Rundreise i Peru - 14 dager/13 netter (PE01)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Peru
 • Gyldig fra
  01-01-2019
 • Gyldig til
  31-12-2021
 • Varighet
  14 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 37.890,-
Program
Våre rundreiser


Bli med på en rundreise til eksotiske Peru og opplev høydepunktene dette landet har å by på. Begynn rundreisen i hovedstaden Lima før dere reiser videre til Cusco og tar fatt på fantastiske Inka Trail til Machu Picchu. Rundreisen avsluttes med noen avslappende dager i kystbyen Punta Sal.

(F) = Frokost. (L) = Lunsj. (M) = Middag.


Dag 1: Ankomst Lima
Dere møtes av vår representant ved ankomst Lima. Videre vil dere motta informasjon og oversikt over hele turen , samt alle nødvendige vouchers som er inkludert i reisen. Ettermiddagen stilles til fri disposisjon.
 
Overnatting i Lima.
 
 
Dag 2: Lima (F)
Frokost etterfulgt av halvdagsutflukt i Lima. Først stopp er "Pucllana Pyramid", et praktfullt arkeologisk senter bygget i det 4. århundre e.Kr. og regnes i dag som en hellig landsby av Inka-folket. Videres besøkes  det historiske sentrum av Lima, hvor det er mer enn femti monumenter og bebyggelse fra kolonitiden, som Paseo de la República, San Martín Square, hovedtorget, regjeringspalasset og erkebiskop-palasset og the Cathedral Basilica.  
 
Dere besøker deretter det monumentale SAN FRANCISCO CONVENT, som viser den største samlingen av religiøs kunst i Amerika. Høydepunktet blir å besøke det underjordiske hvelvet, kjent som "Catacumbas". Halvdagsutflukten avsluttes med å besøke de tradisjonelle boligområdene i Lima, som for El Olivar av San Isidro, Miraflores og Larcomar. Ettermiddagen stilles til fri disposisjon.
 
Overnatting i Lima.
 
 
Dag 3: Lima / Cusco (F)              
Transport til flyplassen for fly videre til Cusco. Dere møtes av vår representant ved ankomst. Transport til hotellet og resten av dagen til fri disposisjon. 
 
Overnatting i Cusco. 
 
 
Dag 4: Cusco (F)
Halvdagsutflukt i Cusco hvor dere begynner utflukten med å besøke det vakre hovedtorget før dere reiser videre for å se den imponerende bykatedralen. Senere besøkes Koricancha og Temple of the Sun. Videre besøkes de fire ruinene som ligger i nærheten av Kenko. Resten av dagen til fri disposisjon
 
Overnatting i Cusco. 
 
 
Dag 5: Cusco / Inka-trail (Piscacucho / Wayllabamba) (F/L/M)
Transport til Piscacucho beliggende cirka 82 kilometer fra hotellet for å møte bærere, assistenter og kokker som skal bistå med service gjennom Inka-trailen. Vandringen begynner. Første dagen vil bestå av relativt lett terreng med vakker utsikt over det snøtoppede Veronica-fjellet mens dere vandrer langs elven Vilcanota før dere ankommer det arkeologiske komplekset Llaqtapata. Deretter vandrer dere videre oppover Cusichaca-dalen til Wayllabamba som befinner seg 3 100 meter oved havet og som er den siste bebodde landsbystien hvor den første leiren blir satt opp.

Overnatting i Wayllabamba.
 
Dag 6: Inka-trail (Wayllabamba / Warmiwañusca / Pacaymayo) (F/L/M)
Etter frokost begynner den vanskeligste delen av turen med bratt stigning. Etter å ha nådd første topp, ankommer dere”Warmiwañusca beliggende cirka 4 200 meter over havet. Nyt den fantastiske panoramautsikten og en tilfredstillelse følelse av å ha kommet helt til toppen. Dere vil senere vandre ned til Pacaymayo, beliggende cirka 3 500 meter over havet, for middag og overnatting i leiren.
 
Overnatting i Pacaymayo. 

