Utforsk Bali! - 14 dager/13 netter (ID06)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Bali
 • Gyldig fra
  01-01-2021
 • Gyldig til
  31-12-2023
 • Varighet
  14 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 18.190,-
Program
Våre rundreiser


Utforsk Bali på denne interessante på øya. Opplev blant annet en balinesisk danseforestilling, kokkekurs, det rurale landsbylivet i Jatiluwih, fjellområdet Bedugul, delfinsafari og sykling i landsbyen før dere nyter avslappende dager på stranden før hjemreise. En rundreise kombinert med opplevelser og avslapning!


(F) = Frokost. (L) = Lunsj.


Dag 1: Ankomst Bali / Tanjung Benoa 
Dere møtes av vår representant ved ankomst Bali. Transport til hotellet. Resten av dagen til fri disposisjon. 

Overnatting i Tanjung Benoa: Grand Mirage, ‘Deluxe Garden Room’.  


Dag 2: Tanjuna Benoa / Bumbu Bali (F/L) 
Guiden møter dere på hotellet klokken 06:00. Transport til restauranten Bumbu Bali. I dag blir dere med på et kokkekurs. Ta turen til det åpne balinesiske kjøkkenet hvor dere blir utstyrt med forklær og oppskrifter som skal følges. I fire informative timer vil dere få nyttige tips og triks slik at dere kan servere de beste rettene. Under lunsjtider vil dere få mulighet til å smake på deres egne retter. Avslutt denne produktive dagen med en kopp balinesisk kaffe og balinesiske småretter. Resten av dagen til fri disposisjon.  

Overnatting i Tanjung Benoa: Grand Mirage, ‘Deluxe Garden Room’.  


Dag 3: Tanjung Benoa / Uluwatu (F)
Formiddagen til fri disposisjon. Transport til høylandet i sør, Uluwatu, ved solnedgang (ca. klokken 16:30). Ankomst ved hellige tempelet, Pura Uluwatu, etter 45 minutter. Dette er det mest spektakulære tempelet på Bali, som ligger på en klippe over havet. Nydelig utsikt over omgivelsene rundt.

En reise til Bali er ikke komplett uten å være vitne til tradisjonell balinesisk dans. Rundt klokken 18:00 vil en danseforestilling begynne som forteller historien om en kjærlighetsfortelling mellom Rama og Shinta. Transport tilbake til hotellet etter forestillingen.

Overnatting i Tanjung Benoa: Grand Mirage, ‘Deluxe Garden Room’.  


Dag 4: Tanjung Benoa / Lovina (F/L)
Frokost. Transport til Lovina på gjennom tropiske skogsveier beliggende under fjellet Batukaru. Stopp underveis ved Luhur tempelet og de grønne risjordene i Jatiluwih. Lunsj blir servert på en lokal restaurant i Baturiti. Fortsett videre til frukt- og blomstermarkedet, Candi Kuning. Nyt kjøreturen opp til fjellområdet Bedugul, som er beliggende cirka 850 meter over havet. Besøk Serene Lake og tempelet Ulun Danu. Videre til Lovina. Innsjekk og resten av dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Lovina: Puri Bagus Lovina, ’Superior Garden View Room’.   


Dag 5: Lovina / Ubud (F/L)
Våkn opp ved soloppgang og bli med på et cruise klokken 05:30 for å spotte delfiner. Turen varer fra 60 til 90 minutter. Transport tilbake til hotellet for frokost. Reis til landsbyen Dencarik etter frokost, hvor dere kan gå opp til det eneste buddhistiske klosteret på Bali. Fortsett videre gjennom smale stier til de varme kildene i Banjar som er vakkert anlagt med frodige tropiske planter. Mulig å bade dersom det er ønskelig. Transport videre til Ubud via Munduk. Innsjekk og resten av dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Ubud: Komaneka Monkey Forest, ’Deluxe Room’.


