Rundreise på Cuba - 15 dager /14 netter (CU01)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Cuba
 • Gyldig fra
  01-01-2017
 • Gyldig til
  31-12-2019
 • Varighet
  15 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 28.790,-
Program
Våre rundreiser


Bli med til fargerike Cuba! Dere får blant annet oppleve spennende attraksjoner i hovedstaden Havana, flotte naturopplevelser i Vinales Valley og Topes de Collantes, salsatimer i vakre Trinidad og avslappende dager på strandparadiset Cayo Santa Maria. På denne rundreisen får du oppleve det beste Cuba har å by på.


(F) = Frokost. (L) = Lunsj. (M) = Middag. 


Dag 1: Ankomst Havana
Velkommen til Havana og Cuba! Ved ankomst på flyplassen i Havana blir dere møtt av vår lokale representant som vil transportere dere til hotellet hvor dere sjekker inn. Resten av dagen har dere til fri disposisjon.  
 
Overnatting i Havana.
 
 
Dag 2: Havana (F/L)
Dere spiser frokost på hotellet. Deretter plukkes dere opp av vår guide for å bli med på en byutflukt til fots i Old Havana (ca. 3 timer) hvor dere blant annet tar turen innom de fire viktigste torgene, Plaza de Armas, Plaza de la Catedral, Plaza de S. Francisco og Plaza Vieja. Etterpå nyter dere lunsj i Bodeguita del Medio. På ettermiddagen blir dere med på en utflukt i 'Modern Havana' for å se omgivelsene i denne livlige delen av byen. Resten av dagen stilles til fri disposisjon.
 
Overnatting i Havana.
 
 
Dag 3: Havana (F/L)
Etter en god frokost på hotellet plukkes dere opp av vår guide for å bli på The Hemingway Trail – en utflukt for å utforske stedene hvor Ernest Hemingway pleide å besøke. Hemingway var en berømt amerikansk forfatter som var bosatt i Cuba i 20 år og som fikk nobelprisen i litteratur i 1954. Dere besøker blant annet Finca Vigia, the Ambos Mundos Hotel, fiskelandsbyen Cojimar, El Floridita Bar og La Bodeguita del Medio Bar. Lunsj er inkludert på utflukten. Kvelden til fri disposisjon.
 
Overnatting i Havana.
 
 
Dag 4: Havana / Vinales (F)
Etter frokost på hotellet sjekker dere ut.  Deretter kjører dere i 6 timer til Vinales. Her sjekker dere inn på hotellet og har resten av dagen til fri disposisjon.
 
Overnatting i Vinales.  
 
 
Dag 5: Vinales (F/L)
Dere spiser frokost på hotellet før dere blir med på en utflukt til Vinales Valley som er kjent for sine kalksteinsformasjoner. Dere vil også få mulighet til å besøke noen av grottene. Resten av dagen har dere til fri disposisjon.  
  
Overnatting i Vinales.  
 
 
Dag 6: Vinales / Cienfuegos (F)
Etter frokost sjekker dere ut av hotellet.  Deretter kjører dere i 6 timer til Cienfuegos og sjekker inn på hotellet. Resten av dagen har dere til fri disposisjon.
 
Overnatting i Cienfuegos.
 
 
Dag 7: Cienfuegos / Trinidad (F)
Etter frokost sjekker dere ut av hotellet. Deretter kjøre dere i 6 timer til Trinidad og sjekker inn på hotellet. Resten av dagen til egen disposisjon.
 
Overnatting i Trinidad.
 
 
Dag 8: Trinidad (F)
Dere spiser en god frokost på hotellet før dere blir med på en byutflukt til fots for å utforske vakre Trinidad. Dersom det er ønskelig er det mulig med private salsatimer med profesjonelle dansere på ettermiddagen.
 
Overnatting i Trinidad.
 
 
Dag 9: Trinidad / Topes de Collantes (F/L)
Etter frokost på hotellet reiser dere til Cubas best bevarte naturreservat, Topas de Collantes. Bli med på en kort vandring mens dere nyter fantastisk utsikt over Trinidad-dalen. Dere får også mulighet til å besøke fossefallet El Rocio. Resten av dagen stilles til fri disposisjon.
 
Overnatting i Trinidad.
 
 
Dag 10: Trinidad / Cayo Santa Maria (F)
Etter frokost sjekker dere ut av hotellet. Deretter kjører dere til Cayo Santa Maria (ca. 6 timer) og sjekker inn på hotellet. Resten av dagen har dere til egen disposisjon.
 
Overnatting i Cayo Santa Maria.
 
 
Dag 11 - 14: Cayo Santa Maria (F)
Disse dagene har dere til fri disposisjon.  All Inclusive er inkludert på hotellet i Cayo Santa Maria.
  
Overnatting i Cayo Santa Maria. 
 
 
Dag 15: Cayo Santa Maria / Havana / Hjemreise (F)
Etter frokost sjekker dere ut av hotellet og transporteres til flyplassen for hjemreise.  


Pakkepris:
fra kr 28 790,- per person som inkluderer følgende:

 

 • Fly, Oslo – Havana t/r inkludert alle avgifter.
 • Overnatting, som spesifisert i programmet.
 • Utflukter og engelsktalende guide, som spesifisert i programmet.
 • Privat transport, som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider, som spesifisert i programmet.Rundreisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.
 

Merknader:

 • Vi anbefaler at dere tar med en del kontanter i euro, da det kun er tillatt å ta ut maks 300CUC per dag fra minibankene.
 • Det er vanlig å tipse i Cuba (vaskehjelp på hotell: ca. 1-5 CUC per dag, guide ca. 20 CUC per dag avhengig av hvor fornøyde dere er med servicen).

 
 

Utvalgte hoteller:
 • Havana: Hotel Iberostar Parque Central, Standard Room inkludert frokost.
 • Vinales: Jazmines Hotel,Tropical Room inkludert frokost.
 • Cienfuegos: Hotel La Union, Standard Room inkludert frokost.
 • Trinidad: Iberostar Trinidad, Standard Room inkludert frokost. 
 • Cayo Santa Maria: Melia Cayo Santa Maria, Standard Room inkludert All Inclusive.  Ta kontakt for mer informasjon!Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!