Thailand - Storby, regnskog og strand (TH47)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Thailand
 • Gyldig fra
  01-01-2021
 • Gyldig til
  31-12-2023
 • Varighet
  11 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 20.950,-
Program
Elephant Hills
Våre rundreiser


I denne rundreisen får du kombinert det beste Thailand har å by på; den livlige storbyen Bangkok, den frodige regnskogen i Khao Sok med overnatting på unike Elephant Hills og fantastiske strender på den rolige øya Koh Yao Yai.

(F)  = Frokost, (L) = Lunsj, (M) = Middag
 

Dag 1: Ankomst Bangkok
Velkommen til Bangkok og Thailand! Dere blir møtt av vår lokale representant ved ankomst i  Bangkok og blir transportert videre til hotellet. Resten av dagen til fri disposisjon.
 
Overnatting i Bangkok: Riva Surya, Deluxe Riva.
 
Riva Surya
Dette fortryllende boutiquehotellet ligger helt nede ved elva Chao Phraya og er en idyllisk oase i travle Bangkok. Riva Surya har 68 rom, de fleste med balkong.  Det ligger i gåavstand til det livlige området Khao San Road og har ypperlige sightseeingmuligheter til attraksjoner som blant annet Grand Palace, Wat Pho på grunn av dets beliggenhet ved elva og Chao Phraya Express Boat Service.
 
 
Dag 2: Bangkok (F)
Frokost etterfulgt av transport med båt for en omvisning i hjemmet til kongene av Siam i Chakri-dynastiet. Hjemmet ble opprinnelig bygd av kong Rama I, og ble brukt som kongelig residens fram til 1946. I dag brukes palasset til enkelte anledninger. Grand Palace, som er knyttet til residensen, huser ’Wat Phra Keo’ – tempelet til Buddha. Grand Palace er det viktigste og mest kjente tempelet i Thailand, og mange religiøse seremonier som kongen deltar i finner sted her. Transport tilbake til hotellet med båt på Chao Phraya-elven og resten av dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Bangkok: Riva Surya, Deluxe Riva.
 
 
Dag 3: Bangkok (F)
Frokost og deretter transport med båt til Temple of Dawn, også kjent som Daggryets Tempel, langs Chao Phraya-elven. Dette er et av de viktigste templene i en by full av historiske og buddhistiske byggverk. Det 80 meter høye tempelet er dekorert med tusenvis av porselensbiter som glitrer i natten og gjør tempelet så unikt. Deretter besøker dere ’Temple of Reclining Buddha’, Wat Pho, kjent som det eldste og største tempelet i Bangkok.
 
Etter omvisningen vil dere få mulighet til prøve en tradisjonell thaimassasje, bare en kort spasertur fra Wat Pho.
 
Resten av kvelden til fri disposisjon.
 
Overnatting i Bangkok: Riva Surya, Deluxe Riva.
 
 
Dag 4: Bangkok / Phuket / Khao Sok (F/L/M)
Tidlig transport fra hotellet til flyplassen for  å fly videre til Phuket. Her blir dere møtt av vår lokale representant og transportert videre til Elephant Hills. Underveis til Elephant Hills kan dere nyte synet av vakker natur og livet på landet. Ved ankomst på Elephant Hills Camp, blir lunsj med en rekke autentiske thailandske retter servert.
 
Senere på dagen tar guidene dere med på en tur nedover Sok-elven. Dere passerer kalksteinsklipper og tropisk vegetasjon. Dersom dere er heldige vil dere kunne få øye på neshornsfugler og andre tropiske dyr.
 
Etterpå blir dere med til de majestiske elefantene og  guiden vil fortelle litt om livet deres. Dere får også muligheten til å mate elefantene. Etter dette kan dere se dem bade, før dere har muligheten til å skrubbe og vaske dem rene. Definitivt en uforglemmelig opplevelse!
 
Resten av dagen stilles til fri disposisjon på Elephant Hills Luxury Tented Camp. Et minneverdig måltid med en utrolig atmosfære blir servert rundt klokken 20:00: I mellomtiden tilbyr Elephant Hills flere aktiviteter;
 
 • Kokkekurs.
 • Tradisjonell danseforestilling
 • Slapp av med en drink i bassenget eller i Jungle Explorer’s Bar.
 • Filmer
 
Kveldene på campen er uforglemmelige. Temperaturen synker og bål tennes, noe som skaper en varm og romantisk atmosfære.
 
Overnatting i Khao Sok: Elephant Hills, Deluxe Tent.
 
 
Dag 5: Khao Sok (F/L/M)
I dag vil dere utforske Cheow Lan Lake med en lokal long-tail båt. Cheow Lan Lake har et mangfoldig dyreliv med blant annet ville elefanter, den sjeldne asiatiske oksen, neshornsfugler og hundrevis av andre tropiske fugler, ulike apearter, amfibier, krypdyr og til og med tigre og leoparder .
 
