innenriksfly i Malaysia, Kota Kinabalu – Sandakan / Sandakan – Kuala Lumpur.
 • Overnatting som spesifisert i programmet. 
 • Utflukter , engelsktalende guide og aktiviteter som spesifisert i programmet. 
 • Transport med bil og båt som spesifisert i programmet. 
 • Inngangspenger og måltider som spesifisert i programmet. Merknader:

 • Prisen gjelder for minimum to reisende (tillegg for enkeltreisende).
 • Vi tilbyr tilslutning fra andre byer i Norge.
 • Forbehold om ledige plasser, prisendringer og trykkfeil.


 
Utvalgte hoteller:

 • Kota Kinabalu: Horizon Hotel, Superior Room
 • Sandakan: Four Points Sheraton Sandakan, Deluxe Room
 • Selingan Island: Park Chalet, Chalet Room.
 • Sukau: Kinabatangan Riverside Lodge, Standard Room
 • Kuala Lumpur: Traders Hotel, Deluxe Twin Tower View Room.
   
Ta kontakt for mer informasjon!


Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!