Rundreise i Sør-Korea - 8 dager/7 netter (SK02)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Sør-Korea
 • Gyldig fra
  01-01-2019
 • Gyldig til
  31-12-2021
 • Varighet
  8 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 22.950,-
Program
Våre rundreiserPå denne 8 dagers rundreisen får dere oppleve Sør-Koreas høydepunkter i de tre byene Seoul, Gyeongju og Busan. Her vil dere få se koreansk kultur, arkitektur og natur, samt besøke det demilitariserte området på grensen til Nord-Korea.


(F) = Frokost. (L) = Lunsj. (M) = Middag.

 
Dag 1: Ankomst Seoul (F)
Velkommen til Seoul og Sør-Korea! Ved ankomst vil dere bli møtt på flyplassen av vår lokale representant og kjørt til hotellet for innsjekk. Resten av dagen til egen disposisjon.

Overnatting i Seoul.
 
 
Dag 2: Seoul (F/L)
I dag vil dere få en guidet heldagstur med buss i Seoul. Høydepunkter inkluderer blant annet Jogyesa Temple som er hovedtempelet til den koreanske Zen Buddhismen. Gyeonbok Palace er en annen hovedattraksjon som ble bygd i 1395 og fungerte som det kongelige palasset under Joseon-dynastiet. Her finner man også det nasjonale folkemuseeet som presenterer over 4000 historiske artefakter og gir et innblikk i koreansk livsstil og kultur. Turen avsluttes på det autentiske Gwangjang-markedet. Kvelden til fri disposisjon.

Overnatting i Seoul.
 
 
Dag 3: Seoul (F)
Etter frokost er det oppmøte på Hotel Lotte Tour før dere starter på dagens guidet tur med buss til Nord-Koreas grense (dere ordner med transport t/r Hotel Lotte på egen hånd). Her vil dere få en omvisning i den demilitariserte sonen med den tredje infiltrasjons-tunnelen, Dora Observation Platform, Dorasan jernbanestasjon og landsbyen Tongil. Etter dette går turen til Camp Bonifas hvor dere vil få en omvisning av Panmunjom som er hvor Nord- og Sør-Korea kan møtes, blant annet Peace Talk House, Truce Village, Bridge of No Return og Panmungak.   
Deretter returnerer dere til Hotel Lotte, og har resten av dagen til egen disposisjon.

Overnatting i Seoul.
 
 
Dag 4: Seoul / Gyeongju (F)
I dag følger guiden deres med til togstasjonen på morgenen, hvor dere tar KTX høyhastighetstog (2t og 15min) til Gyeongju som var hovedstaden under Silla-dynastiet. Ved ankomst vil dere få en privat omvisning på Cheomseongdae Astronomical Observatory, kjent som verdens yngste observatorium. Dere besøker også Gyeongju National Museum og Bunhwangsa-tempelet. 

Overnatting i Gyeongju.

 
Dag 5: Gyeongju (F/L)
Dere vil i dag få bli med på en guidet heldagstur i byen med buss, og vil blant annet få se graven til den siste kongen av Shilla-dynastiet, hagen Anapji Pond fra 674 e.Kr. og Seokguram Grotto  som regnes for å være en av Asias flotteste, buddhistiske helligdommer.

Overnatting i Gyeongju.
 
 
Dag 6: Gyeongju / Busan (F)
Dere blir kjørt til togstasjonen på morgenen for høyhastighetstoget til Busan, landets viktigste havneby. Her vil dere få en privat omvisning med blant annet Haeundae Beach og det travle Jagalchi fiskemarkedet, samt Yondgusan Park og det 120 meter høye Busan Tower. Dere vil også besøke Taejongdae Seaside Cliff Park som har flott panoramautsikt over klippene og havet. På en klar dag er det mulig å se helt ut til den japanske øya Tsushima.

Overnatting i Busan.
 
 
Dag 7: Busan / Seoul (F)
Etter å ha sjekket ut fra hotellet vil dere ta høyhastighetstog tilbake til Seoul hvor dere ved ankomst vil bli kjørt til hotellet for innsjekk. Resten av dagen til egen disposisjon.

Overnatting i Seoul.
 
 
Dag 8: Hjemreise (F)
Etter frokost vil dere bli kjørt til flyplassen for hjemreise.

 
Pakkepris: 
Fra kr 22 950,- per person

Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende:
 
 • Fly, Oslo – Seoul t/r inkludert alle avgifter.
 • Overnatting inkludert frokost som spesifisert i programmet.
 • Utflukter og engelsktalende guide, som spesifisert i programmet.
 • Transport som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider som spesifisert i programmet.


Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.


Merknader:
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Hotell(er) av lik standard tilbys dersom hotellalternativet i reiseforslaget ikke er tilgjengelig.
 • Rundreisen kan endres etter ønske med flere/færre netter, andre utflukter, reisemål, romkategorier og hoteller.
 • Prisen gjelder ved minimum 2 reisende. Tillegg for enkeltreisende.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.


Utvalgte hoteller:
 • Seoul:  Ibis Insadong, Standard Room.
 • Gyeongju: Commodore Hotel Gyeongju Busan, Standard Room.
 • Busan: Commodore Busan, Standard Room.
 
Hoteller av tilsvarende standard vil bli booket dersom de nevnte hotellene er fullbooket.


Ta kontakt for mer informasjon!


Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!