Rundreise i fascinerende Kina og Vietnam - 12 dager/11 netter (CN02)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Kina
 • Gyldig fra
  01-01-2021
 • Gyldig til
  31-12-2023
 • Varighet
  12 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 35.460,-
Program
Våre rundreiser


Reis gjennom to av Asias vakreste destinasjoner, Kina og Vietnam. Reisen starter i Beijing og fortsetter så gjennom Kinas imponerende landskap. Utforsk spektakulær natur, utrolige kulturskatter og det tradisjonelle landsbylivet, før reisen avsluttes i unike Halong Bay i Vietnam.

(F) =Frokost. (L) = Lunsj. (M) = Middag.

 
Dag 1: Ankomst i Beijing
Velkommen til Kina og Beijing! Ved ankomst på flyplassen i Beijing blir dere møtt av vår lokale guide og transportert til hotellet deres. Resten av dagen stilles til fri disposisjon.
 
Overnatting i Bejing.
 
 
Dag 2: Beijing (F)
I dag besøker dere The Forbidden City i Beijing. Etterpå går dere en tur rundt Beihai Lake og Houhai Lake. Dere fortsetter til trommetårnet der det demonstreres hvordan hver time ble markert med trommevirvel under Ming-dynastiet. Herfra er det også fin utsikt over nabolaget og klokketårnet. Senere tas turen til Temple of Heaven før resten av dagen stilles til fri disposisjon.
 
Overnatting i Beijing.
 
 
Dag 3: Beijing (F/L)
Den kinesiske mur er det mest berømte attraksjonen i Kina, og strekker seg over hele 6000 km. Viss dere ikke orker å gå den lange veien opp til muren er det også mulig å ta taubanen. Dere spiser pikniklunsj på muren, viss tiden tillater det. Når dere er tilbake i Beijing besøker dere Summer Palace. Det var en gang en enkel hage, men ble redesignet av Keiser Qianling på det 18. Århundre og er nå en av byens største attraksjoner. Deretter kjøres dere tilbake til hotellet.
 
Overnatting i Beijing.
 
 
Dag 4: Beijing / Luoyang (F)
På morgenen kjøres dere til togstasjonen, hvor dere tar toget til byen Luoyang.
 
Forventet avreise: 10.53
Forventet ankomst: 14.01
 
Ved ankomst Luoyang kjøres dere til Longmen Grottoes som er en forhistorisk hovedstad. Grottene er spredt over en kilometer på begge sider av Yi River. Dette stedet ligger i dag på UNESCOs verdensarvliste og er en attraksjon dere ikke bør gå glipp av. Resten av dage stilles til fri disposisjon, men et besøk til White Horse Temple og Shaolin Temple anbefales.
 
Overnatting i Luoyang.
 
 
Dag 5: Luoyang / Zhengzhou / Guilin (F/L)
På morgenen kjører dere cirka  2 timer til Zhengzhou og tar videre tog til Guilin.
 
Forventet avreise: 10.33
Forventet ankomst: 18.18
 
Dere vil få med lunsjniste av guiden før dere reiser, men det kan også være lurt å kjøpe med noe fra togstasjonen. Ved ankomst i Guilin blir dere møtt av vår representant og blir kjørt til hotellet.
 
Overnatting i Guilin.
  
 
Dag 6: Guilin / Longsheng / Guilin (F/L)
På morgenen kjører dere cirka 2 timer til Longsheng-området hvor dere besøker Huangluo Yao Village, der Red Yao-folket bor. Det som er karakteristisk for Yao-kvinnene er at de har langt,  svart hår som de ikke får lov til å klippe før de fyller 16 å og regnes som gifteklare. Da klippes håret og bestemoren passer på det før hun gir det videre til jentas svigerfamilie som en suvenir. Det er også konkurranser for kvinnene om hvem som har lengst hår hvor det å vinne er en stor ære.
 
Etter besøket i landsbyen reiser dere videre til Dragon’s Backbone, de nydeligste risterrassene i landet. Blant terrassene er det flere små landsbyer og dere vil besøke to av de, Zhongliu og Tiantouzhai. Resten av dagen stilles til fri disposisjon.
 
Overnatting i Guilin.
 
 
Dag 7: Guilin / Nanning / Mingshi (F)
Frokost og deretter transport til togstasjonen i Guilin og videre til den byen Nanning.
 
