Rundreise på Madagaskar (MG01)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Madagaskar
 • Gyldig fra
  01-01-2021
 • Gyldig til
  31-12-2023
 • Varighet
  12 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 25.850,-
Program
Våre rundreiser


Opplev fantastisk natur, rikt dyreliv og spennende opplevelser på denne 12 dagers reisen rundt på Madagaskar. Se orkideer vokse i skyggen av tropisk regnskog mens de søte leumrene nysgjerrig titter frem mellom bladene, seil nedover Pangalanes kanal mens du myser opp mot de høye baobab-trærne og opplev ekte gassisk kultur og tradisjon i en av de lokale landsbyene.

Dag 1 – Ankomst Tana (M)
Ved ankomst på flyplassen i Tana vil dere bli ønsket velkommen og transportert til deres hotell. Resten av dagen til fri disposisjon og middag på hotellet.

Overnatting på Residence Lapasoa
 

Dag 2 – Tana – Andasibe (F/M)
Etter en god frokost på hotellet vil en engelsktalende sjåfør hente dere og sette kursen mot Andasibe, en kjøretur på ca. 3 timer. På veien vil det være mulighet for et kort stopp i Marozevo for å besøke det private reservatet ”Pereyras”. Etter besøket vil dere fortsette mot Andasibe. Ved ankomst vil dere sjekke inn på hotellet og nyte en god middag.

Overnatting på Feon’ny Ala
 

Dag 3 og 4 – Mantadia Nasjonalpark, Andasibe (F/M)
De to neste dagene er dedikert til å utforske nasjonalparken Mantadia. Mantadia Nasjonalpark, også kjent som National d’Andasibe-Mantadia har 12 810 hektar med frodig jungel og omfatter to forskjellige områder; det lille Réserve Spéciale Analamazaotra (ofte kalt Périnet) og den mye større Parc National de Mantadia. Denne parken er kjent for sine sjeldne orkideer som blomstrer i skogen, sine søte Indri Indri (lemur art) som kan observeres hele året, det vakre fossefallet og de berømte kulturelle ritualene til de lokale innbyggerne i området rundt. På slutten av ettermiddagen vil dere gjøre et nattlig besøk til den nærliggende nasjonalparken. Etter besøket vil dere dra tilbake til hotellet for middag og overnatting.

Overnatting på Feon’ny Ala
 

Dag 5 – Andasibe – Ankanin’ny Nofy (F/M)
Etter frokost på hotellet vil dere kjøre til Manambato, en tur på ca. 3½ time. Ved ankomst vil dere sette ut på Pangalanes kanal for en times båttur til Akanin’ny Nofy. Kanalen Pangalanes er en kjede av små innsjøer og laguner parallelle med kysten av Indiahavet, adskilt av en smal strekning land. Dere vil overnatte på Bush House som ligger ved Lake Ampitabe, den tredje største innsjøen av kanalen Pangalanes. Her vil dere spise en god middag og tilbringe natten.

Overnatting på Bush House, Canal des Pangalanes
 

Dag 6 – Ankanin’ny Nofy (F/M)
I dag vil dere ha en full dag til å utforske området og omgivelsene rundt. Dere kan besøke det private reservatet ”Palmarium”, som er hjem til et dusin arter av lemurer som lever fritt i den vakre naturen. Videre er det flere aktiviteter som kan organiseres på stedet, for eksempel en båttur for å besøke en typisk Betsimisaraka landsby og se innbyggernes skole og barnehage og ett besøk til kysten av Indiahavet hvor dere kan spasere langs kanalen og se kjøttetende planter.

Overnatting på Bush House, Canal des Pangalanes
 

Dag 7 – Ankanin’ny Nofy – Tamatave – Mahambo (F/M)
Etter en god frokost på hotellet vil dere ta en båttur på ca. 3½ time langs Canal des Pangalanes til Tamatave. Ved ankomst vil dere kjøre med bil i ca. 2 timer fra Tamatave mot nord til Mahambo. Mahambo er et nydelig sted, satt i skyggen av svaiende kokospalmer og her kan dere observere livet i den lille fiskelandsbyen.

Overnatting på La Pirogue
 

Dag 8 – Mahambo – Soanierana Ivongo – Siante Marie (F/M)
Etter frokost på hotellet vil dere kjøre til Soanierana Ivongo, en kjøretur på 1½ time. Videre vil dere transporteres med båt i 1 time til øya Sainte Marie. Øya ligger utenfor østkysten av ”Great Island” og er også kjent under det gassiske navnet ”Nosy Boraha”.  Det er en fredelig øy, godt etablert på kysten av Indiahavet i Madagaskar, plassert i et hjørne av en vakker lagune. Øya har blitt døpt som en tropisk hage på grunn av den vakre regnskogen som dekker øya og som er grønn og frodig hele året. De grønne skogene er perfekte for ulike arter orkideer å vokse.

Overnatting på Libertalia
 

Dag 9 og 10 – Sainte Marie: Farniente (F/M)
Frokost på hotellet begge dagene. Disse to dagene vil dere slappe av på Sainte Marie, hvor dere kan ta del i flere aktiviteter, blant annet hvalsafari, trekking i den vakre naturen og besøk til lokale landsbyer hvor dere vil lære om deres kultur og historie. Middag og overnatting på hotellet.

Overnatting på Libertalia
 

Dag 11 – Sainte Marie – Tana (F/M)
Frokost på hotellet og morgenen til fri disposisjon. På ettermiddagen vil dere ta et innenriks fly tilbake til Tana, hvor dere ved ankomst vil bli transportert til deres hotell. Nyt en god middag og overnatt på hotellet.

Overnatting på Residence Lapasoa
 

Dag 12 – Hjemreise
Avhengig av når deres fly går, vil dere bli transportert til flyplassen for hjemreise.

Pakkepris:

Fra kr 25 850,- per person. 

Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende: 
 

 • Fly Oslo - Madagaskar t/r inkludert alle skatter og avgifter. 
 • Overnatting  som spesifisert i programmet. 
 • Utflukter og engelsktalende guide som spesifisert i programmet. 
 • Transport med bil som spesifisert i programmet. 
 • Inngangspenger og måltider som spesifisert i programmet. Rundreisen inkluderer ikke: 
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips etc.


Merknader:   

 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Rundreisen kan endres med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller og utflukter. 
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil. Utvalgte hoteller:

 • Tana: Residence Lapasoa
 • Andasibe: Feon'ny Ala
 • Ankanin'ny Nofy: Bush-house
 • Mahambo: La Pirogue
 • Sainte Marie: Le LibertaliaTa kontakt for mer informasjon!
Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!