Avslappende Krabi, Koh Lanta og Phuket (TH53)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Thailand
 • Gyldig fra
  01-01-2021
 • Gyldig til
  31-12-2023
 • Varighet
  13 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 16.490,-
Program
Våre rundreiserNyt avslappende dager fordelt på 3 sjarmerende destinasjoner i Thailand. Dere ankommer Krabi, reiser videre til Koh Lanta og reiser hjem fra Phuket. Denne rundreisen er perfekt for de som ønsker å slappe helt av, men samtidig oppleve litt av Thailand i et rolig tempo. 


F = Frokost. L = Lunsj. 


DAG 1: Krabi
Ved ankomst på flyplassen i Krabi blir dere møtt av vår lokale sjåfør som kjører dere til hotellet. Her sjekker dere inn og har resten av dagen til egen disposisjon.
 
Red Ginger Chic en en stilig og moderne 4 stjerners resort beliggende kun 200 meter fra Ao Nang Beach. Resorten er ganske liten og personlig med bare 63 fargesterke rom. Superior rommene består av oppholdsrom med dobbeltseng, pult og sitteområde, bad med dusj og privat balkong. Red Ginger tilbyr fasiliteter som basseng, treningsstudio, spa, utlån av terrengsykler, restaurant og bassengkafe.
 
Overnatting: Red Ginger Chic Resort
 
 
DAG 2: Krabi - Koh Klang (F)
Etter en god frokost på hotellet reiser dere til øya Koh Klang, 5 minutter med båt fra Krabi Town. Dette er en sjarmerende og fredlig øy bebodd av muslimske fiskefamilier. Koh Klang er ikke den typiske drømmestranden mange forbinder med Thailand, men et tradisjonelt fiskefellesskap der man kan se den dype forbindelsen mellom øyboerne og havet. Her får dere observere dagliglivet, der bønner og tradisjonelle metoder for fanging av fisk, krabber og skjell er sentralt. Øya er også omgitt av vakker natur og mange gode muligheter for fugletitting. Dere kan også besøke kunst og håndtverks grupper her. Deretter reiser dere tilbake til Krabi, og har resten av dagen til egen disposisjon.
 
Overnatting: Red Ginger Chic Resort
 

DAG 3 og 4: Krabi (F)
Frokost på resorten. Dagen til egen disposisjon.
 
Overnatting: Red Ginger Chic Resort
 

DAG 5: Krabi/Koh Lanta (F)
Frokost på resorten og tid til egen disposisjon på morgenen. Senere kjøres dere til havnen, hvor dere tar ferje videre til Koh Lanta. Dette tar ca. 2 timer. Ved ankomst på Koh Lanta blir dere møtt av vår lokale sjåfør som kjører dere til hotellet. Her sjekker dere inn og nyter resten av dagen til egen disposisjon.
 
Crown Lanta er sjarmerende 4 stjerners resort beliggende rett ved en priavt strand. Det er også kort avstand til den berømte stranden Klong Dao Beach. Boutique resorten har 83 romslige rom og villaer. Rommene består av oppholdsrom med dobbeltseng og sittekrok, bad med dusj og privat balkong med utemøbler. Resorten tilbyr fasiliteter som basseng, spa, 2 restauranter og 1 bar.
 
Overnatting. Crown Lanta Resort & Spa
 

DAG 6 til 8: Koh Lanta (F)
Dagene til egen disposisjon.
 
Overnatting. Crown Lanta Resort & Spa
 

DAG 9: Koh Lanta/Phuket (F)
Frokost på resorten og morgenen til avslapping. Deretter kjøres dere til havnen, og tar ferje videre til Phuket. Dette tar ca. 2-3 timer. Ved ankomst blir dere møtt av vår lokale sjåfør som kjører dere til hotellet. Her sjekker dere inn og slapper av resten av dagen.
 
Panwa Beach Resort en koselig resort beliggende rett på Panwa Beach. Det er en lys og moderne resort med tradisjonelle asiatiske elementer, som gir stedet personlighet. Her tilbys det fasiliteter som spa, basseng, boblebad, badstue, 2 restauranter og 2 barer. Resorten har kun 77 gjesterom bestående av oppholdsrom med dobbeltseng, pult og sittekrok, bad med sepatat dusj og badekar og privat terrasse. Gratis WiFi er også tilgjengelig på rommene.
 
Overnatting: Panwa Beach Resort Phuket
 

DAG 10: Phuket - Khao Sok (F/L)
Etter en tidlig frokost blir dere plukket opp på hotellet av en sjåfør og en guide. Dere kjører nordover og krysser Sarasin Brigde i Phang Nga provinsen på fastlandet. Dere tar en kort stopp på Khao Lak viewpoint. I 2004 ble Khao Lak hardt rammet av tsunamien og på utsiktspunktet har det blitt reist et monument til minne om denne hendelsen. Deretter kjører dere videre til en frodige skogen i Khao Sok National Park. Her tar dere en kort tur på elefantryggen gjennom den eksotiske jungelen og opp til Khao Sok view point. Nyt den spektakulære utsikten over fjellene, før dere tar en lunsjpause. Etterpå tar dere en tur i kano, som blir padlet av lokale. På denne måten kan dere sette dere godt til rette, ta bilde og bare nyte omgivelsene i Khao Sok River. Etter kanoturen kjøres dere tilbake til hotellet i Phuket. Resten av kvelden til egen disposisjon.
 
Overnatting: Panwa Beach Resort Phuket
 
 
DAG 11 og 12: Phuket (F)
Frokost på resorten. Dagene til egen disposisjon.
 
Overnatting: Panwa Beach Resort Phuket
 

DAG 13: Phuket ( F)
Frokost på resorten. Dagen til egen disposisjon fram til avreise. Dere kjøres til flyplassen i Phuket og flyr hjem herfra. 

 

Pakkepris:
fra kr 16 490,- per person.

 

Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende:
 

 • Fly, Oslo – Krabi // Phuket - Oslo t/r inkludert alle avgifter.
 • 4 netter på Red Ginger Chic Resort i Superior Room inkludert frokost. 
 • 4 netter på Crown Lanta Resort & Spa i Gazebo Deluxe Room inkludet frokost. 
 • 4 netter på Panwa Beach Resort Phuket i Deluxe Garden View Room inkludert frokost. 
 • Utflukter, mat og transport som spesifisert i programmet. Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.


Merknader:

 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Hotell(er) av lik standard tilbys dersom hotellalternativet i reiseforslaget ikke er tilgjengelig.
 • Prisen gjelder ved minimum 2 reisende. Tillegg for enkeltreisende.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.  
 • Rabatt kan tilbys dersom dere er 3 personer eller flere som reiser sammen.
 


Ta kontakt for mer informasjon!
Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!