Rundreise i Marokko (MA04)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Marokko
 • Gyldig fra
  01-01-2019
 • Gyldig til
  31-12-2021
 • Varighet
  8 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 15.450,-
Program
Våre rundreiser


I Marokko venter myldrende markeder, eksotisk kultur og naturskjønne omgivelser. Start reisen i den magiske byen Marrakech, besøk Afrikas lengste fjellkjede, snus inn duften av tusenvis av små roser og ri på en dromedar i solnedgangen gjennom Erg Chebbis gylne sanddyner.Dag 1 – Marrakech (F)
Dere vil bli møtt ved ankomst på Marrakech flyplass og transportet til Marrakesh hotell. Etter å ha sjekket inn, og avhengig av tidspunkt for ankomst, vil dere har resten av dagen til fri disposisjon i denne fascinerende byen.

Overnatting i Marrakech.


Dag 2 – Marrakech – Atlas fjellene – Ouarzazate (F/L/M)
Etter frokost vil dere bli møtt av deres private guide for en halvdags bytur i den Røde by, der dere vil besøke Saadian gravene fra det 16. århundre, Bahia Palace og en flott utsikt over Koutoubia-moskeen. Etter en lett lunsj vil dere dra over Tizi n Tichka fjellpassasje, der dere vil stoppe flere ganger for å ta bilder, før dere kommer til den gamle fremmedregions byen Ouarzazate ved middagstider og overnatter på hotell.

Overnatting i Ouarzazate.


Dag 3 – Ouarzazate – Qlaat M’Gouna – Boumalne – Todra Gorges – Erfoud (F/L/M)
I dag vil dere dra fra Ouarzazate og kjøre en flott kjøretur østover forbi Palmeraie av Skoura hvor dere vil få et glimt av Kasbahs av Skoura og Amerhidl, før dere kommer til Qlaat M’Gouna hvor tusenvis av små rosa roser dyrkes for å lage det berømte Rose Water ’Eau de Rose’, elsket av berbere. Etter et stopp for å ta bilder vil dere fortsette reisen til den lille byen Tineghir, som ligger ved munningen av de fantastiske Todra Gorges. Dere vil deretter reise langs en hyggelig rute på 15 km til dere kommer til den dypeste, smaleste og mest spektakulære delen av Todra Gorges. Stig ut av bilen, spaser langs juvene og spis en lett lunsj på en restaurant gjemt tett opp mot fjellveggen. Dere vil deretter vende tilbake til bilen for å fortsette turen til Sahara. Ved ankomst i Erfoud vil dere sjekke inn på hotellet for middag og overnatting.

Overnatting i Erfoud.


Dag 4 – Erfoud – Merzouga (F/L/M)
På morgenen vil dere ha tid til fri disposisjon hvor dere kan slappe av ved bassenget etter den lange reisen dagen før. Etter lunsj på hotellet vil dere få sjansen til å besøke fossil fabrikken i Erfoud og landsbyen Rissani før dere sjekker inn på et hotell i Merzouga for middag og overnatting. Herfra kan dere spasere ut på sanddynene Erg Chebbi, eller leie en dromedar for å nyte solnedgangen på sanddynene.

Overnatting i Merzouga.


Dag 5 – Merzouga – Alnif – Agdzouarzazate (F/L/M)
Etter frokost går turen tilbake til Ouarzazate via en sørlig rute gjennom dalen Jbels Saghro, med et stopp for lunsj i Alnif. Fortsett via N’Kob og Agdz med mange muligheter for stopp der dere kan ta bilder da dere reiser gjennom stadig skiftende landskap. Ved ankomst i Ouarzazate vil dere ta inn på hotellet for middag og overnatting.

Overnatting i Ouarzazate.


Dag 6 – Ouarzazate – Ait Ben Haddou – Marrakech (F/L/M)
Før dere forlater Ouarzazate vil dere besøke Kasbah of Taourirt og et film studio før kursen settes mot nord over Atlas fjellene med et besøk til den spektakulære Kasbah Ait Ben Haddou – bakteppet for mange nye filmer – og lunsj. Dere vil ankomme Marrakech rundt 17:00 der dere vil sjekke inn på hotellet for middag og overnatting.

Overnatting i Marrakech.


Dag 7 – Marrakech (F/M)
Dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Marrakech.


Dag 8 – Marrakech – hjemreise (F)
Etter frokost og i samsvar med flytidene vil dere dra til Marrakech flyplass for hjemreise – eller bli i Marokko for å utforske mer av dette fantastiske landet.


Pakkepris:
fra kr 15 450,- per person. 
 
Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende:
 
 • Fly Oslo - Marrakech t/r inkludert alle avgifter.
 • Overnatting på hotell som nevnt i programmet.
 • Utflukter og engelsktalende guide, som spesifisert i programmet.
 • Transport, som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider, som spesifisert i programmet.
 
 
Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.
 

Merknader:
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.  
 • Rundreisen kan endres etter ønske med flere/fære netter, andre reisemål, utflukter, hoteller etc.


Utvalgte hoteller:
 • Marrakech: Semiramis Hotel
 • Ouarzazate: Hotel Le Flint
 • Erfoud: Xaluca Hotel
 • Merzouga: Xaluca Hotel

Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!