Forventet avgang: 10.20
Forventet ankomst: 13.00
 
Ved ankomst Nanning blir dere møtt av vår representant som vil kjøre dere til vakre Mingshi (ca. 4 timer). Resten av dagen stilles til fri disposisjon.
 
Overnatting i Mingshi.
 
 
Dag 8: Mingshi (F)
I dag kjører dere til Detian Waterfalls (ca. 1 time). Dette er det største fossefallet i Asia og er hele 40 meter høyt, 200 meter bredt og er fordelt på tre nivåer. Detian er et av de vakreste stedene i provinsen og her vil dere kunne vandre rundt en stund og nyte omgivelsene. Transport tilbake til hotellet og resten av dagen til fri disposisjon.
 
Avslappende forslag: slapp av i bassenget, boblebadet eller på spaet. Spis deilig mat på en av restaurantene ved elven og nyt de vakre omgivelsene. Fisking for amatører kan også bli organisert.
 
Sporty forslag: dere kan booke hotellets sykler og ta en tur sammen med guiden deres. Dere kan velge mellom fire forskjellige sykkelruter: Luck Line (6,8 km), Happiness Line (13,7 km), Discovery Line (18 km) og Hero Line (20,5 km). Alle rutene tar dere gjennom vakker natur og forbi vakre landsbyer. Det er også markert opp fine stier å gå for de som heller foretrekker dette.
 
Overnatting i Mingshi.
 
 
Dag 9: Mingshi / Friendship Pass / Lang Son / Halong (F)
I dag kjører dere til den kinesiske grensen, en tur som tar ca 3 timer. Ved ankomst på Lang Son Border møter dere den vietnameiske guiden deres og kjører mot Halong Bay i Vietnam. Denne turen tar rundt 5 timer. Berømte Halong Bay ligger på UNESCOs verdensarvliste og er en bukt med over 3000 kalksteinklipper som stiger opp av havet. Nyt utsikten over bukten og omgivelsene rundt før dere kjøres til Halong City, der dere sjekker inn på hotellet. Resten av dagen til fri disposisjon.
 
Overnatting i Halong.
 
 
Dag 10: Halong Bay (F/L/M)
Etter frokost på hotellet sjekker dere ut og reiser tilbake til Halong Bay. Gå ombord en båt for et cruise gjennom mystiske Halong Bay, og opplev en av de mest vidunderlige stedene i Vietnam. Besøk ulike øyer og grotter, og nyt omgivelsene rundt. Nyt solnedgangen med en fersk middag ved siden av. 
 
Overnatting ombord i båten.
 
 
Dag 11: Halong Bay / Hanoi (F)
Nyt morgenen og frokosten ombord, mens båten seiler gjennom de fantastiske kalksteinklippene. Deretter går dere i land og kjører mot Hanoi, en tur på rundt 4 timer. Dere sjekker inn på hotellet og har resten av dagen til fri disposisjon.
 
Overnatting i Hanoi.
 
 
Dag 12: Hanoi / hjemreise (F)
Etter frokost blir dere med på en halvdagsutflukt. Dere besøker det historiske Old Quarter og går en tur rundt Hang Be Market og Hoan Kiem Lake. Senere tas turen til Ngoc Son Temple, før dere fortsetter til Temple of Literature. Uflukten avsluttes med et besøk til Ho Chi Minh Mausoleum før dere transporteres til flyplassen for hjemreise.

 
Pakkepris:
fra kr 35 460,- per person. 


Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende:
 
 • Fly Oslo – Beijing / retur fra Hanoi inkludert alle skatter og avgifter.
 • Overnatting inkludert frokost som nevnt i programmet.
 • Transport med bil og tog som nevnt i programmet.
 • Engelsktalende guide og utflukter som nevnt i programmet.
 • Inngangspenger som nevnt i programmet.
 • Måltider som nevnt i programmet.


Prisen inkluderer ikke:
Visum til Kina. Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips etc.


Utvalge hoteller:
 • Beijing: Penta Hotel, Penta room
 • Luoyang: New Friendship Hotel, Standard room
 • Guilin: Guilin Yi, Standard room
 • Mingshi: Mingshi Mountain Village, Ming Shi room
 • Halong City: Halong Plaza, Superior room
 • Halong Bay: Emeraude, Standard room
 • Hanoi: Sunway, Superior room


Merknader:
 • Forbehold om prisendringer, trykkfeil og ledige plasser.
 • Rundreisen kan endres etter ønske med flere/færre netter, andre reisemål, utflukter, hoteller etc.


Ta kontakt for mer informasjon!

 
 
Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!