 
Dag 7: Inka-Trail (Pacaymayo / Phuya Patamarka / Wiñay Huayna) (F/L/M)
Dagen starter med en sunn og god frokost før dere begynner på den nest viktigste etappen av turen. Først en stigning til 3 900 meter over havet hvor dere besøker det arkeologiske komplekset Runkurakay og Inca Citadel of Sayacmarca (Inaccessible town) som består av ulike labyrinter og vannkanaler. Etter en kort pause, vil dere fortsette å gå til dere ankommer Wiñay Huayna  som er et spektakulært arkeologisk kompleks. Middag og overnatting i leiren.

Overnatting i Wiñay Huayna.

 
Dag 8: Inka-trail (Wiñay Huayna / Machu Picchu) / Cusco (F/M)
Tidlig frokost, ca klokken 05:00, før dere begynner å gå en times tid til dere ankommer Inti Punku (Door of the Sun), kjent som inngangsdøren til Machu Picchu. Nyt en panoramautsikt over Inka Citadel.
 
Velkommen til Machu Picchu!
Bli med på en guidet tur i ruinene som Main Square, the Circular Tower, the Sacred Solar Clock, the Royal Quarters, the temple of the Three Windows og kirkegårdene. Dere vil få tid til å rusle rundt i området før dere reiser til Aguas Calientes med buss. På ettermiddagen reiser dere tilbake til Cusco med tog. Ved ankomst Cusco vil dere bli møtt av vår representant for transport til hotellet. På kvelden nytes en buffet-middag.
 
Overnatting i Cusco.
 
 
Dag 9: Cusco /Lima / Tumbes / Punta Sal (F/M)
Transport fra hotellet til flyplassen for videre fly til Tumbes i Punta Sal via Lima. Dere møtes av vår representant ved ankomst. Transport til hotellet og resten av dagen til fri disposisjon.
 
Overnatting i Punta Sal.
 
 
Dag 10 - 12: Punta Sal  (F/L/M)
Dagene stilles til fri disposisjon. Helpensjon er inkludert alle dagene.
 
Overnatting i Punta Sal.
 
 
Day 13: Punta Sal / Tumbes / Lima (F)
Dagen til fri disposisjon før transport til flyplassen. Dere møtes av vår representant ved ankomst.
 
Overnatting i Lima.
 
 
Day 14: Lima / Hjemreise (F)
Dagen til fri disposisjon før transport til flyplassen for hjemreise. 

 
Pakkepris:
fra kr 37 890,- per person
 
Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende:
 
 • Fly, Oslo – Lima t/rinkludert alle skatter og avgifter.
 • Fly, Lima – Cusco t/r / Lima – Tumbes t/r inkludert alle skatter og avgifter.
 • Hoteller som nevnt i programmet.
 • Camping på Inka-trail som nevnt i programmet.
 • Inngangspenger til Inka-trail og Machu Picchu.
 • Togbillett, Aguas Calientes – Cusco med Vistadome (panoramic coach).
 • Campingutstyr (telt, madrasser, kjøkkentelt, lunsjtelt) og kokkeservice er inkludert under Inka-trail.
 • Utflukter, måltider og engelsktalende guide som nevnt i programmet.
 • Transport med bil og buss som nevnt i programmet.
 

Rundreisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, visum, klesvask, sovepose, personlig bærer (ryggsekk og annet personlig utstyr må bæres av den reisende), regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.
 

Merknader:
 • Prisen er basert på minimum 2 reisende. Tillegg for enkeltreisende.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Dette er kun et reiseforslag, så rundreisen kan legges opp etter ønske med oppgraderte rom, andre reisemål, utflukter, hoteller, flere/færre netter etc.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Hoteller av tilsvarende standard blir booket dersom nevnte hoteller er fullbooket.
 

Utvalgte hoteller:
 • Lima: San Agustin Exclusive, Standard Room.
 • Cusco: Eco Inn, Standard Room.
 • Punta Sal: Caballito de Mar, Standard Room.


Ta kontakt for mer informasjon!


Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!