Reisetilbud

Bangkok, Koh Samui og Koh Phangan - 10 dager/9 netter (TH24)

10  dager
Fra kr
14.290,-

Thailand - Storby, regnskog og strand (TH47)

11  dager
Fra kr
20.950,-

Avslappende Krabi, Koh Lanta og Phuket (TH53)

13  dager
Fra kr
16.490,-

Absolutt Thailand - 16 dager/15 netter (TH01)

16  dager
Fra kr
23.650,-

En smak av Thailand – 11 dager/10 netter (TH06)

11  dager
Fra kr
16.690,-

Thailand 


Reise til Thailand

En reise til Thailand tilbyr noe for de fleste. Fra shopping og pruting til øyhopping og dykking. 

Nordmenn har for lengst oppdaget Thailand som en destinasjon utenom det vanlige. Grunnene er mange. Thailands mange strender er akkurat så flotte som du har forestilt deg. Naturen er frodig og mangfoldig. I sør er det strendene som fanger vår interesse, i nord er det tradisjonell kultur og små landsbyer i den mystiske jungelen som lokker oss. Thaiene er svært gjestfrie og den besøkende kommer langt med engelsk. 

Thailand er et tropisk land med et varmt og godt klima året rundt, men den beste tiden å reise til Thailand er mellom november og mars. 

Thailand er både eksotisk og tilgjengelig. Det er samtidig et reisemål som tilbyr noe for enhver reisende; fra eventyrlystne backpackere til familier og etablerte par som ønsker å slappe av ved stranden i behagelige omgivelser. Menneskene er kjent for å være varme og har som regel alltid et smil på lur. Thailand er også det perfekte stedet for deg som er ute etter kulinariske opplevelser. 

Thailand blir ofte referert til som det gyldne land ved at landet avgir en glans gjennom de fruktbare rismarkene, hvite sandstrendende og den varme gjestfriheten blant innbyggerne. Videre er Thailand et vidunderlig rike med buddhistiske templer, eksotisk dyreliv og spektakulære øyer.

Les om noen av reisemålene og rundreisene vi tilbyr og bli inspirert!