Rundreise i Nepal - 11 dager/10 netter (NE08)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Nepal
 • Gyldig fra
  01-01-2019
 • Gyldig til
  31-12-2021
 • Varighet
  11 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 21.140,-
Program
Våre rundreiser


Bli med på en rundreise i Nepal og utforsk alt det har å by på. I Kathmandu kan dere se enestående arkitektur og oppleve yrende byliv, før ferden går videre med rafting langs Trishuli og avsluttes med trekking ved foten av storslåtte Annapurna.

(F) = Frokost. (L) = Lunsj. (M) = Middag.
 
 
Dag 1: Kathmandu
Velkommen til Nepal! Ved ankomst blir dere møtt av våre lokale representanter og transportert til hotellet for innsjekk. Resten av dagen har dere til egen disposisjon.
 
Kantipur Temple House
Dette miljøvennlige hotellet med 48 koselige rom har mye sjarm og nepalesisk ekthet. Hotellet ligger som en grønn oase midt i Katmandu og er overraskende stille og fredelig  i motsetning til det kaotiske livet utenfor.
 
Overnatting i Kathmandu.
 
 
Dag 2: Kathmandu (F/L)
Etter frokost vil dere få muligheten til å ta en halvdagsutflukt for å se litt av Kathmandu. Her vil dere blant annet få besøke Kathmandu Durbar Square, som er knyttet til et av de gamle palassene i byen. Plassen er omringet av gamle bygninger, templer og fontener og er på UNESCOs verdensarv liste.
 
Etter sightseeing i byen går turen ut til Swoyambhunath stupaen som ligger på en høyde i den vestlige delen av dalen. Stupaen er et av de helligste, buddhistiske stedene i Nepal, og tilbyr en fantastisk utsikt over byen. Stupaen er også kjent som ”apetempelet”. Etter utflukten vil dere bli tatt med til en lokal restaurant for lunsj. Resten av dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Kathmandu.
 
 
Dag 3:  Kathmandu (F)
Kathmandu var fra gammelt av et av tre kongedømmer i området. Etter frokost denne dagen vil dere bli hentet på hotellet og tatt med til de andre to, Bhaktapur og Patan. Bhaktapur  er kjent for sin kunst og arkitektur fra middelalderen. Et av høydepunktene er Nyatapola  tempelet som voktes av majestetiske figurer på hvert av sine fem nivåer. I Patan finner dere arkitektur med imponerende utskjæringer og utsmykninger i tre og stein. Det er også omringet av flere buddhistiske og hinduistiske templer, og over 1200 monumenter.

Overnatting i Kathmandu.
 
 
Dag 4: Katmandu / Charaudi Rafting (F/L/M)
Etter frokost vil dere bli transportert til Charudi, en kjøretur på tre til fire timer. Herfra vil dere få prøve dere på rafting på elva Trishuli ned til River Fun Beach Resort hvor dere ankommer i tid til lunsj. Resten av dagen går med til å utforske området, hvor dere kan prøve dere på aktiviteter som fisking, svømming eller naturvandring. Kvelden byr på middag og god stemning rundt leirbålet. 
 
River Fun Beach Resort
Her får dere campe i rolige, naturskjønne omgivelser. Alle måltider blir laget på leirplassen med ferske, lokale varer.
 
Overnatting i teltleir på River Fun Beach Resort.
 
 
Dag 5: Charaudi Rafting (F/L/M)
Dagen starter tidlig med en guidet tur rundt i  landsbyen før frokost. Etter frokost er det klart for rafting igjen. Dere vil følge elva ned til Gaighat hvor dere vil bli fraktet tilbake til River Fun Beach Resort for lunsj. Frem til middag er disponerer dere tiden selv.

Overnatting i teltleir på River Fun Beach Resort.
 
 
Dag 6: Charaudi / Bandipur (F/M)
Etter frokost går ferden mot Bandipur, en kjøretur på ca to til tre timer. Ettermiddagen får dere til å utforske byen. Bandipur var tidligere en travel by på handelsruten mellom India og Tibet, men etter at hovedveien mellom Kathmandu og Pokhara kom,  ble den lille byen isolert i fjellene. Bandipur har en gammel og helt spesiell atmosfære i vakre naturomgivelser.
 
