Rundreise i Ecuador - 10 dager/9 netter (EC01)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Ecuador
 • Gyldig fra
  01-01-2021
 • Gyldig til
  31-12-2023
 • Varighet
  10 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 25.950,-
Program
Forlengelse på Galapagos
Våre rundreiserEcuador er kanskje et lite land, men det har mye å by på. På denne rundreisen får dere muligheten til å oppleve kultur i den historiske byen Quito, og fantastisk natur ved foten av Andesfjellene. Det er også mulig med forlengelse på Galapagosøyene.


(F) = Frokost. (L) = Lunsj. (M) = Middag.
 
 
Dag 1: Ankomst Quito
Velkommen til Ecuador og Quito! Dere blir møtt av vår representant ved ankomst og blir deretter transportert til hotellet.
 
Quito ligger ved foten av vulkanen Pichincha og er omgitt av et vakkert landskap med snødekte fjell. Byen har mange skatter fra kolonitiden som kirker, malerier, skulpturer og utskjæringer og har derfor fått tittelen ”Patrimony of Mankind” av UNESCO.
 
Overnatting i Quito: Hotel Sierra Madre, Standard Room.
 
 
Dag 2: Quito (F)
Bli med på en utflukt i byen (ca 3 ½ time) hvor dere blant annet besøker utsiktspunktet Guapulo, Independent Square, Bishops Palace og Katedralen.
 
Overnatting i Quito: Hotel Sierra Madre, Standard Room.
 
 
Dag 3: Quito (F/L)
Denne dagen vil gå med til rafting på elva Rio Toachi som ligger vest for Andesfjellene og er omringet av vakker subtropisk skog.  Dere reiser fra Quito tidlig på morgenen og kjører mot Santo Domingo (ca. 2 timer og 30 minuter) hvor dere starte raftingen som varer i 3-4 timer. Lunsj etter raftingen er inkludert. Transport tilbake til Quito og resten av dagen til fri disposisjon.
 
Overnatting i Quito: Hotel Sierra Madre, Standard Room.
 
 
Dag 4: Quito / Cotopaxi (F)
I dag vil dere besøke nasjonalparken Cotopaxi. Området har vært et beskyttet reservat siden 1975 og er et av de mest attraktive øko-områdene Ecuador har å by på. Dere blir med på en kort vandring opp til innsjøen Laguna de Limpiopungo som ligger nesten 4000 m.o.h. Her kan dere nyte en fantastisk utsikt mot fjellet Cotopaxi (5897 m.o.h.) i bakgrunnen.  
 
Overnatting i Cotopaxi: Hacienda Porvenir, Machai Room.

 
Dag 5: Cotopaxi (F)
Dagen til fri disposisjon. Hacienda tilbyr mange ulike aktiviteter som ridning, sykling og fantastiske vandringer.
 
Overnatting i Cotopaxi: Hacienda Porvenir, Machai Room.
 
 
Dag 6: Cotopaxi / Baños (F)
I dag reiser dere videre til byen Baños. Byen ligger i sentral-Ecuador og er et av landets mest populære reisemål. Den er også kjent som inngangsporten til Amazonas på grunn av beliggenheten ved Pastaza River som leder til Amazon River. Området er også kjent for vakre fossefall, som dere vil få sjansen til å oppleve denne dagen.
 
Overnatting i Baños: Hosteria Islan de Baños, Standard Room.
 
 
Dag 7: Baños (F)
Dagen til fri disposisjon. Baños tilbyr blant annet sykling, strikkhopp, ridning, vandring osv.  Det finnes også et utvalg av spabehandlinger for dem som ønsker det.
 
Overnatting i Baños: Hosteria Islan de Baños, Standard Room.
 
 
Dag 8: Baños / Riobamba (F)
På formiddagen går turen til Riobamba, en viktig handelsby og en av de største byene i området. Her finnes det blant annet flere velbevarte kirker fra kolonitiden og spennende marked hvor det selges tekstiler, håndtverk og ulike matprodukter. Når dere ankommer Riobamba vil dere få en kort guidet tur i byen. Resten av dagen til fri disposisjon.   
 
Overnatting i Riobamba: Hacienda Abraspungo, Standard Room.

 
Dag 9: Riobamba / Quito (F)
Bli med på en sykkeltur på formiddagen. Dere vil få en fin utsikt til den imponerende vulkanen Chimborazo, samt observere Vikunja som er et kameldyr typisk for området. På ettermiddagen reiser dere tilbake til Quito.
 
Overnatting i Quito: Hotel Sierra Madre, Standard Room.

