Rundreise i Panama (PA14)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Panama
 • Gyldig fra
  01-01-2019
 • Gyldig til
  31-12-2021
 • Varighet
  11 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 23.420,-
Program
Våre rundreiser


Denne flotte 11-dagers rundreisen i Panama vil ta dere med på en fantastisk reise gjennom Panama City, en jungelsafari ved den kunstige innsjøen Gatun Lake, noen avslappende dager fylt med sol og båtturer på San Blas og et besøk til øya Contadora og de vakre øyperlene rundt.

Dag 1 – Ankomst Tocumen flyplass
Ved ankomst på Tocumen flyplass vil dere bli møtt og ønsket velkommen av en lokal engelsktalende sjåfør og transportert til deres hotell for innsjekk.

Overnatting på Hotel Tryp by Wyndham
 

Dag 2 – Bytur og Panama kanalen (F)
Etter en god frokost på hotellet vil dere dra på en bytur i Panama City. Først vil dere besøke Miraflores Locks der dere vil se det fantastiske synet av skipene som krysser Panamakanalen. Deretter blir det sightseeing av den tidligere Albrook festning som nå er et vakkert bolig- og handelsområde. Videre vil dere se Balboa og Causeway som er de mest utviklede områdene, en turistattraksjon og stedet for den administrative bygningen. Etter dette vil dere dra på sightseeing gjennom gamlebyen og så videre til Bella Vista, et kommersielt område som ligger i banksektoren i byen og Punta Paitilla, et område under utvikling. Etter turen vil dere bli transportert tilbake til hotellet.

Overnatting på Hotel Tryp by Wyndham
 

Dag 3 – Eventyr ved Gatun Lake (F/L)
Frokost på hotellet før avreise for en ”Gatun Safari”, en eventyr tur i jungelen. Gatun er en stor kunstig innsjø. Den danner en stor del av Panamakanalen som bærer skip den 33 km lange strekken gjennom Panama eidet. Fra båten vil dere se skipene som krysser kanalen. Deretter vil dere observere og nyte regnskogen som omgir innsjøen. Her vil dere møte på dyr som aper, dovendyr, tukaner, krokodiller og mange andre arter. Etter dette vil dere gå til en flytende plattform hvor dere vil spise en lokal lunsj. Etter lunsj vil dere ha ny energi til å prøve ut forskjellige aktiviteter som fisking av lokale fiskearter (tarpon, snook etc.), svømming eller kajakkpadling. Etter utflukten vil dere bli transportert tilbake til hotellet.

Overnatting på Hotel Tryp by Wyndham
 

Dag 4 – Transkontinental togtur, festningen San Lorenzo og Sherman Marina (F)
Etter frokost vil dere bli plukket opp på hotellet tidlig på morgenen og transportert til Colosal togstasjon. Dette er en historisk tur på det første transkontinentale toget fra 1855. Togets jernbane krysser over Panamakanalen, innsjøer og regnskoger. Ved ankomst på Colon togstasjon vil dere bli møtt og plukket opp av en lokal sjåfør som vil ta dere med til festningen San Lorenzo. Festningen ble bygget i 1595 av Phillip II for å forsvare dette strategiske punktet. San Lorenzo, Portobelo og Panama City ble ansett som ”de tre nøkler” av Amerika og de viktigste punktene i spansk handel.

Overnatting på Hotel Tryp by Wyndham
 

Dag 5 til 7 – San Blas (F/L/M)
Tidlig på morgenen (06:00) vil dere bli plukket opp på hotellet for avreise til Albrook flyplass hvor dere vil ta et innenriks fly til Playon Chico. Dette er en av øyene som utgjør en del av øygruppen San Blas, som ligger i Karibien av Panama. San Blas er en øygruppe bestående av 365 øyer hvor bare 50 av de er bebodd. Kunaene, det nest viktigste og største urfolksamfunnet i Panama har kontrollert og levd på denne øygruppen siden spanjolene begynte sin ferd over eidet. Ved ankomst på Playon Chico vil dere transporteres til Yandup Lodge, en typisk og rustikk Kuna konstruksjon. Deres innkvartering inkluderer 3 daglige måltider og 2 daglige turer til de nærliggende øyene. Etter disse tre dagene vil dere transporteres tilbake til Panama City, hvor dere vil sjekke inn på Hotel Tryp by Wyndham

Overnatting på Yandup Lodge
 

Dag 8 – Øyen Contadora (Stillehavet)
Tidlig på morgenen vil dere bli transportert fra hotellet til Causeway for å ta ferje til øyen Contadora. Ved ankomst vil dere sjekke inn på The Point Hotel.

Øyen Contadora ligger på den nordlige enden av Pearl Islands skjærgård i Gulf of Panama i Stillehavet. Contadora betyr regnskapsfører på spansk. Spanjolene ga øyen dette navnet fordi det er der de telte perlene som ble høstet fra de andre øyene. Derav navnet på øygruppen også. Øyen ligger ca. 48 km utenfor landets stillehavskyst, en flytur på ca. 15 minutter fra Panama City eller 1 time og 45 minutter med båt.

Overnatting på The Point Hotel
 

Dag 9 – Øyen Contadora
I dag vil dere bli med på en 3-timers båttur rundt Pearl Islands. Dere vil besøke Capera Island, Monkey Island, Bojarena Island, Paceca Island og Saboga Island. Dere vil returnere til Contadora rundt kl. 23:00.

Overnatting på The Point Hotel
 

Dag 10 – Contadora - Panama City
Formiddagen til fri disposisjon, før dere klokken 14:45 vil dere ta ferjen tilbake til Panama City. Dere vil ankomme Panama City rundt 16:30. Ved ankomst vil dere bli transportert til deres hotell.

Overnatting på Tryp by Wyndham


Dag 11 – Hjemreise (F)
Etter frokost på hotellet vil dere bli transportert til flyplassen for hjemreise.

Pakkepris:
fra kr 23 420,- per person som inkluderer følgende:
 
 • Fly Oslo – Panama City t/r inkludert alle skatter og avgifter.
 • Innenriks fly Panama City - Playon Chico inkludert alle skatter og avgifter
 • Overnatting som nevnt i programmet.
 • Inngangspenger til utflukter som nevnt i programmet.
 • Måltider som nevnt i programmet.
 • Lokale engelsktalende guider og sightseeing som nevnt i programmet.


Pakkeprisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, visum, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc. 


Merknader:
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Mulig å endre reiseruten med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller, utflukter etc.


Utvalgte hoteller:
 • Panama City: Tryp by Wyndham
 • San Blas: Yandup Lodge
 • Contadora Island: Perla Real Inn


Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!