Guan Ghar
Hotellet er et gammelt, tradisjonelt hus som har blitt renovert til et hotell. Huset har unike detaljer og struktur, og en fantastisk utsikt fra takterrassen.
 
Overnatting i Bandipur.
 
 
Dag 7: Bandipur / Pokhara (F)
Etter en to til tre timers kjøretur er dere framme i vakre Pokhara.  Her finner dere det mer tropiske Nepal med et mangfold av blomster og sommerfugler. Mest imponerende er kanskje allikevel utsikten til de majestetiske fjelltoppene som speiler seg i de mange innsjøene. Ettermiddagen vil gå til sightseeing av byen, inkludert en båttur på innsjøen Phewa.
 
Temple Tree Resort
Et boutique hotell fra 2011 med sentral beliggenhet og moderne fasiliteter. Rommene er koselige, og med et stort utendørsbasseng omringet av en velstelt hage, er Temple Tree Resort virkelig et funn i Pokhara.
 
Overnatting i Pokhara.
 
 
Dag 8: Pokhara /  Birethanti (F/L/M)
Transport til Lumle tter frokost. Herfra vandrer dere til Sanctuary Lodge, en tur på omtrent tre til fire timer langs foten av Annapurna.  Overnatting på Sanctuary Lodge hvor dere kan nyte en flott utsikt til Fishtail Mountain.

Overnatting på Sancturary Lodge i Birethanti.
 
 
Dag 9: Birethanti / Dhampus (F/L/M)
Vandringen starter gjennom den uberørte landsbyen Patlekhet, deretter gjennom subtropisk skog og landsbyen Pothana. Etter drøye seks, sju timer vil dere ankomme Basanta Lodge som har en enestående utsikt til hele Annapurna fjellkjeden. Etter lunsj kan dere få en omvisning i den gamle landsbyen Dhampus om dere ønsker.

Overnatting på Basanta Lodge i Dhampus.
 
 
Dag 10: Dhampus / Pokhara / Kathmandu (F/M)
Etter frokost vandrer dere ned til dalen hvor dere vil bli hentet og kjørt til Pokhara. Herfra vil dere fly tilbake til Kathmandu hvor dere vil bli plukket opp og kjørt til hotellet. Før middag vil dere få muligheten til å besøke Boudhanat stupaen, et av de eldste og største buddhistiske monumentene i Nepal. Som avslutning på reisen vil dere bli kjørt til Dwarika’s Hotel hvor dere vil bli servert middag på restauranten Krishnarpan. Her vil dere få prøve utsøkt, tradisjonell, nepalesisk mat, servert over 6 retter. 

Overnatting i Kathmandu.
 
 
Dag 11: Avreise Katmandu (F)
Dagen til fri disposisjon før dere transporteres til flyplassen for hjemreise.

 
Pakkepris:
Fra kr 22 140,- per person.

Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende: 
 
 • Fly Oslo – Kathmandu t/r inkludert alle skatter og avgifter. 
 • Innenriksfly Pokhara – Kathmandu inkludert alle skatter og avgifter.
 • Overnatting  som spesifisert i programmet. 
 • Utflukter og engelsktalende guide som spesifisert i programmet. 
 • Trekking med Sherpa-guide som spesifisert i programmet.
 • Transport med bil som spesifisert i programmet. 
 • Inngangspenger og måltider som spesifisert i programmet. 


Rundreisen inkluderer ikke: 
Personlige utgifter som visum, forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips etc. 


Merknader: 
 • Dersom det er ønskelig med en 50-minutters flytur over Mt. Everest: + kr 2 050,- per person. 
 • Rundreisen kan endres med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller og utflukter. 
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes. 
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil. 


Utvalgte hoteller:
 • Kathmandu: Kantipur Temple House, Standard Room.
 • Charaudi: River Fun Beach Resort, Standard Tent.
 • Bandipur: Guan Ghar, Standard Room.
 • Birethanti: Sanctuary Lodge, Standard Room.
 • Dhampus: Basanta Lodge, Standard Room. 
 

Ta kontakt for mer informasjon!


Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!