 
Dag 10: Quito / hjemreise (F)
Dagen til fri disposisjon før dere transporteres til flyplassen for hjemreise.

 

Pakkepris:
fra kr 25 950,- per person. 


Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende
 

 • Fly Oslo – Quito t/r inkludert alle skatter og avgifter. 
 • Overnatting og måltider som spesifisert i programmet. 
 • Utflukter og engelsktalende guide som spesifisert i programmet. 
 • Transport med bil og båt som spesifisert i programmet. Rundreisen inkluderer ikke: 
Personlige utgifter som visum, forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips etc. 


Merknader: 

 • Rundreisen kan endres med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller og utflukter. 
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes. 
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil. 
 • Ved forlengelse på Galapagos er Innenriksfly Quito – Galapagos / Galapagos – Guayaquil inkludert.


 
Utvalgte hoteller:

 • Quito: Hotel Sierra Madre, Standard Room.
 • Cotopaxi: Hacienda Porvenir, Machai Room (bad på deling med andre).
 • Banos: Hosteria Isla de Baños, Standard Room.
 • Riobamba: Hacienda Abraspungo, Standard Room.

Ta kontakt for mer informasjon!


Har du drømt om å oppleve mystiske Galapagos? Øyene med det unike dyrelivet som har fascinert så mange opp gjennom tidene vil bli en fantastisk avslutning på den uforglemmelige reisen til Ecuador.  


Dag 10: Quito / Galapagos - Santa Cruz (F/L/M)
Etter frokost blir dere kjørt til flyplassen og flyr til Galapagos. Ved ankomst på flyplassen blir dere møtt av vår representant og kjørt til hotellet på Santa Cruz Island. Dere får sett litt av øya denne dagen, blant annet de kjente gigantskildpaddene. Lunsj vil bli servert på en typisk hacienda før dere begir dere inn i en 500 meter lang lava-tunnel. Siste stopp er Charles Darwin Research Station hvor dere vil se hvordan det jobbes for å bevare øyene på best mulig måte. Middag serveres på en lokal restaurant.
 
Overnatting på Santa Cruz Island: Hotel Mainao, Standard Room.
 
 
Dag 11: Galapagos - Santa Cruz (F/L/M) 
I dag sykler dere til El Garrapratero stranda, hvor dere får litt tid til å slappe av og nyte medbrakt lunsj. På ettermiddag venter en kajakk-tur, hvor det er muligheter for å se havskildpadder. Middag på lokal restaurant.  
 
Overnatting på Santa Cruz Island: Hotel Mainao, Standard Room
 
 
Dag 12: Galapagos – Isabela Island (F/L/M)
På morgenen kan dere gå ned til den vakre, hvite stranden Tortuga Bay. Etter dette vil en hurtigbåt ta dere til Isabela Island, en tur på ca. 2-3 timer. Ved ankomst vil transport til hotellet i Puerto Villamil være arrangert.
 
Senere på dagen vil dere få muligheten til å reise ut til øya Las Tintoreras, en Isabelas vakreste områder, hvor dere kan se blant annet hai, iguaner og sjøløver.
 
Overnatting på Isabela Island: Hotel Casa de Marita, Standard Room.

 
Day 13: Galapagos – Isabela Island (F/L/M)
Denne dagen får dere muligheten til å besøke Sierra Negra som ligger mellom vulkanene Alcedo og Cerro Azul og har et krater med en diameter på omtrent 10 kilometer, hvilket gjør det til det nest største i verden. Ved krateret har dere en fantastisk utsikt, og hvis det er fint vær kan dere også se helt til øya Fernandina som ligger vest for Isabela. Dere fortsetter til vulkanen Chico som ligger på nordøst siden av Sierra Negra. Her kommer dere nært på vulkanen og kan observere flere lavaformasjoner og fumaroler i området.
 
Overnatting Isabela Island: Hotel Casa de Marita, Standard Room.
 
 
Dag 14: Galapagos / Guayaquil / Hjemreise (F)
Tidlig på morgenen vil en hurtigbåt ta dere til Santa Cruz hvor dere så kjører til flyplassen Baltra. Herfra flyr dere til fastlandet og deretter videre til Norge.
Tillegg for Galapagos:
+ kr 20 900,- pr. person.
 

Pakkeprisen gjelder per person gyldig t.o.m 31.10.17.


Utvalgte hoteller Galapagos:
 • Santa Cruz Island: Hotel Mainao, Standard Room.  
 • Isabela Island: Hotel Casa de Marita, Standard Room.  

 Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!