Sjarmerende Bali - 13 dager/12 netter (ID15)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Bali
 • Gyldig fra
  01-01-2021
 • Gyldig til
  31-12-2023
 • Varighet
  13 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 21.950,-
Program
Våre rundreiser


Bali har lenge vært et populært reisemål, men øya har mer å by på enn bare vakre strender og store surfebølger. Denne rundreisen starter i avslappende Jimbaran før dere reiser videre til unike Ubud hvor dere får utforske det tradisjonelle landsbylivet, frodig natur og balinesiske templer. Turen avsluttes med noen rolige dager med strand og snorkling på den uberørte øya Menjangan.

(F) = Frokost. (L) = Lunsj. (M) = Middag.
 
 
Dag 1: Ankomst i Denpasar
Ved ankomst på flyplassen i Denpasar blir dere møtt av av vår lokale guide og kjørt til hotellet i Jimbaran.
 
Overnatting i Jimbaran.
 
Villa Balquisse
Dette sjarmerende boutique hotellet ligger sør på øya Bali ved den vakre stranden Jimbaran. Hotellet er elegant innredet i balinesisk stil, omgitt av en tropisk hage med utendørs lounge og svømmebasseng i naturstein.
 
 
Dag 2: Jimbaran / Uluwatu Temple (F/M)
Dere spiser frokost på hotellet og har morgenen til fri disposisjon. Ved 16.30-tiden blir dere hentet på hotellet av guiden og reiser til nydelige Uluwatu Temple. Tempelet ligger på en 30 meter høy klippe og har nydelig utsikt over Det indiske hav. Ved 18-tiden vil dere få muligheten til å se på en tradisjonell danseforestilling – ’Kecak Dance på en nærliggende scene mens solen går ned. Etter forestillingen tar dere en kort kjøretur til en lokal restaurant ved Jimbaran Beach hvor en god middag er inkludert. Transport tilbake til hotellet.

Overnatting i Jimbaran.
 
 
Dag 3: Jimbaran (F)
Frokost på hotellet. Dagen til fri disposisjon.
 
Overnatting i Jimbaran.
 
 
Dag 4: Jimbaran / Ubud (F)
Frokost på hotellet. Dere sjekker ut av hotellet rundt 12-tiden og kjører til Ubud. Ved ankomst sjekker dere inn på hotellet og har resten av dagen til fri disposisjon.
 
Kajane Mua
Denne sjarmerende resorten ligger i hjertet av Ubud, med kort avstand til både markedet og palasset. Kajane Mua tilbyr flere typer villaer og alle ligger i idylliske omgivelser med utsikt over enten hagen, juvet eller risterrassene. Resorten er kjent for utmerket service og komfort. 
 
Overnatting i Ubud.  
 

Dag 5: Ubud (F/L)
Dere spiser en god frokost på hotellet før dere blir med på en utflukt i Ubud. Dere starter dagen med å besøke en balinesisk landsby og deres lokale tempel. Etterpå reiser dere til Batubulan for å se den fargerike danseforestillingen ’Barong’, som forteller en historie om den evige kampen mellom det gode og det onde.
 
Dere fortsetter videre til landsbyen Singapadu og og Batuan-tempelet som er et vakkert hinduistisk tempel midt i landsbyen Batuan. Etterpå reiser dere til landsbyen Kemenuh for å se talentfulle treskjærere vise sine lokale og unike kunstverk. Lunsj serveres på en lokal restaurant før dere kjøre til Royal Monument i Tampal Siring. Det er en av Balis eldste og største monumenter som ligger på bunnen av en frodig grønn elvedal. Dagen avsluttes med et besøk til Pura Tirta Empul i Tampak Siring, et hinduistisk tempel fra det 14. århundre som er kjent for sitt hellige vann hvor mange hinduistiske balinesere kommer for å rense seg. Transport tilbake til hotellet og resten av dagen til fri disposisjon.
 
Overnatting i Ubud.  
 
 
Dag 6: Ubud / Candidasa (F/L)
Dere spiser frokost på hotellet før dere blir plukket opp av guiden ved 8.30-tiden. Dere kjører til Karangasem-regionen nordøst på Bali. Første stopp er i Kusamba , en lokal fiskelandsby  for  dere tar turen videre til Goa Lawah Temple som ligger i en flaggermushule og dateres tilbake til det 11. Århundre. Etterpå reiser dere til Tenganan, en av Balis eldste landsbyer som eksisterte før hinduismen kom til landet. Dere spiser lunsj på en lokal restaurant i Candidasa før dere reiser til Puri Karangsem. Deretter besøker dere Taman Ujung Sukasada, runinene av det som pleide å være et gjestehus for offisielle gjester i Karangasem. Siste stopp er det gamle kongelige badepalasset i Tirtagangga før dere transporteres tilbake til hotellet.  
 
