Rundreise i Sør-Afrika - 8 dager/7 netter (SA06)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Sør-Afrika
 • Gyldig fra
  01-01-2019
 • Gyldig til
  31-12-2021
 • Varighet
  8 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 27.250,-
Program
Våre rundreiserOpplev Sør-Afrika på denne rundreisen som først tar dere til Cape Town. Dette er byen som har alt og som dessuten er en av verdens vakreste! Her får dere blant annet oppleve frodige vingårder og berømte Table Mountain, før dere får være med på spennende safari i Krugerparken.


(F) = Frokost. (L) = Lunsj. (M) = Middag.


Dag 1: Ankomst Cape Town (-)
Velkommen til Cape Town og Sør-Afrika! Ved ankomst på flyplassen blir dere møtt av vår representant og kjørt til hotellet for innsjekk. Resten av dagen til fri disposisjon.
 
Cloud 9 Boutique Hotel & Spa
Dette flotte boutiquehotellet er perfekt plassert ved  foten av det majestiske fjellet, Table Mountain samt i hjertet av Tamboerskloof. Det er enkelt å komme seg til bykjernen og de populære gatene, Kloof og Long Street som tilbyr en rekke butikker, restauranter, barer og kafeer. V & A Waterfront og de berømte strendende i Clifton og Camps Bay ligger en kort kjøretur unna. Cloud 9 Boutique Hotel & Spa har også et flott spa med prisvinnende behandlinger, infrarød sauna, boblebad og treningsrom. Om ettermiddagen kan en god drink nytes i baren som dere finner på taket med flott utsikt over Cape Town. 
 
Overnatting i Cape Town.
 
 
Dag 2: Cape Town (F)
Etter frokost blir dere med på en guidet tur i byen som inkluderer Castle of Good Hope og Table Mountain taubanen hvis været tillater det. Resten av dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Cape Town.
 
 
Dag 3: Cape Town (F)
I dag blir dere med på en sykkeltur i Cape Towns vakre vinområder. Dere starter turen i Stellenbosch, ved vingården Lanzerac som er en av de eldste, fra 1695. Deretter fortsetter dere opp Jonkershoek-dalen med den typiske sørafrikanske fynbos-vegetasjonen og spektakulære fossefall. Dere kommer så til byen Franschoek som også huser mange flotte vingårder, med fjellkjeden Groot Drakenstein som bakgrunn. Her stopper dere ved Huguenot monumentet, det vil også være mulighet for ta en titt i byens butikker og gallerier. Lunsj (egen regning) inntas på veien tilbake på en av vingårdene i området.
 
Overnatting i Cape Town.    
 
 
Dag 4: Cape Town / Cape Peninsula / Cape Town (F/L)
Dagen går med til en utflukt til Cape Peninsula hvor dere først besøker Diamond Cutter workshop og deretter videre til naturskjønne Hout Bay via Bantry Bay og Camps Bay. Hvis været tillater det får dere være med på cruise til Seal Island, før dere fortsetter til nasjonalparken. Nyt utsikten og omgivelsene rundt før dere sakte men sikkert tar turen tilbake til Cape Town.
På veien tilbake til Cape Townbesøker dere en pingvin-koloni og havnebyen Simon’s Town før dere returnerer til Cape Town.

Overnatting i Cape Town.
 
 
Dag 5: Cape Town (F)
Dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Cape Town.
 
 
Dag 6: Cape Town / Kapama River Lodge (F/L/M)
Etter frokost blir dere kjørt til flyplassen for flyet til Hoedspruit og Kapama Game Reserve i Krugerparken. Ved ankomst på flyplassen vil dere bli hentet og kjørt til lodgen for innsjekk. Hvis det er tid, vil dere bli tilbudt game drive på ettermiddagen hvor dere kan spotte de fem store – løver, elefanter, bøfler, leopard og neshorn. Det blir benyttet jeep med åpent tak slik at dere får mulighet til å oppleve mest mulig. 
 
Kapama River Lodge
Denne femstjerners lodgen er ledende innenfor økoturisme i  landet og har flere lodger i området. Kapama River Lodge ligger ved elven Kapama og er den største luksus-lodgen i Kruger nasjonalpark. Suitene er romslige og har private terasser hvor man kan nyte utsikten til viltreservatet.  Ønsker man ikke å dra ut på game drive hver gang, kan man også spotte dyr fra lodgens svømmebasseng med en cocktail i hånden.
 
Overnatting på Kapama River Lodge.
 
 
Dag 7: Kapama River Lodge / Kruger National Park (F/L/M)
Dagen til egen disposisjon med tilbud om to game drives.

Overnatting på Kapama Game Reserve.
 
 
Dag 8: Kapama River Lodge / hjemreise (F)
Etter frokost blir dere kjørt til flyplassen i Johannesburg for hjemreise.
Pakkepris:
fra kr 27 250,- per person som inkluderer følgende:
 
 • Fly Oslo –  Cape Town / Johannesburg - Oslo t/r inkludert alle skatter og avgifter
 • Innenriksfly Cape Town - Hoedspruit / Hoedspruit - Johannesburg
 • Overnatting som nevnt i programmet.
 • Transport i en privat bil som nevnt i programmet.
 • Engelsktalende guide som nevnt i programmet.
 • Utflukter og gamedrives som nevnt i programmet.
 • Måltider og inngangspenger som nevnt i programmet.


Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som visum, forsikring, drikke til maten, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips etc.


Merknader:
 • Rundreisen kan endres etter ønske med flere/færre netter etc.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Forbehold om prisendringer, trykkfeil og ledige plasser.


Utvalgte hoteller:
 • Cape Town: Cloud 9 Boutique Hotel & Spa, Classic Room
 • Kapama Game Reserve: Kapama River Lodge, Standard Room
 

Ta kontakt for mer informasjon!


Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!