Naturen i Khao Sok National Park sammenlignes med Halong Bay (Vietnam) og Guilin (Kina). Få har besøkt nasjonalparken og det er over hundre øyer i innsjøen som strekker seg over 60 km. Derfor er det ofte svært rolig her og man kan nyte den flotte naturen fra båten. Benytt også muligheten for å ta et forfriskende bad i innsjøen.  Lunsj blir servert på en lokal husflåte. Retur på ettermiddagen til Elephant Hills, hvor resten av kvelden er til fri disposisjon.
 
Overnatting i Khao Sok: Elephant Hills, Deluxe Tent.
 
 
Dag 6: Khao Sok / Koh Yao Yai (F/L)
Start dagen med en sunn og god frokost, før dere skal utforske jungelen til fots. Dette er en utmerket mulighet til å utforske naturen i en av verdens eldste regnskoger. Dere kan blant annet se et stort utvalg av eksotiske planter, tropiske trær med store røtter, orkideer og bambus -  variasjonen er stor! Fugler, aper og sommerfugler er blant de mange forskjellige artene som bor sammen i jungelen. Avhengig av været blir lunsj servert i regnskogen på tradisjonelt vis hvor maten blir kokt i bambus. Deretter kjøres dere til Phuket og tar videre ferge til Koh Yao Yai. Dere sjekker inn på hotellet og har resten av kvelden til fri disposisjon.
 
 
Overnatting på Koh Yao Yai: Koh Yao Yai Village, Deluxe Bungalow.
 
Koh Yao Yai Village
Koh Yao Yai Village ligger ideelt til på en  400 meter lang sandstrand som er fredelig og privat.  Stranden er omfavnet av grønne åser og glitrende blått sjøvann med majestetisk utsikt til Phang Nga Bay og Phi Phi-øyene.  På denne paradisøya, gir Koh Yao Yai village en unik ferieopplevelse hvor dere kan unnslippe turisthordene og få maksimalt ut av oppholdet,  enten dere nyter  late dager på stranden eller utforsker øya.
 
 
Dag 7 - 10: Koh Yao Yai (F)
Dagene til fri disposisjon.
 
Overnatting på Koh Yao Yai: Koh Yao Yai Village, Deluxe Bungalow.
 
 
Dag 11:Koh Yao Yai / hjemreise (F)
Transport fra hotellet til flyplassen for avreise til Norge.  Pakkepris:
fra kr 20 950,- per person. 
 
Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende:
 
 • Fly Oslo - Bangkok - Phuket t/r inkludert alle avgifter.
 • Overnatting i dobbelt-/twinrom, som spesifisert i programmet.
 • Utflukter og engelsktalende guide, som spesifisert i programmet.
 • Transport, som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider, som spesifisert i programmet.
 
 
Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.
 

Merknader:
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.  
 • Rabatt kan tilbys dersom dere er 3 personer eller flere som reiser sammen.
 • Rundreisen kan endres etter ønske med flere/fære netter, andre reisemål, utflukter, hoteller etc.


Utvalgte hoteller:
 • Bangkok: Well Hotel, Superior Room
 • Khao Sok: Elephant Hills, Deluxe Tent
 • Koh Yao Yai: Koh Yao Yai Village, Deluxe Bungalow


Elephant Hills
Elephant Hills er en unik elefant- og jungelcamp som tilbyr overnatting i flotte omgivelser. Denne luksuriøse campen ligger i Khao Sok som er den største regnskogen i Sør-Thailand. På Elephant Hills er det 30 safaritelt med komfortable senger, leselys, varmt vann og bad i vestlig stil. Døren og vinduene på teltet er dekker med myggnetting. Dette er ekte luksus i hjertet av regnskogen.
 
Hovedattraksjonen på Elephant Hills som navnet tilsier er elefantene, her kommer dere tett inn på de majestetiske dyrene. Dere får være en del av det daglige stellet av elefantene og får blant annet være med på å mate de ved et av de daglige måltidene.

På campen blir det også arrangert mange andre spennende aktiviteter. Her kan dere blant annet være med på en naturskjønn kanotur på Sok River, nattsafari i oppblåsbare båter eller forskjellige trekkingruter i jungelen som passer til alle slags aktivitetsnivåer. På trekkingturene i Khao Sok Nasjonalpark kan dere også se på dyrene som lever der, blant annet leopard, tiger, gibbon, malaysisk tapir, bambusrotte og flere typer hjortedyr, i tillegg til mange slag av fugler, reptiler og insekter.
 

Rainforest Camp
Rainforest Camp er også en del av Elephant Hills. Dette er en av få flytende teltleirer i verden og ligger på en av Thailands mest spektakulære innsjøer i Khao Sok National Park. Rainforest Camp har 10 luksuriøse safaritelt med eget bad. Slapp av på deres private terrasse og se solnedgangen. Her kan dere også ta en svømmetør i Cheow Larn Lake eller ta kajakk gjennom diverse kanaler hvor sjansene for å se tropisk dyreliv er store.  

Rainforest Camp er drevet av både solenergi og vindenergi. De bruker også unike systemer for avfallshåndtering, som medfører at deres opphold på Rainforest Camp levner ingen negativ innvirkning på den omkringliggende regnskogen. Elephant Hills Rainforest Camp er designet for å være så ansvarlig som mulig, slik at dere kan være i ett med naturen.

 

 
 
Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!