Overnatting i Ubud.  
 
 
Dag 7: Ubud / Tanah Lot (F)
Dere spiser frokost på hotellet og har morgenen til fri disposisjon. Utflukten starter ca. 13.30 og i dag dere kjører mot Balis vestkyst. Underveis stopper dere ved Taman Ayun som er er vakkert tempel som stammer fra Mengwi-kongedømmet. Neste stopp er Alas Kedation Monkey Forest før dere tar turen videre til Tanah Lot tempelet, akkurat tidsnok til å se den vakre solnedgangen. Her vil dere ha tid til å utforske tempelet og lære om hinduismens rolle på Bali.

Overnatting i Ubud.
 
 
Dag 8: Ubud / Pemuteran (F/L)
Etter frokost på hotellet plukkes dere opp ved 8-tiden og kjører til risterassene i Jatiluwih. Her kan dere nyte utsikten over det majestetiske landskapet som ligger på UNESCOs verdensarvliste. Lunsj vil bli servert på et privat område midt i risåkeren. Dere reiser videre til Bedugul for å besøke et av Balis vanntempler, Ulun Danu som står ved kanten av Beratan-innsjøen som er dedikert til vanngudinnen Dewi Danu.
 
Forsett videre til en liten landsbyen Munduk hvor dere spiser lunsj på en lokal restaurant før dere transporteres videre til Pemuteran og The Menjangan Resort. Innsjekk og resten av dagen til fri disposisjon.

The Menjangan
The Menjangan er en fredelig resort som ligger i en av de minst besøkte, men vakreste delene av Bali. Med sine 382 hektar er resorten den største i nasjonalparken Bali Barat og kan således tilby sine gjester muligheten til å nyte naturen og slappe av i uformelle og rolige omgivelser. Utsøkt mat kan du få servert både på stranden og under tretoppene av resortens restauranter Pantai og Bali Tower.
 
Overnatting i Pemuteran.  
 
 
Dag 9: Pemuteran (F/L)
Etter frokost på hotellet tar dere båt over til Menjangan Island. Øya er omgitt av hvite sandstrender, nydelige korallrev og vakker natur. Dagen kan benyttes til snorkling og avslapning på øya.  
 
Overnatting i Pemuteran.  
 
 
Dag 10 - 12: Pemuteran (F)
Frokost på hotellet. Disse dagene har dere til egen disposisjon.
 
 
Dag 13: Pemuteran / Denpasar / Hjemreise (F)
Frokost på hotellet. Dere vil få tid til fri disposisjon før dere blir transport til flyplassen for hjemreise (cirka 3 ½ time med bil til Denpasar).  

 
Pakkepris:
fra kr 21 950,- per person.

Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende:
 
 • Fly, Oslo – Bali t/r inkludert alle avgifter.
 • Overnatting i delt dobbelt/twinrom, som spesifisert i programmet.
 • Utflukter, som spesifisert i programmet.
 • Privat transport, som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider, som spesifisert i programmet.
 • Engelsktalende guide, som spesifisert i programmet.


Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.


Merknader:
 • Prisen gjelder for minimum to reisende (tillegg for enkeltreisende).
 • Avreiseskatt på 200 000 IDR per person må betales ved avreise fra Bali i lokal valuta (ca. USD20,- per person).
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Dette er kun et reiseforslag, så rundreisen kan legges opp etter ønske med andre reisemål, hoteller, flere/færre netter etc.
 • Mulig med rabatt ved 3 eller flere reisende.
 • Norske borgere kan også få utstedt visum ved ankomst Indonesia. Dette visumet gir maksimum 30 dagers gyldighet. Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder utover oppholdets varighet. Dette visumet kan ikke endres eller forlenges. Visumgebyret er USD 15,- for turistvisum gyldig inntil 7 dager og USD 35,- for turistvisum gyldig inntil 30 dager. Gebyret anbefales betalt i kontanter i USD eller andre større valutaer.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 
Utvalgte hoteller:
 • Jimbaran: Villa Baliquisse, Frangipani Room. 
 • Ubud: Kajane Mua, 1 Bedroom Pool Villa. 
 • Pemuteran: The Menjangan, Moonsoon Deluxe Room. 


Ta kontakt for mer informasjon!


Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!