Rundreise på Cuba - 15 dager /14 netter (CU01)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Cuba
 • Gyldig fra
  01-01-2021
 • Gyldig til
  31-12-2023
 • Varighet
  15 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 25.950,-
Program
Våre rundreiser


Bli med til fargerike Cuba! Dere får blant annet oppleve spennende attraksjoner i hovedstaden Havana, flotte naturopplevelser i Vinales Valley og Topes de Collantes, salsatimer i vakre Trinidad og avslappende dager på strandparadiset Cayo Santa Maria. På denne rundreisen får du oppleve det beste Cuba har å by på.


(F) = Frokost. (L) = Lunsj. (AI) = All Inclusive
 

Dag 1 – ankomst Havana
Velkommen til Havana og Cuba! Ved ankomst på flyplassen i Havana blir dere møtt av vår lokale representant som vil transportere dere til hotellet hvor dere sjekker inn. Resten av dagen har dere til fri disposisjon.  
 
Overnatting i Havana.
  

Dag 2 - Havana (F/L)
Dere møter guiden i lobbyen klokken 09:00. 
Dere spiser frokost på hotellet og blir deretter med på en privat utflukt til fots i Old Havana (ca. 3 timer) hvor dere blant annet tar turen innom de fire viktigste torgene, Plaza de Armas, Plaza de la Catedral, Plaza de S. Francisco og Plaza Vieja. Dere tar også turen innom Museum Havana Club.
Etterpå nyter dere lunsj i Bodeguita del Medio. På ettermiddagen blir dere med på en utflukt i 'Modern Havana' for å se omgivelsene i denne livlige delen av byen. Resten av dagen stilles til fri disposisjon.
Overnatting i Havana.


Dag 3 - Havana (F/L)
Etter en god frokost på hotellet plukkes dere opp av vår guide for å bli på The Hemingway Trail – en utflukt for å utforske stedene hvor Ernest Hemingway pleide å besøke. Hemingway var en berømt amerikansk forfatter som var bosatt i Cuba i 20 år og som fikk nobelprisen i litteratur i 1954. Dere besøker blant annet Finca Vigia, the Ambos Mundos Hotel, fiskelandsbyen Cojimar, El Floridita Bar og La Bodeguita del Medio Bar. Lunsj er inkludert på utflukten. Kvelden til fri disposisjon.
 
Overnatting i Havana.
 

Dag 4 – Havana / Vinales (F)
08:00: Etter frokost på hotellet sjekker dere ut og transporteres videre til Vinales. Innsjekk og resten av dagen til fri disposisjon.
 
Overnatting i Vinales.  


Dag 5 – Havana / Vinales (F/L)
Dere spiser frokost på hotellet før dere blir med på en utflukt til Vinales Valley som er kjent for sine kalksteinsformasjoner. Dere vil også få mulighet til å besøke noen av grottene. Resten av dagen har dere til fri disposisjon.  
  
Overnatting i Vinales.  
 

Dag 6 – Vinales / Cienfuegos (F)
Etter frokost sjekker dere ut av hotellet før dere transporteres videre til Cienfuegos. 

Overnatting i Cienfuegos.  
 

Dag 7 - Cienfuegos / Trinidad (F/L)
Dere spiser frokost på hotellet før dere blir med på en utflukt til fots i Cienfuegos by hvor dere spaserer til Park Marti med utsikt over Arc de Trimphe som ble bygd på 1800- tallet. Deretter blir dere med videre til blant annet Immaculate Concepcion Cathedral, Cultural Property Fund og Meson El Palatino. Fortsett deretter til Paseo del Prado hvor dere spiser lunsj på en lokal restaurant. 
Dere transporteres senere til Trinidad.

Overnatting i Trinidad.  


Dag 8 - Trinidad (F/L)
Etter frokost blir med på en byutflukt til fots hvor dere kan beundre de flotte bygningene og torgene. Etter lunsj vil det være anledning til å lære seg litt salsa før kvelden stilles til fri disposisjon. 

Overnatting i Trinidad. 


Dag 9 - Trinidad (F/L)
Etter frokost kjører dere mot Topes de Collantes med en terrengbil. Her besøker dere et utkikkspunkt for en flott panoramautsikt over byen og havet. Besøk et kaffehus, og kjør gjennom regnskog og kaffeplantasjer. Dere går så opp en sti, enten blir det Caburni eller Vega Grande. De er på 3 kilometer, og er vanskelige. Guiden forteller dere om den Cubanske floraen og faunaen før dere kjøler dere ned i dammer som ble lagd av fossene. Her får dere servert lunsj før resten av dagen stilles til fri disposisjon.   

Overnatting i Trinidad. 


Dag 10 - Trinidad / Cayo Santa Maria (F/AI)
09:00: Etter frokost sjekker dere ut av hotellet og transporteres dere videre til kystbyen Cayo Santa Maria og sjekker inn på hotellet. Resten av dagen har dere til egen disposisjon. 

Overnatting i Cayo Santa Maria. 


Dag 11-14 - Cayo Santa Maria (AI)
Dagene til fri disposisjon.  All Inclusive er inkludert på hotellet i Cayo Santa Maria.   
 
Overnatting i Cayo Santa Maria.


Dag 15 – Cayo Santa Maria / Havana / hjemreise (F)
Etter frokost sjekker dere ut av hotellet transporteres til flyplassen for hjemreise. 

Pakkepris:
fra kr 25 950,- per person som inkluderer følgende:

 

 • Fly, Oslo – Havana t/r inkludert alle avgifter.
 • Overnatting, som spesifisert i programmet.
 • Utflukter og engelsktalende guide, som spesifisert i programmet.
 • Privat transport, som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider, som spesifisert i programmet.Rundreisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.
 

Merknader:

 • Vi anbefaler at dere tar med en del kontanter i euro, da det kun er tillatt å ta ut maks 300CUC per dag fra minibankene.
 • Det er vanlig å tipse i Cuba (vaskehjelp på hotell: ca. 1-5 CUC per dag, guide ca. 20 CUC per dag avhengig av hvor fornøyde dere er med servicen).

 
 

Utvalgte overnattingssteder:
 • Havana: Casa Particulares, Standard Room inkludert daglig frokost
 • Vinales: Casa Particulares, Standard Room inkludert daglig frokost
 • Trinidad: Casa Particulares, Standard Room inkludert daglig frokost.
 • Cayo Santa Maria: Hotel Dhawa Cayo Santa María, Standard Room inkludert All Inclusive

 


Overnatting
Dere bor i private hjem (homestays) i alle byene som har gjennomgående god standard før dere bor på en all inclusive resort på slutten av oppholdet. Vi har valgt dette for dere siden disse hjemmene gir god valuta for pengene. Samtidig kommer dere i kontakt med de lokale som gjør opplevelsen og reisen mer opplevelsesrik.Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!