Reisetilbud

Seychellene - Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa (SE01)

8  dager
Fra kr
22.490,-

Le Domaine de la Reserve - 8 dager/7 netter (SE06)

8  dager
Fra kr
17.250,-

Strandparadiset Seychellene - 8 dager/7 netter (SE04)

8  dager
Fra kr
13.950,-

Øyhopping Seychellene - 14 dager/13 netter (SE05)

14  dager
Fra kr
25.450,-

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa 


Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa ligger på øya Silhouette og har romslige, fullt utstyrte villaer med egen terrasse.

Fra Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa er det 20 minutters kjøring til kaien, hvorfra en 35-minutters båttur tar deg til Seychelles internasjonale lufthavn.

Hilton Seychelles har 7 restauranter og kafeer som serverer italienske, japanske og lokale retter med en fransk vri i sofistikerte omgivelser. Bar Lo Brizan har levende underholdning og serverer tropiske cocktailer.

AKTIVITETER         
 

Dykkere vil bli trukket til korallrevene langs ytterkantene av Silhouette. Anlegget har et 5-stjerners PADI-dykkesenter, og du kan utforske øyas fargerike korallrev. Ellers kan du gjøre alt fra snorkling og vannsport til storfiske. På land finner du treningssenter og flombelyste tennisbaner tilgjengelig for å tilfredstille din konkurranselyst. Det går også flere naturstier gjennom øyas frodige jungel der du får oppleve mer av denne tropiske paradis-øya.

Silhouette Spa ligger på en åsside mellom eldgamle steiner og viltvoksende jungel og har seks behandlignssuiter satt på stylter midt i et magisk landskap. Her kan du nyte flere typer velvære behandlinger.

VILLAER

King Garden Villa 88 kvm
King Garden Villa ligger blant frodig natur og har moderne design. Hver villa har spektakulær utsikt over det tåke-svøpte Mount. Dauban og en privat terrasse med solsenger designet for de rolige ettermiddagene på øya. De romslige rommene har en behagelig sofa og skrivebord, bad med separat badekar og dusjkabinett og åpner opp mot en privat hage med utendørs dusj. Villaen ligger kun en kort spasertur fra stranden.

King Beachfront Villa 100 kvm
Våkn opp til utsikt over soloppgangen over Det indiske hav. Denne villaen ligger diskret til i den frodige jungel vegetasjonen og er bare noen skritt fra stranden. Slapp av i de romslige soverommene elller nyt solen fra din private terrasse med utsikt over havet og lytt til lyden av bølgene som slår mot stranden. De romslige rommene har en behagelig sofa og skrivebord, bad med separat badekar og dusjkabinett og åpner opp mot en privat hage med utendørs dusj og utsikt over stranden.

Deluxe Hillside Pool Villa 185 kvm
Ditt eget private gjemmested. Villaen åpner ut mot en privat hage med et 6x3 meter stort basseng og en utendørs regndusj. Badet har walk-in dusj for to og et stort tomanns badekar; det perfekte stedet å nyte en behandling fra hotellets in-house spa team. Det private lysthuset er det perfekte stedet for en privat grillmiddag under den frodige tropiske skogbaldakinen.

Deluxe Beachfront Pool Villa 185 kvm
Hver av Deluxe Beachfront villaene åpner opp mot havet og ligger på stranden, kun noen meter unna vannet. Villaen har en egen privat hage med et 3x6 meter stort basseng og en utendørs regndusj. Badet har walk-in dusj for to og et stort tomanns badekar; det perfekte stedet å nyte en behandling fra hotellets in-house spa team. Slapp av i en hengekøye eller på den store private terrassen fullt utstyrt med solsenger og en rund solsofa perfekt for par. Det private lysthuset er det perfekte stedet for en privat grillmiddag under den frodige tropiske skogbaldakinen.