Dag 6: Ubud (F/L)
Dere møter vår guide på hotellet rundt klokken 08:30. Se på en ”Barong”-forestilling i Batubulan, en dans som beskriver kampen mellom det gode og det onde. Fortsett til Kintamani via Celuk og Mas, hvor det blir korte stopp for å se hvordan de lokale lager ulike håndverksprodukter. I Kintamani vil dere nyte en panoramautsikt over den semiaktive vulkanen Batur som er 1 412 meter høy.

Nyt lunsj på en lokal restaurant hvor dere vil få anledning til å nyte fantastisk utsikt over Batur-innsjøen og vulkanen.  Kjør videre til Gunung Kawi etter lunsj. Stedet er et velkjent område for balinesere på pilgrimsferd, og her finnes det badebassenger og hellige vannkilder. På vei tilbake stoppes det underveis ved Tegallalang for å se på de balinesiske risjordene.

Overnatting i Ubud: Komaneka Monkey Forest, ’Deluxe Room’.


Dag 7: Ubud /  Nusa Dua (F)
Dagen til fri disposisjon før avreise til Nusa Dua. Innsjekk hotell og resten av dagen til fri disposisjon.Formiddagen i Ubud kan også brukes for å dra utflukter som rafting, elefantsafari eller et besøk til dyreparken.

Overnatting i Nusa Dua: Melia Bali Villas & Spa Resort, ’Deluxe Garden Room’.     


Dag 8: Nusa Dua (F)
Dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Nusa Dua: Melia Bali Villas & Spa Resort, ’Deluxe Garden Room’.  


Dag 9: Nusa Dua / sykling i Kintamani (F)
Bli med på en 16 kilometer lang sykkeltur gjennom daler, balinesiske landsbyer, historiske templer og grønne risjorder. Våre guider vil fortelle dere historien om kulturen og folket underveis.

Overnatting i Nusa Dua: Melia Bali Villas & Spa Resort, ’Deluxe Garden Room’.    


Dag 10 - 13: Nusa Dua (F)
Dagene til fri disposisjon.

Overnatting i Nusa Dua: Melia Bali Villas & Spa Resort, ’Deluxe Garden Room’.


Dag 14: Nusa Dua / Hjemreise (F)
Dagen til fri disposisjon før transport til flyplassen på kvelden. Hjemreise.

 

Pakkepris:
fra kr 18 190,- per person.

 

Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende:

 
 • Fly, Oslo – Bali t/r inkludert alle avgifter.
 • Overnatting i delt dobbelt/twinrom, som spesifisert i programmet.
 • Utflukter, som spesifisert i programmet.
 • Privat transport, som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider, som spesifisert i programmet.
 • Engelsktalende guide, som spesifisert i programmet.
  


Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.

  
 

Merknader:

 • Prisen gjelder for minimum to reisende (tillegg for enkeltreisende).
 • Avreiseskatt på 150 000 IDR per person må betales ved avreise fra Bali i lokal valuta (ca. kr 100,- per person).
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Dette er kun et reiseforslag, så rundreisen kan legges opp etter ønske med andre reisemål, hoteller, flere/færre netter etc.
 • Mulig med rabatt ved 3 eller flere reisende.
 • Norske borgere kan også få utstedt visum ved ankomst Indonesia. Dette visumet gir maksimum 30 dagers gyldighet. Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder utover oppholdets varighet. Dette visumet kan ikke endres eller forlenges. Visumgebyret er USD 10,- for turistvisum gyldig inntil 7 dager og USD 35,- for turistvisum gyldig inntil 30 dager. Gebyret anbefales betalt i kontanter i USD eller andre større valutaer.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 

Utvalgte hoteller:

 • Tanjung Benoa: Grand Mirage, ‘Deluxe Garden Room’. 
 • Lovina: Puri Bagus Lovina, ’Superior Garden View Room’.  
 • Ubud: Komaneka Monkey Forest, ’Deluxe Room’.   
 • Nusa Dua: Melia Bali Villas & Spa Resort, ’Deluxe Garden Room’.    


Ta kontakt for mer informasjon!


Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!