Utforsk Laos - 10 dager/9netter (LA03)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Laos
 • Gyldig fra
  01-01-2021
 • Gyldig til
  31-12-2023
 • Varighet
  8 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 19.290,-
Program
Våre rundreiser


Bli med til Laos for å utforske landet på en autentisk måte på denne 10 dager lange rundreisen.

(F) = Frokost (L) = Lunsj.


Dag 1: Ankomst Luang Prabang
Velkommen til Laos! Dere møtes av vår lokale representant ved ankomst Luang Prabang. Transport til hotellet og innsjekk. Resten av dagen til fri disposisjon. 
 
Overnatting i Luang Prabang.  
 
 
Dag 2: Luang Prabang (F)
Etter frokost besøker dere det praktfulle Wat Xieng Thong-tempelet som har et tak feiende lavt over bakken og  som representerer klassisk laotisk arkitektur. Bli deretter med på et cruise langs Mekong-elven med fantastisk utsikt over den rolige landsbygda. Dere ankommer de mystiske Pak Ou-grottene hvor dere vil finne tusenvis av gulllakkerte Buddha-statuer av ulike former og størrelser.
 
Videre tilbake til byen og underveis stoppes det ved tradisjonelle landsbyer før dere tar turen innom Royal Palace Museum , Wat Visoun og de hellige skrinene i Wat Aham og Wat Mai. Turen avsluttes med et besøk opp til Phousi Hill som tilbyr fantastisk utsikt over byen og Mekong-elven og en tur til det berømte nattmarkedet.
 
Overnatting i Luang Prabang. 
 
 
Dag 3: Luang Prabang / Kuang Si Waterfall (F/L)
Tidlig på morgenen vil dere være vitne til munkenes ofring. Denne tradisjonen er veldig unik i Laos, da det er det eneste buddhistiske landet som fortsatt praktiserer dette ritualet.
 
Bli deretter med til Phousi-markedet før dere vandrer videre og besøker landsbyene Ban Ouay og Ban Thapene. Ta turen videre til berømte Kuang Si Waterfall. Nyt tiden ved fossefallet før dere tar turen tilbake til Luang Prabang. Resten av dagen til fri disposisjon.
 
Overnatting i Luang Prabang. 
 
 
Dag 4: Luang Prabang / Xieng Khouang (F)
Frokost før dere blir transportert gjennom flott natur til Xieng Khouang (ca 6 timer / 310 kilometer). Underveis vil dere få muligheten til å ta bilder av de naturskjønne omgivelsene og å besøke ulike landsbyer. Ved ankomst besøker dere Site 1 of the Plain Jars som er et imponerende sted av arkeologisk betydning. 
 
Overnatting i Xieng Khouang.
 

Dag 5: Xieng Khouang / Muang Khoun (F)
Frokost før dere besøker interessante Central Market i Phonsavan. Ta også turen til MAG utstillingen og Site 2 of the Plain of Jars. Bli deretter med på en kort vandretur til Site 3 via Tai Dam og landsbyen Lao Leum. Etter lunsj vandrer dere videre til den tidligere hovedstaden i Muang Khoun og de nærliggende landsbyene.
 
Overnatting i Xieng Khouang.
 

Dag 6: Xieng Khouang / Vang Vieng (F)
Frokost før dere reiser til Vang Vieng som er beliggende ved Nam Song-elven (ca 6 timer /310 kilometer). Dere ankommer midt på dagen. Resten av dagen stilles til fri disposisjon.  
 
Overnatting i Vang Vieng.  
 
 
Dag 7: Vang Vieng  / Vientiane (F)
Nyt en frokost på hotellet før dere begynner dagen med en tur til det travle markedet før dere krysser elven til Ban Huai Ngai, som er en trivelig landsby hvor det dere kan bli kjent med omgivelsene rundt. Sent på formiddagen transporteres dere til Vientiane (ca 160 km / 2 timer). Innsjekk hotell og resten av dagen til fri disposisjon.
 
Overnatting i Vientiane.
 
 
Dag 8: Vientiane (F)
Frokost. Bli deretter med på en byutflukt hvor dere først besøker Buddha Park som har en fortryllende samling av buddhistiske og hinduistiske skulpturer langs Mekongs elvebredde. Besøk deretter Wat Sisaket, et tempel med tusenvis av miniatyr Buddha-statuer før  turen går til Wat Prakeo. Utflukten avsluttes med et besøk til Luang Stupa.
 
Overnatting i Vientiane.
 
 
Dag 9: Vientiane / Phou Khau Khouay (F)
Etter frokost besøker dere Talad Khuadin markedet hvor det selges mange ulike varer inkludert fersk mat, husholdningsartikler, suvenirer, tekstilartikler, gull, sølv og antikviteter. Deretter kjører dere videre til nasjonalparken Phou Khau Khouay Park hvor dere får mulighet til å vandre, spise pikniklunsj, bade og slappe av i naturen. Transport tilbake til Vientiane på ettermiddagen og resten av dagen til fri disposisjon.
 
Overnatting i Vientiane.             
 
 
Dag 10: Vientiane  / Hjemreise (F)
Dagen til fri disposisjon før transport til flyplassen for hjemreise.

 

Pakkepris:
fra kr 19 290,- per person.

  

Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende:
 

 • Fly, Oslo – Luang Prabang / Vientiane - Oslo inkludert alle avgifter.
 • Overnatting i dobbelt/twinrom som spesifisert i programmet.
 • Utflukter og engelsktalende guide som spesifisert i programmet.
 • Privat transport, som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider, som spesifisert i programmet.
   


Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.


Merknader:

 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Hotell(er) av lik standard tilbys dersom hotellalternativet i reiseforslaget ikke er tilgjengelig.
 • Prisen gjelder ved minimum 2 reisende. Tillegg for enkeltreisende.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.  
 • Rabatt kan tilbys dersom dere er 3 personer eller flere som reiser sammen.
 • Rundreisen kan endres etter ønske med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller, utflukter etc.
 • Visum ved ankomst er mulig mot USD35 per person (husk 2 passbilder).

 

Utvalgte hoteller:


 
Ta kontakt for mer informasjon!
Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe.

Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!